Nedēļas horoskops 8. – 14. augustam

AUNS

Šajā nedēļā Jums jābūt ļoti uzmanīgiem saziņā ar apkārtējiem, it īpaši ar jauniem paziņām un tiem, kurus Jūs kaut kad dzīvē esat aizskāris, jo pastāv liela iespējamība saskarties ar kādu cilvēku, kurš kaut kādā veidā centīsies Jūs izmantot, bet no otrdienas līdz ceturtdienai pacentieties neizprovocēt kaut kādu iedzimtu slimību saasināšanos.

Labvēlīgās dienas: 9.

Dienas, kurās jāuzmanās: 12., 13.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, atrisināsiet kādu visnotaļ sarežģītu uzdevumu. Nav izslēgts, ka Jūs upurēsiet arī kādu nelielu summu, lai pēc pēc tam iegūtu kaut ko daudz vērtīgāku. Iespējams, ka šajā nedēļā Jums kādam nāksies palīdzēt un, lai gan tas Jums, visticamāk, nekādu baudu nesagādās Jūs neatteiksiet, iekļaujot šo cilvēku savu parādnieku sarakstā.

Labvēlīgās dienas: 12.

Dienas, kurās jāuzmanās: 9.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jūs varat saskarties ar zināmu nenoteiktību. Nav izslēgts, ka situācija tā vai citādi būs saistīta ar kaut kādām pārmaiņām. Ļoti daudz laika nāksies veltīt kādai Jums ļoti svarīgai lietai. Esošais periods noteikti nav tas labvēlīgākais laiks, lai kaut ko upurētu, jo tam nebūs perspektīvas.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jums nāksies atrisināt diezgan daudzas sadzīves problēmas, turklāt Jūs uzņemsieties arī kāda sava radinieka pienākumus un saistības, tā kā nāksies iespringt, bet Jūs ar visu lieliski tiksiet galā. Jūs var piemeklēt arī kāda visnotaļ ģeniāla ideja, kuras realizācija Jums var atnest ļoti daudz papildus labumu, kā arī, iespējams, Jūs beidzot realizēsiet kādu senu savu sapni.

Labvēlīgās dienas: 8.

Dienas, kurās jāuzmanās: 9., 13.

LAUVA

Šajā nedēļā Jūs gaida ļoti daudz pārsteidzošu dāvanu, jo, iespējams, ka kāds no apkārtējiem izrādīs Jums karaļa cienīgu augstsirdību un sniegs Jums kaut ko unikālu. Gaidāms arī iedvesmas pieaugums, Jūs sajutīsiet sevī vēl nebijušus radošos spēkus un, iespējams, iesaistīsieties kādā projektā, par kuru jau iepriekš esat bikli sapņojis.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jums nāksies demonstrēt savu varu vai ietekmi pār kādu konkrētu cilvēku. Iespējams, ka tas būs vienīgais veids, kā izvairīties no liela konflikta vai materiālajiem zaudējumiem, turklāt laika posmā no ceturtdienas vakara līdz sestdienai iespējama Vese***as pasliktināšanās, tāpēc pacentieties nekaitēt savam organismam un izvairieties no alkohola lietošanas.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11.

SVARI

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, ienirsiet mākslinieciskajā un poētiskajā vidē. Par Jūsu ceļvedi kļūs kāda persona, kas tajā vidē jūtas kā zivs ūdenī. Iespējams, ka Jūs kādam, kas izsauc Jūsos ļoti siltas un patīkamas sajūtas, pasniegsiet kādu dāvanu, taču, pieņemot lēmumus, šajā periodā noteikti būtu vēlams balstīties uz veselo saprātu, nevis emocijām.

Labvēlīgās dienas: 8., 12.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

SKORPIONS

Šajā nedēļā ir iespējami kaut kādi notikumi, kas kardināli mainīs Jūsu pasaules redzējumu un dzīvesveidu, turklāt uz visu notiekošo nāksies visai ātri reaģēt un mainīt kaut kādus savus plānus. Nav izslēgti arī konflikti ar apkārtējiem, kas var likt pārvērtēt savas prioritātes un sašaurināt paziņu loku.

Labvēlīgās dienas: 9., 11.

Dienas, kurās jāuzmanās: 12.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jums būs lieliska iespēja iegūt to, pēc kā Jūs jau diezgan ilgu laiku kārojat, taču, lai to dabūtu, Jums nāksies izturēt kādu pārbaudījumu, ar kuru Jūs, visticamāk, lieliski tiksiet galā. Galvenais – pēdējā brīdī neizlemt, ka tas viss nav tā vērts, turklāt kaut kāda situācija, iespējams, rosinās Jūs pārdomāt savu eksistenci.

Labvēlīgās dienas: 12., 13.

Dienas, kurās jāuzmanās: 10.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jūs gaida kāda dāsna likteņa dāvana, tieši materiālā ziņā. Ir gaidāms arī kāds ļoti grezns pasākums, kurā Jums būs jāievēro daži noteikumi, tomēr tas Jums noteikti netraucēs atrasties uzmanības centrā un iegūt priekšrocības.

Labvēlīgās dienas: 14.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jums būs iespēja veiksmīgi noslēgt kādu biznesa projektu. Liela iespējamība, ka tam par godu Jūs sarīkosiet kādas mazas svainības, uz kurām uzaicināsiet savus tuvākos. Nav izslēgts, ka piepildīsies kāda sena Jūsu vēlme, kas kļūs par vēl vienu iemeslu priekam un svinībām, nodrošinot Jūs ar entuziasma un optimisma pieplūdumu.

Labvēlīgās dienas: 13.

Dienas, kurās jāuzmanās: 14.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jūs varat iekāpt labdara lomā, izdarot kāda cilvēka labā kaut ko ļoti patīkamu. Iespējams, ka Jums būs iespēja piepildīt kāda cilvēka senu sapni, turklāt Jūs gaida arī visnotaļ pozitīva komunikācija ar cilvēkiem, kuri ir spējīgi uzlabot Jums noskaņojumu, kā arī Jūs, iespējams, saņemsiet kādu labu padomu, kas palīdzēs Jums uzsākt kādu svarīgu ilgtermiņa projektu.

Labvēlīgās dienas: 11., 12.

Dienas, kurās jāuzmanās: 10.

Leave a Comment