Nedēļas (16.-22.03) astroloģiskā prognoze katrai zīmei

#AUNS Ja esi Auns, tad šī nedēļa kopumā raksturojama kā visnotaļ pozitīva. Marss Tev dos spēku un enerģiju, būs sajūta, ka varētu kalnus gāzt- ja ne nedēļas pirmajā pusē, tad otrajā noteikti. Nedēļas nogale solās būt ļoti dinamiska, pateicoties pavasara saulgriežiem un faktam, ka Saulīte ieripos Auna zīmē, šis ir Tavs laiks, kad spīdēt! Tā kā Auni var būt ļoti strauji un pa priekšu izdarīt, bet pēc tam domāt, tad trešdien esi īpaši uzmanīgs, gan pie stūres, gan uz ietves.

#VĒRSIS No 17. marta Vēršiem sāksies labais periods, jo Venēra ieies Vērša zīmē, kas nozīmē iekšējo Vērša mieru, labsajūtu un veiksmi. Vispār Vēršiem sāksies ļoti auglīgs periods, kas ilgs vēl pusotru gadu. Šajā labvēlīgajā periodā droši var realizēt jaunas idejas, uzsākt biznesus un darīt citas lielas lietas- viss ies no rokas! Katrā ziņā, būs sajūta, ka dzīvot ir vieglāk un, ka viss arī notiek tā vieglāk.

#DVĪŅI Šonedēļ esi uzmanīgs, nekādā gadījumā neiesaisties af*rās vai projektos, kas nav rūpīgi izplānoti jau iepriekš. Vispār šonedēļ, it sevišķi, nedēļas pirmajā pusē, visus miljons darbus, kas tev būs, pārdomā divreiz. Iespējams atklāsies, ka pusi no tā visa nemaz nevajag darīt. Nedēļas otrā puse būs feināka, taču tāpat jāuzmanās no viltīgiem cilvēkiem un aizdomīgiem naudas darījumiem, kā arī,  draugi un radi var sagādāt ne mazums galvassāpes.

#VĒZIS Šonedēļ pirmdiena un otrdiena solās būt pasmagas, taču, ja notikumiem pieiesi ar vēsu prātu un izlēmību, tad viss atrisināsies. Iespējams, būsi pieņēmis vai grasies pieņemt kādu smagu lēmumu, bet atceries, ka pārmaiņas ir uz labu. Un, ka vecais aiziet, lai vietā nāktu, kas jauns- labāks. Vēžiem nedēļas otrā puse, kad Venēra ieies Vērša zīmē, būs daudz patīkamāka par visām aizvadītājām nedēļām pēdējā laikā. Varu iepriecināt, ka tai patīkamajai sajūtai būtu jāpieturas uz kādu laiku.

#LAUVA Šonedēļ būs gan grūti, gan viegli. Katra paša ziņā, cik ļoti Lauva pavilksies uz grūto un cik pratīs izbaudīt labo. Nav noslēpums, ka 16. un 17. marts solās būt ja ne dramatisks, tad padrūms gan. Bet, tas viss reiz beigsies, un kā Credo dziesmā „tur aiz mākoņiem ir Saule, tur aiz mākoņiem ir viss”. Lauva nav nekāds čīkstulis, takā galvu augšā! Galvenais ir atcerēties par disciplīnu un tad jau tas „viss” no aizmākoņiem (tāda vārda nav), nonāks arī pie Lauvas kā apbalvojums par izturēšanu.

#JAUNAVA Šī nedēļa beidzot nesīs kaut cik zināmu mieru. Jaunavām ieteicams būt ļoti skeptiskām pret visu, ko tām šonedēļ piedāvā. It sevišķi, ja sirdsapziņa vai intuīcija kaut ko klusi murmina, ka labāk nevajag vai tieši otrādi- ļoti vajag, tad noteikti ieklausieties! Nedēļas otrā puse būs ļoti patīkama, gribēsies smaidīt un teikt mīļus vārdus- to arī dariet. Atcerieties, ka, ko sēsiet, to pļausiet, tāpēc sējiet mīlestību un saņemsiet to dubultā atpakaļ.

#SVARI Šonedēļ Svariem galvenais būt akurātiem un neslinkot, padarīt to darbiņu, kas uzticēts, pēc labākās sirdsapziņas. Pretējā gadījumā, var palikt arī bez darbiņa. Lai nu kā, šīs nedēļas sākumā jāiztur Urāna-Plutona kvadrāts vēl pēdējo reizi, respektīvi, jāizlemj vai rīkoties, vai nē. Jo rīkošanās gadījumā sagrūs vecais, un izlietu ūdeni nesasmelsi.

#SKORPIONS Skorpioniem šī nedēļa būs visai patīkama. Arī tuvākās dienas, kuras visiem citiem liks jukt prātā, Skorpionu pasaudzēs. Laikam tāpēc, ka lielākās izmaiņas viņu dzīvē jau ir notikušas pēdējā mēneša-divu laikā. Iespējams, ka uzradīsies kāda situācija, kura jau ir bijusi, tikai citos apstākļos, taču ar tādu pašu mācību. Šoreiz, mīļie Skorpioni, šo mācību apgūstiet, lai tīrs un svaigs variet ieiet Astroloģiskajā Jaunajā gadā, kas sāksies 21. Martā.

#STRĒLNIEKS Nedēļas sākums var atnest pārdzīvojumus, jo kāds nav izpildījis solīto. It sevišķi tas var būt biznesa jomā. Nepārdzīvojiet, tie taču dzīves sīkumi! Strēlnieks jau nav tas, kurš padosies pie grūtībām, tāpēc arī šīs divas dienas (pirmdiena un otrdiena) pārdzīvosiet, neskatoties uz to, ka viss var kaitināt vairāk nekā citas reizes. Toties, pēc šīm dienām, Jūs saņemsiet balvu par priekšzīmīgu noturēšanos uz taisnā ceļa, tāpēc nedēļas nogale solās būt ļoti skaista.

#MEŽĀZIS Mežāža galvenais uzdevums šajā nedēļā ir tikt galā ar saviem tarakāniem. Un es nedomāju tos, kas varbūt kādam pa dzīvokli ložņā, bet gan tos, kas Jums galvā. Urāna un Plutona kvadrāts Jūs mudinās uz atbrīvošanos no vecajām uzvedības programmām un kompleksiem, respektīvi, no visa tā, kas Jums traucē pilnveidoties un būt apmierinātiem ar sevi. Pēc tam, protams, zvaigžņotā debess Jums atdarīs pieckārtīgi, ja vien būsiet ar kaitēkļiem veiksmīgi tikuši galā.

#ŪDENSVĪRS Ūdensvīrs Plutona- Urāna kvadrātu aizvadīs mierīgos ūdeņos, ja vien izturēsies pret apkārtējiem ar cieņu- uzklausīs, palīdzēs, atbalstīs. Ūdensvīram vienmēr ir ko teikt, kā arī, viņam patīk, ja viss notiek pēc viņa prāta, tad nu šīs nedēļas sākumā- labāk paklusēt un labāk piekāpties, taču tas nenozīmē, ka nedrīkst iesaistīties apkārt notiekošajā. Drīkst un vajag! Vienkārši, esiet kā uzticams sulainis, kurš visu laiku ir līdzās, taču ar savu klātbūtni neapgrūtina.

#ZIVIS Tā kā 14. martā Saturns kļuva retrogrāds un atgriezās Zivju zīmē, šonedēļ, visticamāk, nāksies pārskatīt, sakārtot kādu ar darbu saistītu lietu. Vai varbūt visu darba jomu kopumā. Tas nozīmē arī to, ka var nākties atbrīvoties no kolēģiem, kas varbūt nemaz nebija tik labi kolēģi (biznesa partneri), vai arī, nopietni būs jāpadomā, vai tas ir tas darbs, kas sagādā prieku un ko ir vērts darīt. Salīdzinot ar citām zodiaka zīmēm, Zivtiņām būs „tīri tā neko” nedēļa. Labākā nedēļas daļa sāksies 20. martā, kad Mēness ieies Zivju (Jūsu) zīmē! Tā tik būs ballīte- jutīsieties enerģijas pilns, un gatavs gāzt kalnus!

Leave a Comment