Natālija Vorotņikova: kādu enerģiju jūsu kaķis ienes mājā?

3.Ja pie tevis atnāk kāds cits kaķis, priecājies. Tā ir zīme, ka jūsu mājoklis izstaro pozitīvu enerģiju.

4.Ja jūsu kaķis sāk nākt uz jūsu gultu vai sāk jūs biežāk zīlēt, uzmanieties no slimībām. Parasti kaķi sajūt nopietnas slimības ilgi pirms to rašanās un vēlas atbrīvot savu īpašnieku no slimības.

Nekad neglaudiet kaķus pret graudiem – jūs sagādāsit neveiksmes un asaras. Tāpat nevajadzētu pieskarties kaķiem aiz astes, jo tā ir viņu antena, caur kuru viņi saņem cilvēkiem nezināmu informāciju.

Savu enerģētisko stāvokli var noteikt arī pēc kaķa astes. Ja tev pienāk kaķis un tur asti kā pīpi, tas nozīmē, ka tev briesmas nedraud, tev ir daudz enerģijas un spēka rezervē. Ja viņa staigā jums blakus ar asti starp kājām, tad jūs, iespējams, esat kļuvis par savu nelabvēļu negatīvās enerģijas upuri. Tādā gadījumā paņem kaķi rokās, samīļo, spēlējies ar to, un tas tev atņems visas dienas laikā saņemtās negatīvās emocijas, nogurumu un negatīvismu.

Lai kaķis jums sagādātu prieku un veiksmi, Natālija Vorotņikova iesaka to mīlēt, kopt un lolot. Tad pūkains mīlulis atbildīs jūsu jūtām un pasargās jūs no visām nepatikšanām.

Leave a Comment