Motivācija nomest svaru: Gadu atpakaļ šī meitene svēra 300 kg – apskaties, kā viņa izskatās tagad!

Tajā periodā Ambera ēda 4 – 5 gigantiskas porcijas dienā, turklāt tam visam pa virsu dažādi deserti un uzkodas. Viņai bija visīstākā atkarība no ēdiena. Gala rezultātā viņa piekrita kuņģa apiešanas operācijai.

Motivācija nomest svaru

Tad, kad viņa brauca tikties ar speciālistiem, ar vienu sēdvietu lidmašīnā viņai bija par maz, jo viņa vienkārši tajā neietilpa. Pirmās  tikšanās laikā ārsti paziņoja, ka uzņemsies šo Amberas gadījumu tikai pie tāda nosacījuma, ja viņai pašai patstāvīgi izdosies nomest vismaz 10 kg liekā svara. Meitene šo izaicinājumu pieņēma. Ambera izmainīja savu uzturu un sāka zaudēt svaru. 7 mēnešus pēc operācijas Ambera zaudēja 41 kg liekā svara. Viņa sāka nodarboties ar sportu un izdomāt dažādas veselīgas receptes.

https://www.instagram.com/p/BAsijZVOLEy/

 

Lasi vēl: 160kg smagai sievietei ir nepārspējams iemesls, kāpēc viņa ir resna

 

Pēc gada viņa atkal satikās ar ārstu. Pārsteigti bija pilnīgi visi! Ambera bija zaudējusi 68 kg liekā svara! Tad, kad Amberas svars sasniedza 115 kg, ārsts piekrita vēl vienai operācijai, kas palīdzētu samazināt viņas ādu.

https://www.instagram.com/p/BAsiHKFOLDy/

https://www.instagram.com/p/BMz02I1Dbfz/

Lasi vēl: Iemesli, kādēļ vīrieši nevēlas tikties ar resnām sievietēm

Jūs paši redzat, ka ir milzīga atšķirība starp to, kāda Ambera bija agrāk, un to, kā viņa izskatās tagad, turklāt meitene pilnīgi noteikti negrasās apstāties pie sasniegtā! Ja cilvēks ļoti grib, tad ar tuvo cilvēku atbalstu un palīdzību grūtā brīdī mēs vara sasniegt ļoti daudz ko!

 

Ja jums ir aktuāls jautājum par notievēšanu, tad noteikti noderēs ari cits mūsu materiāls par ļoti labu dabīgo līdzekli. Tas tiešām ir īsts brīnumlīdzeklis svara nomešanā, jo palīdzēja man nomest lieko svaru vien nedēļas laikā. Spied ŠEIT, lai lasītu materiālu. 

Leave a Comment