Nagu griešana pēc Mēness kalendāra 2023. gada novembrī, lai nesabojātu savu laimi!

Nagu griešana ir lielisks veids, kā pārveidot savu izskatu, parūpēties par sevi un piesaistīt pozitīvas pārmaiņas. Zvaigžņu padomi 2023. gada novembrim būs vērtīgs palīgs tiem, kas vēlas izskatīties glīti un tajā pašā laikā saņemt dāvanas no likteņa.

Visu laiku kopšanas procedūras ir bijuši unikāli rituāli, kas var piesaistīt ne tikai pozitīvas pārmaiņas, bet arī pasargāt no daudzām problēmām. Zvaigžņu eksperti iesaka griezt nagus labvēlīgās mēneša dienās, lai iegūtu pārliecību. Tikt galā ar īslaicīgām grūtībām un viegli piesaistīt dzīvē svarīgus notikumus.

1. novembris: novembra pirmajā dienā dilstošais Mēness būs savienojumā ar Dvīņu zvaigznāju. Šīs dienas enerģija ir nelabvēlīga nagu griešanai un manikīra atjaunošanai, jo ir liela iespējamība sabojāt nagu plāksnes un iegūt šķeltus un trauslus nagus tuvākajā laikā.

2., 3. novembris: Mēness turpina zaudēt spēku un virzās uz Vēža zvaigznāju. Šīs savienības ietekme būs pozitīva, kas nozīmē, ka jūs varat droši praktizēt nagus, veikt kopšanas procedūras un baudīt iegūto efektu. Šajā periodā var mainīt lakas toni uz gaišāku, lai rastu labu garastāvokli un nekoncentrētos uz nepatikšanām.

Lasi arī: Vecmāmiņa ieteica šos ziedus neturēt mājās, ja vēlies laimi mīlestībā un finansiālo labklājību!

Lasi arī: Zvaigžņu zīmes, kurām veiksies 2023. gada novembrī- jums smaidīs neredzēta veiksme!

4., 5., 6. novembris: uz trim dienām novecojošais nakts gaismeklis pārceļas uz Ugunīgo Lauvas zvaigznāju. Šis periods ir labs, lai rūpētos par sevi. Nagu griešana 4. datumā palīdzēs piesaistīt veiksmi un izvairīties no problēmām. Manikīrs, kas veikts košās krāsās 5. datumā, kļūs par iedvesmas avotu, un, piešķirot nagu plāksnēm noapaļotu formu 6. novembrī, jūs atbrīvosities no raizēm un šaubām.

7., 8. novembris: dilstošā Mēness ietekmē Jaunavā labi noder stiprinošās procedūras un nagu slimību profilakse. Zvaigžņu eksperti iesaka griezt nagus 7. novembrī. Šajā dienā jauna nagu plākšņu forma palīdzēs atbrīvoties no liekām domām un iegūt pārliecību, lai īstenotu drosmīgas idejas.

9., 10., 11. novembris: nakts zvaigznes novecošana Svaru zvaigznājā dod mums nestabilu enerģiju. Līdz ar to nagu griešana 9. un 10. datumā var radīt problēmas biznesā, bet 11. novembrī, pateicoties nagu plākšņu saīsināšanai, varēsi justies pārliecinošāk un viegli pārvarēt pārejošas grūtības ceļā uz laimi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment