Šveiciešu diēta steidzīgajām un aizņemtajām. Ēd un tievē!

two-women-eating-watermelon

Tievēšana, izmantojot salīdzinoši nekaitīgo Šveices ārstu izstrādāto diētu, ir īpaši populāra starp aizņemtām un steidzīgām jaunietēm un dāmām, kurām ir aktīvs dzīvesveids un vienkārši nav laika doties atvaļinājumā tikai ar mērķi uz laiku mainīt ēšanas režīmu.

Mūsdienās izgudrots tūkstošiem diētu, bet tās, kuras izstrādājuši ārsti vai kas tapušas sadarbībā ar ārstiem, vienmēr bauda īpašu popularitāti, jo kurš gan grib nodarīt kaitējumu savam organismam?

Parasti diētas ārstu izstrādātajos noteikumos ņemtas vērā organisma īpatnības un vielmaiņas nianses, tās ir līdzsvarotākas un vieglāk ievērojamas.

Daudzi cilvēki izlemj neievērot diētu, jo badošanās vai krasa maltīšu apjoma ierobežošana bojā raksturu un pazemina darba spējas, padara cilvēku nīgru un viegli aizkaitināmu.

Ātra un nekaitīga notievēšana ir daudzu to sieviešu sapnis, kuras vēlas atbrīvoties no liekajiem kilogramiem. Šādu brīnumainu rezultātu sola Šveices ārsta dietologa Demola izstrādātā diēta. Īpaši aktuāla tā varētu būt starpsezonas laikā, kad sāk ienākties jaunās ražas augļi un dārzeņi.

Demols iesaka ievērot šo diētu četras reizes gadā, mainoties sezonām: marta, jūnija, septembra un decembra sākumā, jo šis esot labvēlīgākais laiks tās īstenošanai.

Diēta jāievēro tikai četras dienas, tā ir pietiekami vienkārša, kā arī droša un efektīva.

Ja izdosies ievērot visus diētas nosacījumus, varēsiet atvadīties no diviem trim kilogramiem svara.

Diēta palīdzot ne tikai notievēt, bet arī attīrīt organismu – to var uzskatīt par sava veida atslodzes dienām starp sezonām, lai sapurinātu organismu un izvadītu toksīnus.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kādi ir šīs diētas priekšnoteikumi un dienas ēdienkarte

Leave a Comment