Nedēļas astroloģiskā prognoze(08.-14.06) – neierobežo sevi!

Auns

Šī nedēļa Auniem būs ļoti spraiga un intensīva- pirmā puse visnotaļ pozitīva, taču otrajā nedēļas pusē, Aunu dzīvē, nemanot iezagsies meksikāņi. Vai, vismaz viņu kaislības. Nedēļas sākumā izdosies sevi apliecināt un pacelties augstāk sabiedrības acīs. Tas, protams, vairos pašlepnumu kā tādu. Pēc tam, nedēļas vidū, Mēness būs Auna zīmē un veidos nelāgu aspektu ar Plutonu un vēl šo to. Vienvārd’ sakot, redzēsiet tās emocijas un neatrisinātos jautājumus pilnā to krāšņumā. To varētu salīdzināt ar vīramāti vai sievasmāti, kura visu laiku solās braukt ciemos, bet tā arī neatbrauc. Tad nu šīs nedēļas beigās būs klāt! Un ar koferi. Lai cik ļoti Jūs atliktu savu sasāpējušo problēmu risināšanu, vai izliktos, ka tādas nemaz neeksistē, Jūs no tām tāpat nekur neaizbēgsiet. Tas viss vēl apvienojumā ar spēcīgo dzinuli piepildīt savus sapņus (Saule savienosies ar Marsu)…

Vērsis

Šai zodiaka zīmei šī nedēļa solās būt daudz labāka par iepriekšējām. Ja tā tomēr nebūs, tad paši esat par glupu, lai saskatītu un izmantotu iespējas. Bet, nu, par visu pēc kārtas. Līdz nedēļas vidum Jums ir jārunā, jārunā, jārunā- stāstiet visiem par saviem sapņiem un mērķiem- Kosmoss ir izkārtojies ļoti veiksmīgā kombinācijā, lai darbs un ar to saistīties ierobežojumi (Saturns) kļūtu harmoniskāki (Venēra) caur komunikāciju (Merkurs). Vispār, šajā nedēļā Jūsu pārvaldniece Venēra, draudzēsies ar Merkūru, kas nozīmē, ka labāku dzīvi varēsiet iegūt caur socializēšanos, kā tādu. Dodieties cilvēkos, ejiet ciemos, uz krogu, uz koncertu- nav īpaši svarīgi, kur. Galvenais, nesēdiet mājās! Draudzējieties un parādiet, cik forši esat- lai citi var to novērtēt caur izpalīdzēšanu, kaut kā sarunāšanu un tml.

Dvīņi

Ja līdz šim Dvīņiem ir pietrūcis gribasspēks vai motivācija kaut ko savā dzīvē mainīt, tad šajā nedēļā Jums tas beidzot izdosies. Saule ar Marsu savienosies Jūsu zodiaka zīmē un tas nozīmē, ka griba (Saule) apvienosies ar darbību (Marss). Galvenais, ziniet, ko gribiet, lai beigās nesanāk tā, ka esat ieguvuši to, ko Jums nemaz nevajag. Nav vērts tērēt enerģiju un laiku lietām, kuras nenes laimi. Un, vai Jūs zināt, kas Jūs dara patiešām no sirds laimīgus? Novirziet šo kosmisko, spēcīgo enerģiju attiecību un ģimenes saišu stiprināšanai. Protams, darbs arī ir būtisks, taču tas nav dzīvē galvenais, vai ne? Šī brīnišķīgā iespēja- dabūt to, ko vēlaties, neiekrīt klēpī katru dienu, novērtējiet to. Tā novērtēšana izpaužas izmantošanā, tāpēc nesēdiet rokas klēpī salicis, pats no sevis nekas nenotiks. Ejiet pēc tā, ko vēlaties!

Vēzis

Šonedēļ Jūs varēsiet atvilkt elpu pavisam nedaudz- nedēļas vidū. Tā būs, kā sengaidīta Oāze tuksnesī. Nedēļas vidū Jums ir jābūt pozitīvi noskaņotiem, lai vai, kas, jo, iespējams, kāds pamanīs to, cik Jums ir grūti, vai, ka esat nopelnījis kādu balvu. Ir liela iespējamība, ka tie apstākļi, kas Jūs ir ierobežojuši un likuši justies nelāgi, izmainīsies uz labo pusi. Bet, dusmupūcēm neviens neko nedod, lai, cik ļoti viņi būtu kaut ko pelnījuši! Paturiet to prātā un pacentieties nokārtot vienu no beidzamajiem Kosmosa pārbaudījumiem. Ja izturēsiet un spēsiet palikt pozitīvi noskaņots, tad arī saņemsiet dāsnu atalgojumu!

