Nedēļas erotiskais horoskops (06.04-12.04) – ļaujies baudai!

Auns

Auniem viss ir ļoti vienkārši. Ko viņš grib, to viņš dabū, it sevišķi šonedēļ. Būsiet ļoti mērķtiecīgi. Līdz ar to, ja gribēsiet mīlēties, tad noteikti izdomāsiet, kā to dabūt gatavu. Ja gribēsiet ar kādu aizflirtēties līdz gultai, arī tas Jums ļoti labi izdosies. Viss ir Jūsu mērķtiecības rokās. Un parasti tās ir drošas panākumu rokas.

Vērsis

Jūs šonedēļ būsiet ļoti pašpārliecināti. Un Jūs arī zināt, ko tas nozīmē gultā. Tie, kas par sevi ir, pārliecināti dzīvē- augļus plūc kaislīgos gultas priekos. Ak, Jūs seksīgie Džeimsi Bondi un Merlinas Monro. Nekas priekšā nav vairs jāsaka, paši gudri un izdomāsiet, ko ar savu šarmu darīt.

Dvīņi

Dvīņi šonedēļ būs paši veiksmīgākie šarmētāji. Tie, kas ir „īstās un vienīgās” otrās pusītes meklējumos, šonedēļ varēs nokantēt pat desmit tādas. Tie, kam jau ir mīļotais/mīļotā pie sāniem, panāks, ka Dvīņos iemīlas vēl vairāk. Nu, tā- līdz Mēnesim un atpakaļ- tik daudz. Visi trumpji ir Jūsu rokās, jautājums- kā Jūs mācēsiet tos izspēlēt.

Vēzis

Vēži būs gana jūtīgi, lai kaislīgi mīlētos, bet ne pārāk jūtīgi, lai tas apgrūtinātu. Beidzot pareizais jutīguma balanss. Šonedēļ spēsiet gultas dzīvei pieiet ļoti racionāli. Līdz ar to, vientuļie Vēži var atrast sev partneri un vairs nebūt tik vientuļi. Meklēt racionāli ir daudz vienkāršāk, nekā balstoties uz jūtām.

Lauva

Tā kā citās dzīves jomās viss uzlabosies, tad arī mīlēties gribēsies daudz vairāk. Kad jūties labi, tad gribās baudīt un ļauties baudai. Kopumā ļoti pozitīvi! Tik uzmanies, ka bikses nekrīt uz leju, jo tā parasti notiekot, kad dzīve iet uz augšu. Un Lauvām dzīve uzlabosies pamatīgi- arī gultā!

Jaunava

Jaunavām sekss šonedēļ nebūs prātā tik daudz kā citas reizes. Ar to arī viss, pēc būtības, pateikts. Trešdien mīlēšanās nav ieteicama pēc Mēness kalendāra. Citādi viss ir ļoti vienkārši- ja gribas, tad vajag. Ja negribas- nevajag.

Svari

Ja Jūs vilina kaisle, tad ļaujieties tai! Vienreiz izslēdziet prātu un nefunktierējiet visus par un pret. Sekss ir patīkama lieta ne bez iemesla. Tas atslābina, nomierina, dod signālu laimes hormona fabrikai. Svari paši gudri un zina, kādu labumu tas dod Vese***ai. Tad neliedziet sev to prieku ar pārlieku domāšanu!

Skorpions

Skorpioniem jau tā attiecību tēma aizņems galvu. Tā kā sekss ir labs zibens novedējs, tad varbūt ir vērts padomāt par strīdēšanās un mīlēšanās apvienošanu. Iespējams, ka pēc mīlēšanās vairs nemaz negribēsies strīdēties. Un vai tad tas nav tieši tas, kas vajadzīgs?

Strēlnieks

Šī nedēļa Strēlniekiem ir par baudu. Par tās gūšanu un radīšanu. Ja mīlēšanos uztverat kā pienākumu, tad noteikti to nedariet! Ja procesā nav sirds un atbilstošu emociju, tam nav nekādas jēgas- jo nav pievienotās vērtības. Iespējams, pēc tādām mīlēšanās reizēm jūtaties nevis uzlādēts, bet drīzāk iztukšots un noguris. Taču, ja mīlēšanos neuztverat kā pienākumu, tad tik uz priekšu, jo šī nedēļa ir Jūsu atpūtas un baudas nedēļa!

Mežāzis

Arī gultā Jums paveiksies. Vai nu ievilksiet tajā kādu uz kuru jau sen cerējāt, vai jau esošais partneris patīkami pārsteigs un sagādās īstu baudu. Šonedēļ Mežāžiem veiksies visās jomās. Ja esat otras pusītes meklējumos, tad nedēļas nogalē nesēdiet mājās. Ja esat ar disharmoniskiem sejas vaibstiem, tad tieši šonedēļ varat cerēt uz seksīga partnera atrašanu, jo reāli paveiksies.

Ūdensvīrs

Ai, kā šonedēļ Ūdensvīri seksos! Pavasaris gan aiz loga, gan zem drēbēm. Nu, feini, sekss noņem stresu. Laikam Ūdensvīri šonedēļ būs vismierīgākā un relaksētākā cilvēku grupa. Ja apstākļi neļauj mīlēties, tad vienkārši izmainiet tos. Paši taču radām savu realitāti!

Zivis

Zivis var izmantot seksu kā ieroci, lai atrisinātu problēmas attiecību jomā. Protams, tiek ieteikts sekss ar to pašu partneri, ar kuru ir problēmas. Citādi gultas prieki arī ir ieteicami, taču Zivij jau tas nav nekāds noslēpums. Iespējams, sakāpināto emociju dēļ būs grūti iedomāties par seksu, taču pieejat tam racionāli- kā zālēm pret sliktu pašsajūtu.

Sagatavoja Zvaigžņu Tulks

nm_13362735

Leave a Comment