Nedēļa horoskops no 21. – 27. novembrim- uzzini savas veiksmīgās dienas!

Woman on the bed with book, coffee and headphones

AUNS

Auniem šī nedēļa solās būt spilgtu notikumu un pārmaiņu pilna. Darbā vērīgāk paskatieties apkārt – iespējams, ka kāds no Jūsu kolēģiem slēpj savu patieso attieksmi pret Jums. Izvairieties no intrigām un baumām, jo tās var nopietni kaitēt Jūsu reputācijai, bet brīvdienas Jums ieteicams pavadīt mājās.

Labvēlīgās dienas: 22., 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25., 26.

 

VĒRSIS

Vēršiem nedēļas sākumā var likties, ka visa pasaule ir nostājusies pret viņiem, jo problēmas birs kā no pārpilnības raga, taču periodā no 24. – 25. novembrim viss sāks nokārtoties. Vairāk laika pacentieties veltīt saziņai ar saviem draugiem, jo no viņiem Jūs varēsiet iegūt kaut kādu ļoti būtisku informāciju.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 22.

 

DVĪŅI

Dvīņus šajā nedēļā gaida ļoti daudz pretrunīgu situāciju, kurās ļoti svarīgs faktors būs Jūsu lēmums, tāpēc pacentieties katru savu vārdu un darbību rūpīgi izvērtēt, jo pastāv liela iespējamība, ka pieņemtā izvēle būs liktenīga. Brīvdienās ir iespēja negaidīta tikšanās ar kādu cilvēku no Jūsu pagātnes.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 24.

 

VĒZIS

Vēžiem šajā novembra nedēļā ir nepieciešams saņemt sevi rokās un neizgrūst savas negatīvās emocijas pār apkārtējiem. Neaizmirstiet to, ka sabojāt attiecības ar tuviniekiem ir ļoti viegli, it īpaši tik saspringtā atmosfērā, bet atjaunot tās vairs nebūs tik viegli. Vairāk laika veltiet sev un savām vajadzībām – ja Jums pēc grūtas darbadienas ir nepieciešams palikt vienatnē ar sevi, lai atgūtu spēkus, tad dariet to!

Labvēlīgās dienas: 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

LAUVA

Lauvām periodā no 23. – 26. novembrim tiek ieteikts sekot līdzi atmosfērai darbā, jo, iespējams, Jums būs izdevība pakāpties pa karjeras kāpnēm, pārspējot savus konkurentus. Nesatraucieties, esiet pārliecināti par sevi, un Jums noteikti viss izdosies! Tuvāk nedēļas nogalei pastāv iespēja satikt kādu senu draugu, par ko Jūs noteikti būsiet priecīgi! Brīvdienās noteikti ir ieteicams neieplānot nekāds svarīgas lietas, bet gan vienkārši atpūsties!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26.

 

JAUNAVA

Jaunavām nedēļas sākumā var nākties tikt galā ar kaut kādām mājas rūpēm, taču Jums noteikti nevajadzētu krist panikā, kā arī nekautrējieties prasīt padomu sadzīves problēmu risināšanā saviem tuviniekiem vai draugiem , jo viņi Jums noteikti ar prieku palīdzēs. Darbā pacentieties neiesaistīties strīdos, bet brīvdienās tiecieties ar draugiem vai arī uzaiciniet pie sevis ciemiņus.

Labvēlīgās dienas: 22., 23.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

SVARI

Svariem zvaigznes sola visnotaļ stabilu, mierīgu un nedaudz “slinku” nedēļu, jo visi darba jautājumi tiks novirzīti otrajā plānā, tāpēc ļaujiet sev paņemt pārtraukumu no visas ikdienas burzmas un vienkārši atpūsties!

Labvēlīgās dienas: 24., 25.

Dienas, kurās jāuzmanās: 22.

 

SKORPIONS

Skorpioni šajā nedēļā beidzot var ķerties klāt kaut kādu savu senu plānu īstenošanai. Zvaigznes ir Jums labvēlīgas, tāpēc Jūs varat būt pārliecināti par savu uzvaru! Nebaidieties arī no negatīviem apstākļiem, jo šie negatīvie notikumi nekādi Jūs neietekmēs un netraucēs Jūsu lietām. Brīvdienas būtu labāk pavadīt mājās, apkopjot spēkus pirms jaunas darba nedēļas sākšanās.

Labvēlīgās dienas: 26., 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 21., 25.

 

Lasi vēl: Zīlēšana: izvēlies attēlu un uzzini, kas Tevi sagaida 2017. gadā!

 

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem nevajadzētu aizmirst, ka radinieki mēdz prasīt rūpes un uzmanību. Nedēļas vidū Jums var atgādināt par kādu senu solījumu, ko Jūs līdz šim neesat izpildījuši – pacentieties pielikt visas savas pūles, lai tiktu galā r šo uzdevumu. Ja nedēļas beigās Jums kāds lūdz aizdot naudu, padomājiet divreiz, vai ir vērts šo lūgumu izpildīt, jo zvaigznes brīdina par to, ka parāda atdošana var ievilkties. Brīvdienas būtu labi veltīt sev un saviem hobijiem!

Labvēlīgās dienas: 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23.

 

MEŽĀZIS

Mežāžiem šajā nedēļā var katastrofāli trūkt laika – draugi, darbs un ģimene… Jums nebūs ne minūtes brīvā laika! Jau no paša sākuma pacentieties pareizi izvērtēt prioritātes un atvēlēt laiku arī pilnvērtīgai atpūtai un mājas lietām. Nedēļas nogalē ir gaidāma kāda romantiska tikšanās, kas ar laiku var pāraugt par kaut ko vairāk.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 21.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem šajā nedēļā būs jāliek pie malas savas radošās domas, sapņi un nākotnes plāni, lai pievērstos tagadnes problēmām – darbam, kas sakrājies, sadzīves lietām un rūpēm par savu veselību, kurām jau diezgan sen nav pievērsta uzmanība, tāpēc izdariet secinājumus un neuzkrājiet lietu un pienākumu lavīnu. Brīvdienas atnesīs ilgi gaidīto mieru un klusumu!

Labvēlīgās dienas: 26.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

ZIVIS

Zivīm periodā no 22. – 24. nepieciešams pievērst uzmanību saviem tēriņiem – pastāv iespējamība, ka kādu lielāku pirkumu var nākties atlikt uz lielāku laiku. Attiecībās ar kolēģiem var izvērsties neliels konflikts, taču, par cik tas būs tikai pārpratums, Jūs ar to visnotaļ ātri tiksiet galā. Brīvdienās ieteicams pavadīt laiku ar draugiem un paziņām!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23.

Leave a Comment