Kaķis talismans – kā viņš piesaista naudu, veiksmi un mīlestību

Kā jūs zināt, kaķi var dziedināt. Viņi spēj atrast problēmu cilvēka ķermenī un dziedināt to ar enerģijas ietekmi. Izrādās, ka kaķi var darboties arī kā talismans. Ar šo mājdzīvnieku palīdzību jūs varat piesaistīt naudu, mīlestību, veiksmi, veselību mājā. Tomēr kaķu enerģija var ietekmēt personu dažādos veidos – gan pozitīvi, gan negatīvi. Kāda veida kaķis ir nepieciešams, lai siltums, mīlestība un komforts vienmēr valdītu mājā?

Kādu iemeslu dēļ melnie kaķi daudzās valstīs tiek uzskatīti par neveiksmju un nepatikšanas simbolu, bet patiesībā tas tā nav. Melnās krāsas kaķi un kaķenes piesaista naudu mājai. Tām ir pozitīva ietekme uz uzņēmējdarbību. Ir tāda zīme, ka, ja jūs ļausiet melnajam kaķim staigāt pa svarīgiem dokumentiem un līgumiem, biznesa tikšanās būs veiksmīga, bizness kāps kalnā. Melnie kaķi atnesīs labu veiksmi arī tiem, kas nodarbojas ar tirdzniecību. Šādiem cilvēkiem melnie kaķi ir īsts naudas magnēts.

LASI ARĪ: 3 priekšmeti, kas jums piesaistīs labu veiksmi un naudu

Neskatoties uz to, ka melnajiem kaķiem ir laba veiksme, dažiem cilvēkiem no viņiem joprojām ir jābaidās. Tie, kuriem nav veiksmes dzīvē, nav vēlams iegādāties melnu kaķi, jo tas piesaistīs vēl vairāk problēmu un nepatikšanas. Un vispār, nevajadzētu iegādāties šādu mājdzīvnieku tiem, kas tic ticējumiem par melnajiem kaķiem. Bet laimīgajiem cilvēkiem vienkārši ir jābūt šīs krāsas kaķim, tad veiksme palielināsies vairākas reizes.

Rudie kaķi piesaista mīlestību. Rudās krāsas kaķi ir ieteicami sievietēm, kas vēlas atrast dvēseles draugu vai precēties. Bet, lai rudā kaķa enerģija patiešām darbotos, nav ieteicams turēt citus vienādas krāsas dzīvniekus mājā, kā arī melnus mājdzīvniekus.

Nav ieteicams rudus kaķus iegādāt tiem, kam ir rudi mati. Kopumā cilvēki, kuri vēlas atrast savu mīlestību, novērsīs savu veiksmi prom, ja viņi iegūs pretējā dzimuma dzīvniekus ar rudu krāsu, kas ir līdzīga matu krāsai.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment