Naudas horoskops: kam zvaigznēs ierakstīts turīgums?

 

 

Dvīņi

Pret naudu, tāpat kā pret visu pārējo uz pasaules Dvīņi attiecas atkarībā no sava strauji mainīgā noskaņojuma, tādēļ panākumus biznesā var gūt jomās, kurās viņiem nav nepieciešams emocijas apspiest, bet, tieši pretēji, kurās var izmantot savas aktieriskās spējas, manipulēšanas talantu un oratora prasmi. Astrologi apgalvo, ka veiksme pie Dvīņiem parasti atnāk tikai ap gadiem 30-35.

Dvīņu zīmē dzimis ASV aktieris Laiems Nīsons, Kanādas mediju magnāts Kenets Tomsons, Krievijas firmas “Renova” līdzīpašnieks Leonīds Blavatniks.

 

Vēzis

Vēzis ir ļoti taupīga, tādēļ arī naudīga Zodiaka zīme. Viņš gan nestāda sev par mērķi naudas krāšanu, lai vēlāk varētu baudīt krāšņu dzīvi. Taču, pateicoties apdomībai, ar laiku Vēzis var iegūt visai ievērojamu īpašumu. Vēža panākumu pamatā ir prasme atteikties no gaisa piļu būvniecības un aizraušanās ar reāliem projektiem, turklāt jāķeras tikai pie lietām, kuras pilnīgi noteikti tiks pabeigtas.

Vēža zīmē dzimis pirmais dolāru miljonārs Džons Rokfellers, veiksmīgais Holivudas aktieris Toms Krūzs un citi.

 

Lauva

Lauva ir maksimālists, un tas attiecas arī uz naudu. Viņš mīl dzīvot plaši, tērpties dārgi un braukt ar jaunākā modeļa auto. Turklāt viņš vienmēr zina, kā uzlabot savu finanšu situāciju. Lai gūtu panākumus, Lauvām obligāti jāizvēlas sev tīkams darbības lauks, citādi īstu bagātību viņiem nesasniegt.

Lauvas zīmē dzimis amerikāņu aktieris Kriss Hemsvorts, viens no bagātākajiem Āzijas ļaudīm Lī Kašins, “Google” prezidents un viens no pamatlicējiem Sergejs Brins.

 

Jaunava

Ievērības cienīgs fakts: “Forbes” dati liecina, ka 12% – vairāk nekā 70 no 613 – visu pasaules miljardieru ir dzimuši Jaunavas zīmē. Pēc astrologu domām, Jaunavām panākumus palīdz gūt viņu darbīgais, izlēmīgais raksturs, kā arī uzmanība pret detaļām un analītiskais prāts. Turklāt dabiska Jaunavas rakstura iezīme ir sasniegt ideālo rezultātu, nevis vienkārši nopelnīt.

Šajā zīmē dzimis uzņēmējs, viens no lielākajiem investoriem Vorens Bafets, uzņēmuma “Mediaholding” īpašnieks Ališers Usmanovs un aktieris Kianu Rīvzs.

 

Svari

Līdzīgi Dvīņiem, arī Svariem pret naudu nav viennozīmīga attieksme. Atkarībā no sava mainīgā noskaņojuma, viņi var gan kļūt pārmēru taupīgi, gan arī pēkšņi nodoties neattaisnoti lieliem izdevumiem. Svaru veiksmes pamatā – spēja panākt kompromisu. Viņu elastīgums un spēja izvērtēt situāciju no dažādiem viedokļiem Svaru zīmē dzimušajiem – ne vienmēr pamatoti – rada tādu cilvēku reputāciju, ar kuriem viegli vienoties.

Svaru zīmē dzimis kompānijas “Severstaļ” ģenerāldirektors Aleksejs Mordašovs, ameriāņu aktieris Vils Smits, kā arī lielākais uzņēmuma “H&M” akcionārs un viens no planētas bagātākajiem cilvēkiem Stefans Pērsons.

 

Skorpions

Pēc savas dabas Skorpions ir uzvarētājs, kurš prot panākt savu. Viņa ticība savām spējām ir neierobežota, tādēļ viņš arī spēj pārvarēt jebkādus šķēršļus ceļā uz panākumiem un gandrīz vienmēr sasniedz visu, ko vēlas. Skoriionam galvenais nenobīties no mērķa, kas viņus tiešām vilina, tad viss izdosies!

Skorpiona zīmē dzimis aktieris Leonardo di Kaprio, pasaules bagātākais cilvēks Bils Geitss, kā arī kompānijas “Gunvor” – vienas no lielākajiem naftas tirgotājiem – līdzīpašnieks Genādijs Timčenko.

 

Strēlnieks

Strēlnieks ir viegls kā vējš: kā darbā, tā arī naudas lietās tas ir viņa lielākais trūkums un arī priekšrocība. Pat pelnot visai pieklājīgi, Strēlnieks spēj dzīvot “no algas līdz algai”. Viņa attieksme pret finansēm ir nepiedodami vieglprātīga, bet viņa dāsnums un līdzjūtība palaikam nezina nekādu robežu. Galvenais, kas var palīdzēt Strēlnieka finansiālajiem panākumiem, – spēja koncentrēties uz vienu mērķi. Tāpat nekait apgūt prasmi kontrolēt tēriņus.

Strēlnieka zīmē dzimis aktieris Breds Pits un viens no veiksmīgākajiem režisoriem Stīvens Spīlbergs.

 

Mežāzis

Pret naudu Mežāzis izturas ļoti praktiski un saprātīgi. Jaunībā, kad finanses vēl pieticīgas, viņš var dzīvot ļoti pieticīgi, lai ar laiku uzkrātu kapitālu, bet ar gadiem karjeras kāpnes Mežāzi var uznest finansiālas labklājības virsotnēs. Tomēr pat tad Mežāzis naudu tērēs ar apdomu – topošam miljonāram neizmērojami vērtīga īpašība. Mežāzis savus panākumus izcīna – var pat teikt, izkārpa ar nagiem: viņu panākumu pamatā ir spītība, kas apvienota ar augstām darbaspējām un neticamu mērķtiecību.

Mežāža zīmē dzimis populārais ASV aktieris Bredlijs Kūpers, 2014. gada bagātākais cilvēks Krievijā Vladimirs Potaņins, kā arī kompānijas “Amazon” dibinātājs Džefs Bezoss.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs pret naudu izturas visai mierīgi. Pateicoties savai radošajai, talantīgajai, taču ne pārmēru praktiskajai dabai, viņš var kļūt kā ļoti turīgs, tā arī nonākt uz finansiāla kraha sliekšņa. Ūdensvīriem panākumus visās dzīves jomās palīdz gūt prasme noskaņot cilvēkus sev par labu. Panākumu atslēga ir arī iekšēja harmonija un pārliecība par saviem spēkiem, tādēļ vērts laikus “pabarot” savu pašapziņu un atteikties no sfērām, kuras neatbilst viņu pārliecībai.

Ūdensvīra zīmē dzimis informācijas aģentūras “Bloomberg” īpašnieks Maikls Blumbergs, pazīstamā Holivudas aktrise Dženifera Enistone un Krievijas Krājbankas prezidents Germans Grefs.

Lasi arī: Šīs Zodiaka zīmes tērē naudu, kā neviena cita

Zivis

Zivis ir neticami talantīgas – un tikpat neticami nepraktiskas. Dzīvē viņas var sasniegt visu vai neko. Nauda Zivīm nav mērķis, bet gan līdzeklis, un, lai sasniegtu mērķi, astrologi Zivīm iesaka nevis peldēt pa straumi, apmierinoties ar mazumiņu, bet gan visu kontrolēt un censties neklausīties padomos. Zivju intuīcija palaikam ir gudrāka par to smadzenēm.

Zivju zīmē dzimis bagātākais francūzis, zīmolu Louis Vuitton Moët Hennessy īpašnieks Arno Bernārs, “Alfa Bankas” direktoru padomes priekšsēdētājs un mecenāts Pjotrs Avens, kā arī aktieris Brūss Viliss.

Avots: aLA

COMMENTS

Leave a Comment