Nedēļas astroloģiskā prognoze(12.05-17.05) – katrs pats savas laimes kalējs!

#Auns

Auniem šonedēļ būs īpaši daudz darāmā! Ja ne faktiski, tad tā sajūta- kā, lai visu paspēj?- būs noteikti. Šajā nedēļā sevišķi svarīga ir spēja plānot gan savu laiku, gan veicamos darbus, jo tas palīdzēs saglabāt mieru (cik nu Auni spēj būt mierīgi, haha) un nosacītu kontroli pār notiekošo. Šonedēļ izdosies sarunāt to, kas jāsarunā daudz veiksmīgāk kā citās reizēs. Aunu iedzimtā impulsivitāte šonedēļ būs atzītāka kā citās dienās. Ja vēlaties iegādāties kādu tehniku, tad dariet to šonedēļ, vai ne ātrāk kā no jūnija vidus.

#Vērsis

Šajā nedēļā Vēršiem jāliek lietā savi talanti uz sashēmošanu, it sevišķi, ja to darāt ar veiklas runāšanas palīdzību. Ir pienācis laiks rīkoties! Jūsu idejas un vēlmes var materializēties ļoti viegli, tikai jāpasaka attiecīgais vārds, vai jāizdara attiecīgais darbs konkrētajā jomā. Visi debesu Spīdekļi ir sadevušies rokās, lai Vēršiem palīdzētu. Ja ikdienā neesiet nekāds lielais runātājs, tad pamēģiniet šonedēļ pārspļaut pār lūpu savu sakāmo nedaudz biežāk, nebaidieties parādīt savu nostāju un paust savu viedokli! Ja vēlaties iegādāties kādu tehniku, vai, piemēram, automašīnu, tad dariet to šonedēļ!

#Dvīņi

Dvīņi šonedēļ būs vissuperīgākie no visām zodiaka zīmēm. Gan Marss, gan Saulīte ieripos jūsu zīmē. Tas nozīmē, ka salīdzinoši viegli spēsiet dabūt to, ko vēlaties- visi trumpji būs jūsu rokās un nekādi zemūdens akmeņi nav gaidāmi. Enerģijas būs daudz, tikai uzmanieties ar to pļāpāšanu. Parasti, kad ir labs garastāvoklis un daudz enerģijas, Dvīņi labprāt draudzējas ar visiem, kā rezultātā, var izpļurkstēt to, ko labāk būtu noklusējuši. Ja vēlaties iegādāties tehniku, tad dariet to šonedēļ, vai arī atlieciet savu pirkumu līdz jūnija vidum.

#Vēzis

Svarīgs priekšnosacījums, lai šī nedēļa būtu laba, ir mērķtiecīgi virzīt savu enerģiju, kādu projektu vai plānu īstenošanā. Ja jums ir iešāvusies prātā kāda laba ideja, vai ir izsapņots sapnis par kādu hobiju, šī ir īstā nedēļa, kad to uzsākt un iedzīvināt realitātē! Izdomājiet laikus, kur tērēt savu enerģiju, lai beigās nav tā, ka nav nekā- tikai dīvāns un televizors. Šī nedēļa ir par darbošanos, jo būs ļoti daudz iekšējas enerģijas jeb spriedzes, tāpēc darbojieties un apzināti novirziet sava emocionālā vulkāna izvirdumu kādā jēdzīgā gultnē. Ja vēlaties iegādāties tehniku, tad dariet to šonedēļ, vai arī atlieciet savu pirkumu līdz jūnija vidum.

#Lauva

Šonedēļ dziesma- esmu maza lauviņa, ņau, ņau, ņau, galīgi nebūs par Jums. Šī nedēļa ir īstā, lai mirdzētu un Jūs tiktu pamanīts vēl vairāk. Komunicējiet! Šonedēļ labumu varēsiet gūt caur pazīšanos un tikšanos, runāšanos. Nesēdiet savā valdnieku tronī, ejiet ar tautu parunāt, un, kas zina, varbūt sarunāsies miljonu vērtu darījumu. Tā tiešām var notikt! Nekautrējieties, droši sakiet un stāstiet par savām vēlmēm, idejām un iecerēm, ļoti ticams, ka kāds to visu sadzirdēs un sniegs Jums palīdzīgu roku. Ja vēlaties pirkt kādu tehniku, automašīnu, veļasmašīnu, traukumašīnu, tad ziniet, ka tas ir jādara šajā nedēļā, jo vēlāk Merkurs kļūs Retrogrāds.

#Jaunava

Šī ir nedēļa, kad Jaunavām jāatmet iedzimtais kautrīgums un vēlme izpatikt citiem. Jāatbrīvojas no sajūtas, ka jābūt gana labam/ai priekš citiem- it sevišķi kolēģiem. Šonedēļ Jūs varat dabūt to, ko vēlaties! Tāpēc nost ar pieticību. Jūsu loģiskais prāts kļūs vēl asāks un vēl gudrāks, kas nozīmē, ka nevienam citam, kā vien Jaunavām, būs karte, kas rāda ceļu, kur noslēpti dārgumi. Jautājums, ko jūs ar šo karti darīsiet- teiksiet, ka nav laika iet meklēt, parādīsiet draugiem, vai, gribot prēmiju, atdosiet to priekšniekam? Ja vēlaties iegādāties tehniku, tad dariet to šonedēļ, vai arī atlieciet savu pirkumu līdz jūnija vidum.

