Ko veiksmīgi cilvēki dara pirms gulētiešanas? 6 ieradumi, kurus ir vērts praktizēt

Ir svarīgi sākt savu dienu pareizi; rīta rutīnas nosaka toni jaunajai dienai. Kā ar vakaru? Galu galā liela nozīme ir arī tam, kā beidzas jūsu darba diena. Cilvēki, kuri prot atpūsties un veikt patīkamus vakara rituālus , atjauno spēkus.

Talantīgs cilvēks ir talantīgs it visā. Tai skaitā savas dzīves sakārtošanā tā, lai viņam būtu pēc iespējas ērtāk. Veiksmīgi cilvēki daudz zina, kā pavadīt vakaru , lai jaunās dienas rīts būtu apburošs. Lasiet par šiem vareno noderīgajiem ieradumiem . Iespējams, tie iedvesmos jūs veikt pozitīvas pārmaiņas savā dzīvē.

Lasi arī: Ir nosauktas Zvaigžņu zīmes, kurām jāgatavojas finansiālai veiksmei 2024. gadā: nauda plūdīs kā upe

Lasi arī: Šis ir labākais laiks grūtniecībai saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi

Grāmatu lasīšana

Ja vēlaties trenētas smadzenes un labu atmiņu, lasiet. Bils Geitss ir liels lasīšanas cienītājs , un viņš runā ne tikai par to, cik labas grāmatas ir cilvēka spējai domāt. Bils ir pārliecināts, ka lasīšana katru dienu pirms gulētiešanas pasargā viņu no stresa. Viņš lasa daudz – vismaz stundu dienā.

Lasīšanas process palīdz abstrahēties no raizēm, nomierināties un aizbēgt no tagadnes. Šāda iegrimšana grāmatu realitātē palīdz cilvēka psihei tikt galā ar milzīgu slodzi. Turklāt jaunu vārdu iegaumēšana, kas ir grāmatās, palielina inteliģenci un padara cilvēku laimīgāku – jauns vārds vārdu krājumā izraisa mūsu smadzenēs tādu pašu reakciju kā naudas laimešana! Es domāju, ka noteikti ir vērts klausīties Bilu un lasīt vairāk.

Gulēšana bez sīkrīkiem

Laba, mierīga miega atslēga ir klusums un tumsa. Cilvēki, kuriem patīk gulēt ar ieslēgtiem tālruņiem un citiem moderno tehnoloģiju brīnumiem, riskē nopietni kaitēt savai nervu sistēmai. Arianna Huffingto, viena no ietekmīgākajiem mediju holdingiem Amerikas Savienotajās Valstīs, saskārās ar šo problēmu .

Pārdzīvojusi nervu izsīkumu savas lielās slodzes dēļ, Arianna aizmieg bez telefona. Viņa iesaka katru vakaru izslēgt visas ierīces, kas varētu novērst cilvēku uzmanību no miega. Citādi mūsu apziņa neatslābst pat miegā, mirgojošas gaismas un zemapziņas gaidas uz jaunu vēstījumu dienas laikā nogurušo psihi uztur šausmīgā sasprindzībā. Izvairieties no saviem tālruņiem, neļaujiet nekam traucēt labu atpūtu!

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment