Nedēļas horoskops (18.05.– 24.05.) – seko savai sirdsbalsij!

Auns | Notikumiem bagāta nedēļa ar daudz jaunu izdevību, taču, lai tās realizētu, nāksies ieguldīt gan pūliņus, gan arī naudu. Iespējams, ka aktualizēsies kāds agrāk dots solījums. Planētu stāvoklis piemērots arī, lai sāktu ko tādu, kas prasa kolektīvus pūliņus.

Vērsis | Planētas noskaņo sekot savai sirdsbalsij, taču gudri darīs tie Vērši, kuri neļaus savu rīcību diktēt tikai emocijām. Ja tas izdosies, nedēļa sola daudz neaizmirstamu un jauku piedzīvojumu, ja ne – iekulšanās kādās nepatikšanās garantēta. Profesionālajā darbībā labāk paļauties uz savu intuīciju un prātu.

Dvīņi | Piemērots laiks studijām, jaunradei, pieredzes apmaiņai, savu ideju un nodomu prezentācijai. Praktiskās lietās nedēļa mazāk veiksmīga – tūlītēju rīcību var kavēt negaidīti apstākļi. Jāsargās no tukšas sapņošanas, izklaidības un aizmāršības.

Vēzis | Spēja ieskatīties nākotnē labāka nekā citkārt, un, ja vien Vēzis necentīsies pieņemt vēlamo par esošo un uzticēsies savām nojautām, nedēļa solās būt veiksmīga. Var gan gadīties, ka ne visiem apkārtējiem patiks Vēža šonedēļ paveiktais, taču, iespējams, ka tā varētu būt tikai viņu pašu problēma…

Lauva | Laiks jaunām idejām, projektiem, nodomiem, taču to tūlītēju realizāciju labāk nedaudz atlikt. Var tomēr gadīties, ka gandrīz vai rokās iekrīt kāda negaidīta izdevība, ko gan nevajadzētu palaist garām. Naudas lietās vajadzētu pacensties sabalansēt ienākumus ar izdevumiem.

Jaunava | Arī Jaunavai šis laiks vairāk piemērots, lai darbotos ar galvu, nevis rokām. Planētas sekmēs jaunu plānu izstrādi, taču ne to tūlītēju iemiesošanu dzīvē, un sevišķi tas attieksies uz visu, kas saistīts ar profesionālo darbību un sava prestiža un autoritātes vairošanu. Jaunavām bezdarbniecēm, iespējams, izdosies atrast darbu.

Svari | Piemērots laiks plānu un nodomu īstenošanai, varēs paļauties uz apkārtējo atbalstu, bet paveiktais izpelnīsies atzinību. Ar pieri skriet sienā tomēr nevajadzētu, un pie lietām, kuras ir pretrunā ar pašreizējo konjunktūru, labāk neķerties. Neceļos var novest arī pārlieks optimisms.

Skorpions | Skorpions vēlas, lai viss notiktu tikai pēc viņa prāta, savukārt Marsa un Neptūna savstarpējais stāvoklis mudina uz pārlieku optimismu – tas viss kopā var novest arī pie nepatikšanām. Ieguvēji būs tie Skorpioni, kuri strīdīgos jautājumos meklēs kompromisu. Jūtu dzīvē zvaigznes sola esošo saišu nostiprināšanos.

Strēlnieks | Labāk tikai turpināt iesākto, jaunu lietu sākumu atliekot uz vēlāku laiku. Šonedēļ dotajiem un arī saņemtajiem solījumiem īsti ticēt nevarēs, tādēļ labāk paļauties tikai uz saviem spēkiem. Var gadīties, ka kāds no Strēlnieka prasa vairāk, nekā viņš spēj dot, – labāk būs, ja viņš šīm prasībām nepakļausies. Mīlas lietās zvaigznes sola veiksmi.

Mežāzis | Planētas sola izdevības gan visā, kas saistīts ar darbu, gan mīlas frontē. Lai tās realizētu, tomēr nāksies krietni papūlēties, savu tiesu prasīs arī pārdzīvojumi, tādēļ gudri darīs tie Mežāži, kas neaizmirsīs parūpēties arī par savu veselību. Zāles jālieto gan tomēr nebūs – pilnīgi pietiks, ja kāds brīdis tiks veltīts atpūtai.

Ūdensvīrs | Veiksmīgs laiks. Kādas jaunas idejas realizācija var atnest Ūdensvīram gan naudu, gan apkārtējo atzinību. Arī mīlas lietās viss būs kārtībā, un zvaigznes sola neaizmirstamas stundas kopā ar mīļoto; pat vientuļie Ūdensvīri, visai iespējams, atradīs savu otro pusīti. Jāseko līdzi uztura kvalitātei.

Zivis | Daudz negaidītu apstākļu un notikumu, kas var izmainīt līdzšinējo notikumu ritējumu, taču lielākoties šīs izmaiņas būs uz labu. Izņēmums gan varētu būt viss, kas saistīts ar naudu, – iespējams, ka negaidīti izdevumi piespiedīs atlikt kādu jau ieplānotu pirkumu. Mīlas lietās svarīgi noticēt sev un nezaudēt iniciatīvu.

Avots: 

aLA

Leave a Comment