#Svari

Svariem šī nedēļa būs brīnišķīga, ja vien rīkosieties tā, kā vēlaties. Ja, pirmkārt, zināsiet, ko gribat, un, otrkārt, iesiet tam pakaļ. Šonedēļ ir ļoti labi saprast, kas notiek jūsu dzīvē- vai esat uz tā ceļa, pa kuru vēlētos iet arī pēc 5-10 gadiem? Vai pašreizējā kārtība ir tieši tāda, kādu esat vēlējies? Ja nē, tad šis ir labs laiks, lai veiktu korekcijas un visu izveidotu tā, lai pašiem Svariem prieks. Atcerieties, ka paši veidojat un radāt savu realitāti. Un šajās dienās to būs viegli pārradīt. Ja esat ieplānojies iegādāties kādu mašīnu- auto, trauku, veļas utt., tad dariet to, vai nu šonedēļ, vai atlieciet pirkumu līdz jūnija vidum.

#Skorpions

Skorpioniem šī nedēļa būs laba. Tieši tik vienkārši- tā būs laba, ja netaisīsiet nepatikšanas. Bet, ja nopietni, tad tas, ko šajās dienās vajadzētu darīt, ir ielūkošanās sevī. Tā kā Venēra ir jūtīgajos Vēžos, tad šis ir brīnišķīgs laiks, lai tiktu galā ar saviem tarakāniem un citiem mošķiem. Visām lietām un notikumiem dzīvē ir jāmeklē cēlonis sevī, un šonedēļ to izdarīt ir daudz vieglāk kā citas dienas. Skorpionu asā un veiklā mēle šonedēļ būs topā- tie, kuriem jādzird kāds skaudrs patiesības vārds, to noteikti no jums sadzirdēs. Tikai nenodedziniet tiltus ar tiem, kuri nākotnē var būt noderīgi, vienkārši nelaidiet tā cilvēka emocijas sev klāt.

#Strēlnieks

Strēlniekiem šonedēļ uzdevums ir līdzīgs iepriekšējo nedēļu uzdevumiem- tiekties pretī savai laimei. Skan jau pasakaini! Patiesībā, tas nozīmē, ka jāstrādā gudri, proti, sarunājot, pashēmojot un tam līdzīgi. Ne vienmēr viss ir pašam jādara. Kaut ko var uzticēt arī Sašam. Šonedēļ ļoti labi veiksies komunikācijas darbi- parunāt ar kolēģi, pačatot kādos sociālajos tīklos, un tā. Nu, un ļoti labi, ka tā- lielāka iespēja strādāt gudri- pelnīt tik pat un vairāk, bet strādāt, ja ne mazāk, tad vieglāk. Parunājiet un izstāstiet par saviem darāmajiem darbiem, varbūt kāds labdaris pats pieteiksies palīdzēt.

#Mežāzis

Mežāži šonedēļ varēs ar sevi lepoties. Kaut vai tikai tāpēc, ka viņi vienkārši ir. Labi veiksies visas lietas, gan naudā, gan baudā, gan graudā. Mežāži, kā jau no dabas ambiciozas būtnes, šonedēļ varēs skaisti spīdēt un karināt jaunas medaļas savos plauktos. Bet, kad tad tā nav bijis? Šajās dienās būtu labi parunāties ar kādu gudru cilvēku (pašam ar sevi neskaitās), iespējams, caur šo informāciju atnāks kāda nozīmīga doma, kura kā atslēga, atrisinās esošās problēmas. Ja problēmu nav, tad arī labi. Šonedēļ viss ritēs kā pa sviestu, ja pats neizcelsies ar neadekvāti lielu stulbumu. Kosmoss šķēršļus neliks, ja tiecies pēc tā, kas Tev patiešām ir nepieciešams.

#Ūdensvīrs

Ūdensvīri parasti ir gudri, ja ne uz papīra, tad sirsniņā noteikti. Šonedēļ jums būs viegli, ja esat ticis skaidrībā ar sevi un to, ko gribat no dzīves. Ja tā ir aktuāla tēma, tad jau būs sarežģītāk. Kāpēc? Jo ne vienmēr gribas darīt to, kas ir jādara, lai pašam būtu labāk. Atbrīvojieties no vecajām astēm, nomainiet veco kažoku pret jaunu un dzīvojiet tādu dzīvi, kādu vēlaties. Šis ir ļoti labs laiks, lai ielūkotos sevī un izdomātu, ko ar to visu darīt. Tā kā Merkurs nākošnedēļ kļūs retrogrāds, tad, ja vēlaties pirkt kaut ko tehnisku, dariet to šajā nedēļā, vai gaidiet līdz jūnija vidum.

#Zivis

Zivis šonedēļ pārsteigs pašas sevi. Kā? Viņas beidzot kļūs spēcīgākas savās domās un darbos. Zivis neizceļas ar vēlmi pēc atbildības, tad nu šonedēļ jūs būsiet netipiski atbildīgas, līdz ar to, padarīsiet daudz ko tādu, pie kā ķerties agrāk bija slinkums. Ar to arī Jūs apsveicu! Nedēļas nogale būs brīnišķīga, jo sestdien Jūsu pārvaldnieks Neptūns izveidos trigonu ar Venēru. Tas nozīmē, ka mīlēsiet un tapsiet mīlēts- i darbu, i sievu/vīru, i dzīvi, i pats sevi. Re, cik daudz ko mīlēt! Tas nozīmē, ka šajā dienā dzimušās idejas un domas var būt tiešām sakarīgas- pierakstiet un varbūt jums taps zināma atslēga uz laimi.

 

Sagatavoja: Zvaigžņu Tulks

nm_13362735

Leave a Comment