Nedēļas astroloģiskā prognoze (16.04-23.04) – jāķeras vērsim pie ragiem!

Auns

Šī nedēļa Auniem būs ļoti īpaša- 18. Aprīlī viņus gaida Jauns mēness Auna zīmē. Tas nozīmē, ka visiem, un, it sevišķi Auniem, būs liels enerģijas pieplūdums, kad gribēsies kalnus gāzt un iekarot pašas augstākās virsotnes. Šajā nedēļā, īpaši pēc 18. aprīļa, ir ļoti labi uzsākt jaunas lietas, jo īpaši tādas, kas saistītas ar biznesu. Darba jomā viss ies kā pa sviestu, iecerētais izdosies.

Vērsis

Pateicoties Lilitai, Plutonam un Marsam, nākamās nedēļas pirmā puse būs ļoti vētraina, taču labā nozīmē. Tās nebūs dienas, kad audzēt pēcpuses apkārtmērus sēžot dīvānā, tās būs dienas, kad gribēsies spridzināt un braukt ar tanku. Taču, ja runājam par reālām aktivitātēm parastā pilsoņa ikdienā, tad šajā laikā ļoti labi būs nodarboties ar sportu, bīdīt biznesus un nodarboties ar lietām, kurās nepieciešams izmanīgums jeb viltīgums.

Dvīņi

Turpmākās septiņas dienas Dvīņiem būs ļoti pozitīvas, jo, iespējams, viņiem tiks izteikts jauns darba piedāvājums, vai paši beidzot sapratīs, kas ir viņu dzīves aicinājums. Katrā ziņā, enerģijas Dvīņiem būs ļoti daudz, to arī vajag svinēt. Priecājieties par katru dienu, jo tieši tāpēc cilvēki ap Jums pulcējas. Caur šo prieku arī ir iespējams saņemt brīnišķīgus piedāvājumus, kas pārvērtīs dzīvi uz labo pusi.

Vēzis

Vēžiem šī nedēļas nogale būs ļoti patīkama, kā arī nākamās nedēļas sākums iepriecinās- pateicoties Jaunam Mēnesim Aunā, kā arī Marsa, Lilitas un Plutona lielajam trigonam- kosmoss sūtīs ļoti darbīgu un seksīgu enerģiju. Šis nav laiks, kad pārdzīvot, skumt vai nodoties melanholijai- šis ir laiks, kad jārīkojas aktīvi, pretējā gadījumā, iecerētais neizdosies tik labi kā gribētos. Šajās dienās jāķer vērsis aiz ragiem un jātur dzīves groži cieši rokās, jo Jums ir iespēja iejāt augstākās klases kumeļu. Ja nebūsiet izlēmīgi un nodosieties skumīgai lietu apcerei, dzīves kumeļš aizjoņos Jums garām un paliksiet bešā.

Lauva

Lauvas parasti ir veiksmīgas biznesā un prot rast sevī spēku, lai piepildītu savus mērķus. Tad nu šīs dienas, līdz nākamās nedēļas vidum, ir Lauvu paradīze. Jums būs visi nepieciešamie instrumenti, lai dotos taisnā ceļā pretim savam mērķim! Galvenais, lai Jūs paši sevi neierobežojat ar tādām domām kā, „ko tad nu es”, „diez vai sanāks” un tml. Ja Lauvas pašas sev neliks šķēršļus domādamas, ka tik ātri sapņi nepiepildās, tad Jūs būsiet liecinieki tam, kā tie piepildās un daudz ātrāk kā bijāt domājuši. Visi trumpji ir Jūsu rokās, atliek vien uzspēlēt!

Jaunava

Jaunavām šī nedēļā būs ļoti skaista, ja viņi savai iekšējai liesmiņai pratīs uzpūst benzīnu- tā, lai visi šo liesmiņu redz! Jaunavām tiks piespēlēta ļoti mērķtiecīga, seksīga un iedvesmojoša enerģija, tāpēc, Jums apzināti jācenšas uz šī viļņa noturēties. Ja tas izdosies, tad kļūsiet neatvairāms/a visās jomās! Nauda pie Jums pati skries, tāpat arī pretējā dzimuma pārstāvji (vai tā paša- kāda nu kuram gaume). Jūs šajās dienās varat ieraudzīt sevi jaunā gaismā- daudz skaistākā, seksīgākā, paļāvīgākā  nekā bijāt domājuši, ka spīdat.

Svari

Svari būs ļoti apmierināti gan ar sevi, gan visu pārējo, ja nebūs kūtri un nestāvēs stundu domādami. Tā kombinācija, kas izveidosies debesjumā no 21.-23. aprīlim būs kā seksīgā kaķsieviete, ar elektrizējošu enerģiju, sarkanām lūpām un maģiskām spējām. Saprotiet, ka šis laiks (arī līdz šiem datumiem) ir paredzēts tam, lai Jūs skaidri zinātu, ko gribat (pietiek apsvērt visus par un pret), un ietu tam pakaļ, lai beigās nesanāk tā, ka šī seksīgā sieviete sēž Jūsu šūpuļkrēslā un ada zeķes. Esiet gudri un izmantojies šo kosmosa sūtīto enerģiju atbilstoši tās mērķim, tādejādi pietuvojoties savai laimei.