Lauva

Jums šonedēļ būs uh un ah… Ar to jāsaprot, ka notiks tādas lietas, ka pašiem īsti neticēsies, vai tā maz var būt. Un tas viss, pozitīvā gaismā! Pirmkārt, Lauvas jāapsveic, jo šonedēļ Venēra ieiet Jūsu zīmē un uzsāk savu flirtu ar lielo labvēli Jupīteru. Tas nozīmē, ka šis ir tas īstais brīdis, kad ieslēgt piekto ātrumu un ar prieku ķerties pie Jūsu sapņu realizēšanas! Esiet izlēmīgi attiecībā uz to, kur Jūs šobrīd ieguldiet savu enerģiju, jo tas viss nāks atpakaļ ar daudz lielāku spēku. Ja to tērējiet panākumiem darbā, tad šie panākumi noteikti būs- un divreiz lielāki, kā cerēts. Ja tērējiet savu enerģiju problēmām attiecībās- tad šīs problēmas būs vēl lielākas- kā rezultātā nāksies būt izlēmīgam un pieņemt krasus lēmumus. Tas, ko Jūs sadarīsiet šajā mēnesī, atstās sekas uz pusotru gadu, tāpēc- rīkojieties gudri! Eksāmens ir sācies.

Jaunava

Šonedēļ Jaunavām būs apnicis strādāt- prieks un laime tām, kurām atvaļinājums! Katrā ziņā, kolēģi neizcelsies ar īpašām prāta spējām, tas arī būs tas, kas visvairāk kritīs uz nerviem- neko nevarēs normāli sarunāt. Neskatoties uz to, Jaunavas būs ļoti enerģiskas. Gribēsiet un varēsiet kalnus gāzt! Dariet to savā piemājas dārziņā, vai varbūt, izremontējiet istabu. Jutīsieties kā nepieradināti, brīvi meža gari- vēl viens iemesls, kāpēc negribēsiet strādāt. Kuram brīvam un nepieradinātam patīk iepriekš paredzamas, obligātas lietas, kas noteikti jāizdara? Izbaudiet šo garastāvokli un neiespringstat par to, ko tāpat nevar mainīt. Ja novērtē to, kas ir- tad beigās var secināt, ka, patiesībā, ir daudz. Jaunavas, dzīve ir forša!

Svari

Šai zodiaka zīmei nedēļa solās būt visnotaļ pozitīva. Ja pagājušajā nedēļā Jums nepatika Jūsu brīvā laika ierobežojumi, tad šonedēļ tādu vairs nebūs! Jutīsieties apmierināts ar pastāvošo iekārtu un priecāsieties par visu, kāds tas ir. Vai tas nav brīnišķīgi? Jūsu eksaltētajai Venērai šonedēļ būs laba sadarbība ar Saturnu, tas nozīmē, ka visi apstākļi kļūs harmoniskāki, ierobežojumi atkāpsies un dzīvē spīdēs Saule. Par to Sauli ir izdomāts, lai smukāk izklausās. Šī nedēļa būs patiešām smuka! Ja tomēr būs kaut kas, kas traucēs- tad ne mirkli nešaubieties, un atrisiniet radušos problēmu- visi trumpji būs Jūsu rokās. Svariem ir pienācis miera un harmonijas laiks! Salute!

Skorpions

Jums būs varen’ spraiga nedēļa- jutīsieties vēl stiprāki un vēl varošāki, jo Jūsu pārvaldnieks Marss savienosies ar Sauli. Visas problēmas atrisināsiet vieglu roku, bēdu liksiet zem akmeņa, un pāri iesiet dziedādams. Ja esat nolēmis uzsākt kādu ilglaicīgāku projektu, tad šī nedēļa- it sevišķi trešdiena, ir vispiemērotākais laiks, lai to darītu. Jums būs ļoti viegli savas idejas iedzīvināt fiziskajā plānā. Tas nozīmē, ka ir jābūt uzmanīgam savās vēlmēs, jo piepildās viss. Un Kosmosam, Jūsu zemapziņai, nav humora izjūtas- tā visu uztver tiešā tekstā. Katrā ziņā, šonedēļ Jūs būsiet brīnišķīgi- paši no sevis iedvesmoti un lepni, līdz ar to, mīļi un jauki pret citiem. Spīdiet un ļaujiet, lai citi ir Jūsu gaismas apmirdzēti!

Strēlnieks

Šis laiks brīvdomātājam Strēlniekam būs iedvesmojošs, taču sarežģīts vienlaikus. Ja Jūs spēsiet pielāgoties notiekošajam, respektīvi, samierināties ar to, ka kaut kas nav pa prātam (jebkurā jomā), tad Jūs arī attiecīgi apbalvos. Tikai tās balvas sekos drusciņ vēlāk. Ja tomēr, par visām varēm, centīsieties panākt savu- pierādīt, ka kādam nav taisnība, attaisnot paša liktās cerības uz sevi, tad viss neies tik gludi, kā cerēts. Jo jūs vairāk atļausiet kaut kam aiziet- saviem izdomātajiem nosacījumiem, standartiem, novecojušiem principiem, jo vairāk „Kosmoss” Jums varēs atsūtīt kaut ko jaunu, un šis jaunais būs vēl labāks nekā cerēsiet. Strēlniekam šonedēļ jāsaprot, ka prāts var būt diez gan aprobežots, gan savās vēlmēs, gan fantāzijās, jo tikai ļaujoties Jūs redzēsiet, ka var būt arī tā, kā Jūs nekad nebūtu iedomājies.

Mežāzis

Šai zodiaka zīmei šonedēļ nekādi pārsteigumi nav gaidāmi. Tādu kursu, kādu viss līdz šim ir uzņēmies, Jūs arī ieturēsiet. Un, vai tad ir slikti? Ja tā nopietni, tad šis laiks ir ļoti svētīgs ilgtermiņā. Ja Jums, šķiet, ka kaut kas nav tā, kā vēlaties un vakarā, gulēt ejot, prātu māc šaubas, bet sirdī iezogas skumjas, tad ziniet, tā ir Jūsu pašu labumam. Vēlāk Jūs to redzēsiet un sapratīsiet, ka tā, kā ir šobrīd, arī vajadzēja, lai Jūs nonāktu tur, kur būsiet vēlāk. Un vēlāk Jūs būsiet savā apsolītajā zemē! Mežāzis ir tā zodiaka zīmei, kuri ir visgrūtāk ļauties un paļauties. Jūs esat ļoti stipri, tāpēc vēlaties visu kontrolēt, jo zināt, ka ar jebkurām grūtībām tiksiet galā. Un tā patiešām ir! Taču, vairāk ļaujoties un paļaujoties, ielaižot drusciņ ticības sirdī, liela daļa kreņķu un stresa atkristu jau automātiski.

Ūdensvīrs

Filozofiski noskaņotajiem Ūdensvīriem šī nedēļa būs kā „Prisonbreaks” jeb izlaušanās. Kurā jomā un kādā līmenī, tā ir katra paša atbildība. Citam tā būs apstākļu uzlabošanās darbā, citam mājās, bet citam- iekšēja izlaušanās, kad tiek pārkāpts sev pāri, atmetot vecos šablonus vai ierūsējušos uzskatus. Ūdensvīri nav tā vecmodīgākā zīme, taču- tā kā viņi domā, tā viņi domā, un visi citi var prātā sajukt, mēģinot viņu pārliecināt par kaut ko citu. Un, Jūs taču nebūsiet tik augstprātīgi, ka uzskatīsiet savas domas par vispareizākajām pasaulē? Var jau būt- tikai tādā gadījumā tam būs maz sakara ar realitāti. Galvenais šīs nedēļas uzdevums- nepārdomāt to, kas jau sirsniņā sen izdomāts- nešaubieties par sevi un tad arī sekos tie notikumi, kurus sen jau esat gaidījis!

Zivis

Šī nedēļa, salīdzinot ar iepriekšējām, būs debesmanna ar pienu. Jūsu slepenais pārvaldnieks Jupiters šonedēļ Jutīsies izcili labi, līdz ar to, arī Jūs varēsiet biežāk smaidīt- spēsiet sevi pasniegt un parādīt tā, ka pašam prieks. Vēl arī gaidāms, ka viss ies no rokas, jo Jupiteram piedēvē veiksmes enerģiju. Kur vēl labāk- pats domāsiet, ka esat foršs un arī apstākļi iegrozīsies tā, lai problēmas nerastos. Tas nozīmē, ka šonedēļ ir jāpriecājas un jāļaujas- sengaidītā oāze tuksnesī, ir sasniegta. Tikai nepalaidiet garām labas iespējas, jo tas Jums liekas par sarežģītu vai grūtu. Nekas nav grūts, ja to dara ar prieku! Uzņemieties jaunus pienākumus, vai piekrītiet šķietami trakām idejām- tas viss Jums palīdzēs attīstīties!

Sagatavoja: Zvaigžnu Tulks

nm_13362735

 

Leave a Comment