Nagu griešana pēc Mēness kalendāra 2023. gada novembrī, lai nesabojātu savu laimi!

12., 13. novembris: Mēness dilst 12. novembrī, un 13. datumā mums būs Jauns Mēness Mežāža zvaigznājā. Šajā periodā labāk negriezt nagu plāksnes, lai nezaudētu veiksmi un veiksmi. Noderēs  stiprināšanas procedūras, sēnīšu slimību profilakse un roku ādas mitrināšana, kas nepieciešama aukstajā sezonā.

14., 15. novembris: ugunīgajā Strēlnieka zvaigznājā sākas Mēness kāpums. Nagu apgriešana šajā laikā ir nevēlama: var būt enerģijas aizplūšana, kas nav tik daudz pēc Jaunā Mēness. Šajā laikā ir arī bīstami griezt nagus, jo pastāv liela varbūtība, ka jūsu biolauks tiks vājināts un kļūs neaizsargāts pret ļaundariem.

16., 17., 18. novembris: Mēness turpina augt Mežāža zvaigznājā. Zvaigžņu eksperti iesaka griezt nagus 16. datumā, lai piesaistītu veiksmi personīgajā dzīvē. 17. un 18. novembrī nagu griešana nozīmē vilšanos un zaudējumus. Šajā periodā ir svarīgi iesaistīties pašattīstībā un garīgās praksēs, kuru mērķis ir  atbrīvoties no negatīvisma.

19., 20. novembris: mūs sagaida lieliskas dienas augošā Mēness periodā Ūdensvīra zvaigznājā. Nagu griešana šādās dienās palīdzēs nostiprināties sabiedrībā, viegli atrast kopīgu valodu ar apkārtējo vidi un piesaistīt savai dzīvei pareizos notikumus. Derētu arī jauns pārklājums – atturīgi ūdens toņi labvēlīgi ietekmēs emocionālo fonu.

Lasi arī: Vecmāmiņa ieteica šos ziedus neturēt mājās, ja vēlies laimi mīlestībā un finansiālo labklājību!

Lasi arī: Zvaigžņu zīmes, kurām veiksies 2023. gada novembrī- jums smaidīs neredzēta veiksme!

21., 22. novembris: augošā Mēness ietekmē Zivīs zvaigžņu eksperti iesaka nagus griezt pēc saulrieta. Šis triks palīdzēs tev kļūt pievilcīgam apkārtējo acīs un palielinās izredzes uzvarēt mīlas lietās. Dienas gaišajā laikā nevajadzētu griezt nagus, lai nezaudētu kaprīzās Fortūnas atbalstu.

23., 24. novembris: Mēness Aunā ir aktīvs un neparedzams, kas nozīmē, ka rezultāti būs neskaidri. Zvaigžņu eksperti iesaka negriezt nagus, ja vien tas nav absolūti nepieciešams, un nemainīt tēlu, lai neatgrūstu savu veiksmi. Šajā periodā sevi labi pierādījušas stiprinošās un profilaktiskās procedūras, aizsarglakas uzklāšana un vannas ar ārstniecības augiem.

25., 26. novembris: Mēness augšanas beigu fāze notiks Vērša zvaigznājā. Šis periods ir labs ne tikai jaunam manikīram, bet arī nagu griešanai. Šī procedūra piesaistīs veiksmi biznesa vidē. Lakas toņi zaļos un zelta toņos būs lielisks magnēts finanšu plūsmu piesaistei.

27., 28. novembris: Mēness atgriežas Dvīņu zvaigznājā. Pilnmēness 27. datumā nav īstais laiks, lai grieztu nagus. Tomēr to nevajadzētu darīt nākamajā dienā. Zvaigžņu eksperti iesaka pievērst uzmanību savam prāta stāvoklim, atpūsties un atjaunot iekšējo harmoniju.

29., 30. novembris: dilstošais Mēness pēdējās rudens dienas pavadīs Vēža zvaigznājā. Novembri var noslēgt uz pozitīvas nots, piešķirot nagiem jaunu formu un uztaisot manikīru. Vēlams būs gaiši un smalki lakas toņi, kā arī noapaļota nagu plākšņu forma.

Uzturēt stiprus nagus nav grūti, ja rūpējies par savu ķermeni, ēdat sabalansētu uzturu, saņemat pozitīvas emocijas un ievērojat dienas režīmu. Turklāt noderēs arī  tautas skaistumkopšanas receptes, padarot nagus veselus un stiprus.

Leave a Comment