Nedēļas horoskops no 6. – 12. jūnijam

AUNS

Šajā nedēļā lielu lomu spēlēs kaut kādas pagātnes kļūdas. No vienas puses, Jums nāksies par tām samaksāt, no otras – tās piespiedīs Jūs uz kaut ko vai kādu paskatīties ar svaigu skatienu un atrast lielisku izeju no situācijas, kura Jūs uztrauc. Esošais periods neizslēdz strīdus ar tiem, kuri pret Jūsu idejām izturas pārāk pragmatiski.

Labvēlīgās dienas: 7.

Dienas, kurās jāuzmanās: 10.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, nāksies saskarties ar cilvēku, kurš slēpj no Jums savus patiesos nodomus. Esiet uzmanīgāks – liela iespējamība, ka Jūs centīsies izmantot. Nav izslēgtas arī problēmas ar radiniekiem, it īpaši ar tiem, kas Jums bieži vien sagādā visādas likstas. Šajā periodā tiek rekomendēts nodarboties ar iemantotu slimību profilaksi.

Labvēlīgās dienas: 6.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jums, acīmredzot, nāksies mainīt savus plānus. Nav izslēgts, ka tas, uz ko Jūs tiecaties, no Jums neatkarīgu apstākļu dēļ nevar tapt realizēts, tomēr nav vērts satraukties, jo šī situācijas maina atbrīvos Jūs no kaut kādām problēmām. Ir iespējams, ka dosieties kādā ceļojumā, taču, ja dosieties tajā tikai uz nedēļas nogali, tas diez vai būs tāds, kādu Jums gribētos.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 9.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jums var nākties ņemt kaut kādu situāciju zem savas stingras kontroles. Liela iespējamība, ka tas būs saistīts ar cilvēkiem, ar kuriem Jūs pavadāt kopā ļoti daudz laika vai arī kādu laiku atpakaļ nodarbojāties ar kādu kolektīvu lietu. Jūs sagaida arī patiesa apbrīna no apkārtējo puses. Nav izslēgts, ka kāds pienācīgi novērtēs Jūsu karjeras panākumus un mākslinieciskos sasniegumus.

Labvēlīgās dienas: 6.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11.

LAUVA

Šajā nedēļā zvaigznes Jums rekomendē neizrādīt darbā bezrūpīgu attieksmi, jo pastāv liela iespējamība, ka augstprātīgā un vieglprātīgā attieksme pret pienākumu izpildi var kļūt par nepatikšanu iemeslu. Esošais periods noteikti nav piemērots arī jauniem biznesa projektiem, it īpaši tādiem, kuriem ir vajadzīga sākotnēja apmācība.

Labvēlīgās dienas: 8., 9.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jūs varat saskarties ar negaidītiem izdevumiem. Liela iespējamība, ka par to iemeslu kļūs cilvēks, par kuru Jūs tā vai citādi esat atbildīgs, vai arī kāds, kurš, Jūsuprāt, jau tā Jums ir daudz parādā. Tēriņi, visticamāk, tiks kompensēti ar ienākumiem, kurus Jūs saņemsiet par kaut kādu agrāk paveiktu darbu, bet šajā nedēļā Jūs sagaida arī kāds pietiekami azartisks strīds.

Labvēlīgās dienas: 11.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

SVARI

Šajā nedēļā ir iespējams kāda tāla un visnotaļ patīkama ceļojuma sākums. Nav izslēgts, ka Jūs dosieties tur, kur jau sen esat gribējis pabūt, vai arī Jūs pavadīs cilvēks, ar kuru Jums ir ļoti komfortabli komunicēt. Jums radīsies iespēja realizēt kaut kādu ideju, kuru Jūs esat ļoti rūpīgi apdomājis, ievācis informāciju un konsultējies ar attiecīgajiem speciālistiem.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 12.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jūs, iespējams, saņemsiet kādu morālo vai materiālo kompensāciju. Nav izslēgts, ka kaut kāda strīdus situācija atrisināsies Jums par labu un tas Jums nesīs kaut kādu labumu. Pastāv iespējamība, ka šajā periodā Jūs iepazīsieties ar cilvēkiem, kuri palīdzēs Jums realizēt kaut kādas Jūsu idejas vai arī ievedīs Jūs pavisam citā personības līmenī.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 6.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jums nāksies tikt skaidrībā ar to, kurš no Jūsu paziņām ietekmē Jūs labvēlīgi un kurš velk Jūs atpakaļ. Pastāv iespējamība, ka kaut kāds Jūsu projekts tiks novests līdz fināla stadijai, tomēr, lai to pabeigtu ar Jums pieņemamiem rezultātiem, Jums nāksies pārvarēt dažus šķēršļus.

Labvēlīgās dienas: 9.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jums nāksies atdot kaut kādus morālos un materiālos parādus. Liela iespējamība, ka kāds cilvēks burtiski pieprasīs no Jums to, kas, pēc viņa domām, viņam arī pienākas. Šī situācija atbrīvos Jūs no kaut kāda sloga. Jums, acīmredzot, nāksies saskarties ar kādu cita emocionālo pieķeršanos Jums, un Jums būs jāizlemj – ir Jums tas vajadzīgs vai nē.

Labvēlīgās dienas: 7.

Dienas, kurās jāuzmanās: 6., 9.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā ir gaidāmas pārmaiņas, kas notiks no Jums neatkarīgu apstākļu dēļ, un mainīt esošos apstākļus Jūs vairs nevarēsiet. Vajadzēs ļoti ātri orientēties situācijā  un kaut ko sākt no baltas lapas, varbūt pat mainot visu savu būtību. Šajā nedēļā Jums noteikti vajadzētu izvairīties no jebkuras darbības, kas var nest kādas traumas.

Labvēlīgās dienas: 8., 11.

Dienas, kurās jāuzmanās: 12.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jūs gaida kāda projekta labvēlīga nobeigšana. Liela iespējamība, ka kopā ar vēlamajiem rezultātiem Jūs saņemsiet arī kaut kādu nenovērtējamu pieredzi, kura ievedīs Jūs pavisam citā apziņas līmenī. Esošajā periodā Jums priekšā var pavērties arī satriecošas perspektīvas – nav izslēgts, ka kāds Jums izteiks unikālu biznesa piedāvājumu, kuru pieņemot Jūs būtiski palielināsiet savus ienākumus.

Labvēlīgās dienas: 6., 9.

Dienas, kurās jāuzmanās: 8.

 

 

Leave a Comment