Munčkina: kaķis, kuram ir alerģija no būšanas par kaķi – kā tas iespējams?

Viņai ir alerģija no praktiski visas pārtikas, ko parasti ēd kaķi. Un, ja kaut kas no tā tiek apēsts, viņai sākas spazmas. 

Viņas saimnieki, Luisa Bīna, 48, un viņas vīrs Pauls, 68, sākotnēji domāja, ka kaķim ir bijusi kāda galvas trauma, tomēr pēc neskaitāmiem veterinārārsta apmeklējumiem dzīvniekam tika diagnosticētas vairākas alerģijas, tādēļ Munčkinai tika sastādīta īpaša diēta. Luisa teica: “Viņa nevar padzerties pienu, apēst zivi, kaķu barību…viņai ir alerģija pret visu! Mēs bijām ļoti noraizējušies. Munčkinas galvai sākās spazmas. Sākumā domājām, ka viņai ir trieka vai arī kāda galvas trauma.” 

Saimnieki kaķi veda pie vetārsta aptuveni 10 mēnešus. Par laimi, veterinārārsti beidzot atrada kaut ko, ko Munčkina var ēst: īpašu sauso barību. 

PAY-Munchkin-the-cat-is-allergic-to-being-a-cat

Tagad šķiet, ka Munčkinai viss ir kārtībā, lai arī viņas saimniece vēl aizvien nav redzējusi kaķi noķeram kādu peli – bet saimnieki pateicas vismaz par šādu mazu žēlastību, jo, skatoties uz to, kāds ir viņas stāvoklis, viņai noteikti būtu alerģija arī pret pelēm.  

Lai arī kaķis praktiski ir “izēdis” saimniekus no mājām, viņi kaķi ļoti mīl un rūpējas tā, lai viņai netrūktu nekas. 

Avots: www.mirror.co.uk

Leave a Comment