Nedēļas horoskops no 16. līdz 22. maijam

AUNS

Šajā nedēļā Jūs gaida daudz un dažādu lietu. Visticamāk, ka atpūtai laiks Jums vienkārši neatliks. Lai ar ko arī Jūs nodarbotos, Jums būtu jāsaprot, ka pozitīvu rezultātu Jūs iegūsiet tikai tajā gadījumā, ja sadarbosieties ar pareizajiem cilvēkiem un necentīsieties steidzināt notikumus.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 20., 21. maijs.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jūs kāda acīmredzama iegansta dēļ varat izbeigt sadarbību ar kādu cilvēku, kurš jau diezgan ilgu laiku traucē Jums paveikt iecerēto un ar kaut kādām savām darbībām kaitē Jūsu finansiālajam stāvoklim. Ir iespējams kāds ne visai veiksmīgs brauciens, tāpēc nekādas svarīgas lietas konkrētajā periodā labāk neieplānot.

Labvēlīgās dienas: 16. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 17. maijs.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jūsu psiholoģisko stāvokli gaida kardinālas, bet pozitīvas pārmaiņas, kā arī fiziskais stāvoklis, visticamāk, izmainīsies uz labo pusi. Zvaigznes Jums sola arī kādas ambiciozas vēlmes izpildīšanos. Esošajā periodā Jums, acīmredzot, nāksies piedalīties kaut kādā pasākumā, kas būs saistīts ar Jums tuviem cilvēkiem, un Jūs noteikti leposieties ar viņu panākumiem.

Labvēlīgās dienas: 18. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19. maijs.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jums var uznākt apātija. Nav izslēgts, ka projekts, kurš šobrīd aizņem Jūsu laiku, pārstās Jums sagādāt morālu gandarījumu vai arī nest kādus finansiālus labumus, tomēr pacentieties šajā situācijā atrast kaut ko labu un nepadodieties, jo drīz vien viss izmainīsies. Esošajā periodā Jums tiek rekomendēts atteikties no alkohola, pievērst pastiprinātu uzmanību savai Vese***ai un uzmanīgi kontrolēt arteriālo spiedienu.

Labvēlīgās dienas: 16. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 17., 21. maijs.

LAUVA

Šajā nedēļā Jums ir svarīgi saglabāt objektīvu realitātes uztveri un novērtēt visu to, kas notiek Jums apkārt, tai skaitā arī to, kas notiek konkrēti ar Jums. Nedzīvojiet ilūzijās, esiet taisnīgāks pret apkārtējiem un uzmanīgāk plānojiet visas savas lietas. Pastāv iespējamība, ka Jūs sastapsieties ar kādu interesantu biznesa piedāvājumu, taču nedodiet uzreiz savu piekrišanu, vispirms padomājiet, kā Jums piedalīšanās šajā projektā var izvērsties.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 21. maijs.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, kādā projektā nāksies vadības grožus atdot kādam citam, taču tas nebūt nebūs slikti, jo tas visam procesam nāks par labu, bet Jums atļaus izvairīties no atbildības par kļūdām, kuras būs pieļāvis kāds cits. Jums tiek ieteikts rūpēties par savu veselību – neizprovocējiet kādu hronisku saslimšanu saasināšanos, neriskējiet un nelietojiet alkoholu.

Labvēlīgās dienas: 16., 18. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19. maijs.

SVARI

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, nāksies izdarīt izvēli starp vecajiem un jaunajiem sabiedrotajiem. Nav izslēgts, ka kāds piedāvās Jums daudz vairāk, nekā Jums var sniegt jau esošie kompanjoni, un Jums nāksies izlemt, kas Jums ir svarīgāk – uzticība iepriekšējiem partneriem vai aktīvas attīstības perspektīvas. Acīmredzot, Jūs izvēlēsieties savu nākotni un Jums nāksies attaisnoties to priekšā, kurus esat pievīlis.

Labvēlīgās dienas: 16., 18., 21. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 22. maijs.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jūs gaida kaut kādi nopietni tēriņi. Nav izslēgts, ka Jūs veiksiet kādu lielu pirkumu, tomēr, ja tam ir kāds sakars ar kaut kādiem aktīviem (vērtspapīriem, savu biznesu, investīcijām), tad labāk neko nesasteigt, jo jebkuri kapitālieguldījumi, kuri vērsti uz to, lai nākotnē iegūtu peļņu, būs neveiksmīgi, tā kā noteikti vispirms kārtīgi pārbaudiet šī projekta rentabilitāti.

Labvēlīgās dienas: 19., 21. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 16. maijs.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jūs gaida gaida sadarbība ar cilvēku, kuram Jūs uzticaties. Nav izslēgts, ka kādu laiku atpakaļ Jūs šim cilvēkam izklāstījāt kādu savu problēmu un esošajā periodā viņš pie Jums vērsīsies pie Jums ar savu plānu, kā šo problēmu atrisināt. Ir iespējama ļoti patīkama komunikācija ar cilvēkiem, kuri pilnībā atbalsta kādu Jūsu aizraušanos.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā ir iespējamas sadursme ar kādu neracionāli domājošu cilvēku. Nav izslēgts, ka kaut kāda viņa neadekvāta rīcība kaitēs Jūsu lietām un Jums steidzamā kārtā nāksies tikt galā gan ar šo cilvēku, gan ari sarežģīto situāciju. Jums noteikti tiek rekomendēts neriskēt un atturēties no dažādām ekstremālām nodarbēm, jo viss tas var atnest tikai nepatikšanas.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19. maijs.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jūs gaida sadarbība ar cilvēku, kuram ir visas iespējas uzlabot Jūsu finansiālo stāvokli. Nav izslēgts, ka viņš Jums piedāvās piedalīties kādā visnotaļ ienesīgā projektā vai arī vienkārši aizdos Jums naudu kaut kam svarīgam, jo, lai realizētu kaut kādus plānus, Jums visticamāk būs vajadzīgi kaut kādi papildus resursi.

Labvēlīgās dienas: 18. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 22. maijs.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, nāksies cieši sadarboties ar kādu ietekmīgu un izlēmīgu cilvēku. Liela iespējamība, ka Jūs būsiet spiests pakļauties kaut kādam viņam lēmumam, kas rezultātā Jūs tomēr atbrīvos no jau esošajām vai arī vēl nenobriedušajām problēmām. Ir gaidāma arī kāda projekta izbeigšanas, kas diezgan pamatīgi ir pabojājis Jūsu nervu sistēmu, tāpēc Jūs sajutīsieties daudz mierīgāks un brīvāks.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 18. maijs.

Leave a Comment