Skorpions

Šai zodiaka zīmei nākošās septiņas dienas būs visinteresantākās. Interesantas tāpēc, ka debesjums izveidos ļoti pievilcīgu kombināciju starp tām planētām un Lilitu, kas ir Jūsu zīmes „mentori”. Tas nozīmē, ka nākamās nedēļas vidus būs neaizmirstams, vārda vistiešākajā nozīmē. Un, tās būs ļoti patīkamas atmiņas. Skorpioni būs tik enerģijas pilni, tik ļoti seksīgi un tik ļoti kā lapsiņas (koķeti un drusciņ viltīgi), ka neviens nespēs atturēties no Skorpiona valdzinošā skatiena. Šajās dienās Jūs varētu salīdzināt ar Brūsu no filmas „Visvarenais Brūss”, kur Džims Kerijs kļūst par Dievu un ar vienu rokas kustību, pārvieto simts mašīnas, kas traucē viņa ceļam. Arī Jūs, mīļie Skorpioni, šajās dienās variet tāpat- ar vienu rokas kustību aizslaucīt visu, kas Jūs nedara laimīgus, taču ar otru kustību- pievilkt to, ko vēlaties.

Strēlnieks

Strēlniekiem viss ies no rokas, ja vien tas viņiem sagādās patiesu prieku. Pretējā gadījumā nav nemaz vērts darīt. Šajās un turpmākajās dienās ir ļoti svarīgi, lai viss, ko Strēlnieks dara, nāktu no sirds un tiktu darīts sevis vai citu iepriecināšanas nolūkā. Darbs padosies, ja Jūs to darīsiet ar baudu. Ja būs jāpiespiežas- nāksies piespiesties vēl vairāk, jo diez vai ar pirmo reizi viss sanāks, kā iecerēts. Strēlniekiem jābūt gudrākiem, jāprot pastāvēt pašiem par sevi vēl vairāk (jā, ir iespējams vēl vairāk), jo tikai tā viņi būs laimīgi un dzīvespriecīgi- bez obligātiem pienākumiem. Visvairāk tas attiecas uz darba jomu. Ļoti vērtīgi būtu nodarboties ar to, kas spēj iedvesmot pašu un sagādā prieku.

 

Mežāzis

Mežāžiem šajās dienās ir ļoti paveicies. Jūs droši vien teiksiet, ka Mežāži jau nav tie, kurus veiksme parasti lutina- un tur Jums pilnīga taisnība. Tieši tāpēc, ka viss jāsasniedz ar darbu un disciplīnu, šai zodiaka zīmei ir paveicies. Nākamās nedēļas vidū būs triju debesu spīdekļu savienība un šī savienība veidos enerģiju, kas ir ļoti pamatīga, spēcīga, tai pašā laikā, seksīga un maģiska. Principā, visi šie nosauktie vārdi raksturo Mežāzi, taču viņš tos sasniedz ar darbu- sevi pilnveidojot. Šajās dienās viņiem tas tiek iedots vēl papildus no Kosmosa. Tad iedomājaties, kādi Terminatori, Džeimsi Bondi un Kaķsievietes šajās dienās būs Mežāži!

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šīs septiņas dienas, it sevišķi, nākamā nedēļa ir par to, lai savestu kārtībā to, kas viņam ir. Marss dos spēku, Lilita dos vajadzīgo seksīguma/viltības/flirta piešprici un Plutons- kaut kā jauna radīšanu. Ja sakārtosiet savu vidi, tad arī parējās dzīves jomās viss nokārtosies Jums vēlamā gultnē. Runa ir par to stāstu, kad jaunas drēbes nenāk vietā, kamēr viņām nemaz nav vieta- jo pilns skapis ar vecajām. Nebrīnieties, ja pie Jums nenāk draugi, kamēr māja nekārtīga, vai, ka nepaliekat tievāks, turpinot ēst putukrējumu. Šīs dienas ir par aktīvu rīcību, par aktīvu iešanu uz savu mērķi. Un tā par visu- ja gribat kaut ko jaunu, atbrīvojiet tam vietu!

Zivis

Zivīm šīs dienas, un it sevišķi nākamās nedēļas vidus, būs ļoti piesātinātas, ja vien viņas nav padevušās grūtsirdībai „es jau vairs neiemīlēšos”. Šajās dienās Jums ir visas iespējas satikt kādu, kas „norauj jumtu”! Šīs iespējamības kulminācija būs 21.-23. Aprīlim, taču arī dienas pirms tam- piepildītas ar ļoti varenu enerģiju- seksīgumu, gribu un kaut kā pilnīgi jauna rašanos. Principā, Jums iedos atslēgas uz būvtehnikas laukumu- izvēlieties, kur kāpt iekšā- ceļamkrānā, lielajā nojaucēj mašīnā vai, kur citur, taču izmantojiet šo iespēju- uzradīt to, ko vēlaties īsākā laika posmā kā parasti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">mežāzīte</cite>

    Visiem tik labi horoskopi, kaut kā neticās, ka tā var būt. Vienmēr kādam ir jābūt drusku vairāk apdalītam par citiem un kādam jārij no veiksmes šķīvja. Tā tam būs būt.

Leave a Comment