Nedēļas horoskops no 13. – 19. jūnijam

AUNS

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, būsiet atvērts komunikācijai, kas ļaus Jums ne tikai iegūt jaunas un vērtīgas paziņas, bet arī uzbūvēt konstruktīvu dialogu ar cilvēkiem, kuri līdz šim bija atteikušies Jūs saprast. Šajā periodā ir ļoti svarīgi ieklausīties savos instinktos un nedarīt to, kas izsauc Jūsos ļoti aktīvu pretestību.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 17. jūnijs.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jūs gaida kaut kāda balva par to, ko esat izdarījis kaut kad pagātnē, vai arī Jums vienkārši par kaut ko izmaksās kompensāciju. Veiksmīgi būs arī biznesa darījumi, kuriem Jūs jau sen esat gatavojies, tomēr šajā periodā ir ļoti svarīgi objektīvi un taisnīgi novērtē apkārtējo cilvēku rīcību, jo neadekvāta citu cilvēku rīcība var Jums sagādāt liekas problēmas.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 14. jūnijs.

DVĪŅI

Šajā nedēļā var parādīties kaut kādi šķēršļi, kas var traucēt Jūsu ieplānotajām lietām. Nav izslēgts, ka apstākļu maiņas dēļ Jums steidzami nāksies mainīt kaut kādas savas domas un vērsties pie palīdzības pie kādu specifisku profesiju pārstāvjiem. Uz sestdienu un svētdienu nevajadzētu plānot kaut kādus tālus braucienus, jo diez vai tie paies bez sīkām nepatikšanām.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 16. jūnijs.

VĒZIS

Šajā nedēļā ir iespējama kaut kāda nenoteiktība. Nav izslēgts, ka Jums nāksies gaidīt atbildi uz kaut kādu Jūsu jautājumu vai arī kāda augstākstāvoša cilvēka lēmumu. Jums šajā nedēļā noteikti tiek rekomendēts pievērst uzmanību savai Vese***ai – neignorējiet pat vismazāko kaiti, uzreiz vērsieties pie ārsta.

Labvēlīgās dienas: 16. jūnijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

LAUVA

Šajā nedēļā Jūs gaida cieša mijiedarbība ar cilvēku, kurš Jūs it visā ļoti atbalsta. Nav izslēgts, ka viņš nodemonstrēs gan Jums, gan apkārtējiem, ka atrodas Jūsu pusē un ka blakus viņam Jūs esat drošībā. Kāds Jūs var ieraut arī kādā visnotaļ ekstremālā izklaidē, kā arī, iespējams, Jūs dosieties kādā braucienā, kuru kāds iniciēs pēc Jūsu lūguma.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 18. jūnijs.

JAUNAVA

Šajā nedēļā pastāv kādu mazu nepatikšanu iespējamība, kas var apgrūtināt Jūsu mērķa sasniegšanu. Nav izslēgts, ka rezultātā Jums nāksies ar kādu par kaut ko no jauna vienoties un piekrist ne visai izdevīgiem nosacījumiem. Nedēļās nogalē Jums tiek ieteikts atturēties no iešanas ciemos un piknikiem, jo tas viss var vainagoties ar neparedzamām problēmām un konfliktiem.

Labvēlīgās dienas: 15. jūnijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 16., 17. jūnijs.

SVARI

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, nāksies saskarties ar cilvēku, kurš tā vai citādi ietekmē kaut kādu Jūsu braucienu. Tas var būt gan Jūsu priekšnieks, kurš ļauj Jums doties atvaļinājumā, gan arī kāds tūrisma aģents vai vienkārši radinieks, kurš aicina Jūs ciemos. Ir gaidāma arī kādas lietas noslēgšanās, kas atkal kļūs par kaut kā jauna un interesanta sākumu.

Labvēlīgās dienas: 13., 18. jūnijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19. jūnijs.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jūs, iespējams, ielaidīsieties kaut kādā avantūrā, kura no Jums prasīs ticamu aktierspēli. Nav izslēgts, ka Jums nāksies kādu pārliecināt par to, ka Jums ir tas, kas Jums patiesībā nemaz nav. Šajā periodā ir arī ļoti iespējams kāds ļoti nopietns konflikts ar kādu no kolēģiem, tāpēc centieties tomēr izvairīties no šādiem konfliktiem, jo pretējā gadījumā var nākties par to atbildēt priekšniecībai.

Labvēlīgās dienas: 16. jūnijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13. jūnijs.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jūs gaida ļoti aktīva biznesa darbība, kura Jums atnesīs ļoti labus ienākumus. Nav izslēgts, ka Jums nāksies sadarboties ar cilvēkiem no citiem reģioniem un valstīm, turklāt Jūs varat sastapties ar kādu visnotaļ izdevīgu piedāvājumu, tomēr pirms tā pieņemšanas Jums nāksies izturēt vairākas nepatīkamas sarunas ar tiem, kas kaut kādu iemeslu pēc būs pret Jūsu dalību šajā projektā.

Labvēlīgās dienas: 16., 18., 19. jūnijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jūs gaida kāda pārsteidzoša uzvara – sacensībās, kādā Jums svarīgā lietā vai strīdā. Liela iespējamība, ka Jūs uzaicinās ciemos cilvēks, kuru Jūs ļoti sen neesat redzējuši. Nav izslēgts, ka šī tikšanās būs pirmais solis uz reiz zaudētas draudzības vai biznesa attiecību atsākšanos.

Labvēlīgās dienas: 14. jūnijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13. jūnijs.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, ļoti labvēlīgi noslēgsiet kādu lietu, kura jau ir vilkusies pietiekami ilgu laiku. Nav izslēgts, ka tajā Jums palīdzēs kaut kādas diplomātiskas sarunas. Ir iespējams, ka parādīsies skaidrībā kaut kādā līdz šim nesaprastā jautājumā, kas atkal ļaus Jums iziet no “gaidīšanas režīma” un sākt rīkoties, kā arī ir iespējams kāds visnotaļ interesants izbrauciens.

Labvēlīgās dienas: 18. jūnijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19. jūnijs.

ZIVIS

Šajā nedēļā ir iespējams saspīlēts konflikts ar cilvēku, kas Jūs ļoti kaitina, tomēr pacentieties no šī strīda izvairīties vai arī vismaz ātri to izbeigt, nomierinot šo indivīdu, jo sava rakstura izrādīšana var sagādāt tikai liekas problēmas. Esošajā periodā var nākties samaksāt arī par kaut kādu savu neuzmanību, tāpēc pacentieties uzreiz tik skaidrībā ar situāciju un izdarīt secinājumus.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 15. jūnijs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment