Kafijas krēms – PAGATAVOŠANA
Želatīnu iemaisa 100 ml novārīta un atdzesēta ūdens un atstāj tik ilgi, cik norādīts uz iepakojuma.
Mazā katliņā samaisa dzeltenumus ar cukuru. Katliņu liek lielākā katlā ūdens peldē un karsē, kamēr cukurs ir izšķīdis.
Pielej klāt sagatavoto kafiju. Turpat ūdens peldē pielej želatīnu un karsē, kamēr želatīns ir pilnībā izkusis.
Lasi vēl: Fotorecepte: apgāztie biezpiena kēksiņi! Gards našķis pie brokastu kafijas!
Katliņu noņem no uguns un atdzesē.
Bļodā sakuļ saldo krējumu stingrās putās, pievieno atdzisušo kafijas masu. Visu kārtīgi samaisa.
Iegūto desertu pilda porciju trauciņos un liek ledusskapī uz 3 – 4 stundām, lai sastingst.
Ja gribat šo krēmu ēst kopā ar ķīseli kā bērnībā – lūk dazās receptes ķīseļiem: SPIED ŠEIT!
Labu apetīti!
Arī garšīgi: 7 labākās receptes, kuru dēļ konditori ir kā bez prāta. Vieni no vislabākajiem krēmiem tortēm! SPIED ŠEIT, lai lasītu!
Avots: