Nedēļas horoskops no 13. līdz 19. martam – uzzini savas veiksmīgās dienas!

AUNS

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ sarežģīta, taču ceturtdien un piektdien jūs beidzot varēsiet pabeigt iesāktās lietas. Ļoti piesardzīgiem jums šajā nedēļā vajadzētu būt tieši personīgo attiecību jomā, jo Mēness atstās negatīvu ietekmi uz emocijām. Lai tas izšķirošajā brīdī nesajauktu visas kārtis, izmantojiet savu pozitīvo attieksmi.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 17.

VĒRSIS

Vēršiem šī nedēļa solās būt visnotaļ auglīga. Aktīvā planētu ietekme ļaus jums sasniegt virsotnes karjerā, kā arī pievilinās materiālo labklājību. Arī personīgajās attiecībās valdīs ļoti labs klimats. Uzmanības izrādīšana otrajai pusītei ļaus atklāt jūsu patiesās jūtas, kā arī pievienos jūsu attiecībām romantiku un savstarpēju sapratni.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 14.

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā solās būt visnotaļ sarežģīts periods tieši personīgajās attiecībās. Spēcīgā planētu ietekme pārbaudīs jūsu izturību. Izvairīties no strīdiem un nesaskaņām ir jūsu spēkos. Izrādiet nedaudz lielāku pacietību un ļoti uzmanīgi ieklausieties sava partnera lūgumos. Pārējās lietās vajadzētu ievērot piesardzību un mērenību. Paspēt izdarīt vairāk – tas ne vienmēr nozīmē izdarīt labāk. Nesteidzieties, un jums uzsmaidīs veiksme!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 16.

VĒZIS

Vēžiem šajā nedēļā pilnīgi noteikti uzsmaidīs kaprīzā Fortūna. Labvēlīgais planētu stāvoklis ļaus jums šo nedēļu iesākt visnotaļ auglīgi un turēties pie uzņemtā tempa arī brīvdienās. Nedēļas nogali jums vajadzētu veltīt personīgajām attiecībām. Periodā no ceturtdienas uz piektdienu veiksme no jums nedaudz novērsīsies, tāpēc šajās dienās centieties pārāk daudz nenopūlēties.

Labvēlīgās dienas: 16.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

LAUVA

Jums šīs nedēļas labvēlīgākās dienas solās būt ceturtdiena un piektdiena. Pārējā laikā nelabvēlīgā enerģētika tikai pieaugs, kas nelabvēlīgi ietekmēs jūsu aktivitāti. Varbūt ir vērts pievērsties meditācijai, jo tā pilnīgi noteikti spēs uzlabot jūsu noskaņojumu un palīdzēs atgūt dzīvesprieku.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 18.

JAUNAVA

Jums šī nedēļa dos ļoti daudz iespēju gan darbā, gan arī personīgo attiecību jomā. Jūsu pūliņi atmaksāsies jau 17. martā. Pēc neliela enerģijas samazināšanās perioda jūsu spēki atkal pieaugs, kas ļaus jums tikt galā ar ļoti svarīgām lietām un nostiprinās jūsu imunitāti, kas pirmajā pavasara mēnesī ir ļoti būtiski.

Labvēlīgās dienas: 15.

Dienas, kurās jāuzmanās: 16., 17.

Lasi vēl: Zodiaka zīmju pārstāvji, kuriem 2017. gadā uzlabosies finansiālais stāvoklis

SVARI

Šajā periodā tiks pārbaudīta Svaru izturība. Jums var nākties saskarties ar pašsajūtas pasliktināšanos un darbaspēju samazināšanos. Ja būsiet pietiekami piesardzīgi un saudzēsiet sevi, tad jums būs visas iespējas tikt galā ar pamata lietām. Vērsieties pēc atbalsta pie sev tuvajiem cilvēkiem – viņu siltums un rūpes palīdzēs jums atgūt spēkus.

Labvēlīgās dienas: 13., 15., 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19.

SKORPIONS

Turēties pretī planētu negatīvajai ietekmei jums palīdzēs pareizi izvēlēta stratēģija. Pirmdien ir ļoti svarīgi sevi noskaņot uz rezultātu sasniegšanu, kas tad arī visas nedēļas garumā palīdzēs uzturēt sākuma ritmu. Pareizs spēku un iespēju sadalījums ļaus jums atlicināt laiku arī personīgajai dzīvei. Astrologi pilnīgi noteikti neiesaka steidzināt notikumus, bet gan ļoti vienmērīgā tempā iet pretī saviem mērķiem.

Labvēlīgās dienas: 16.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13.

STRĒLNIEKS

Jums šī nedēļa paies visnotaļ saspringtā režīmā. Planētu spēcīgā ietekme uz Strēlniekiem neļaus jums attīstīt aktīvu darbību, tomēr tajā ir arī savi plusi – šāds režīms ļaus jums uzkrāt nedaudz enerģijas. Pabeigt iesāktās lietas jūs varat no ceturtdienas uz piektdienu, jo tad Mēness ietekme pār jums mazināsies.

Labvēlīgās dienas: 16., 18., 19.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

MEŽĀZIS

Zvaigznes šajā nedēļā nav jūsu pusē, tāpēc nodrošinieties ar pacietību. Neatlaidība un lietu plānošana var palīdzēt jums novērsties no visa negatīvā. Izvairieties no strīdiem un konfliktiem – šajā periodā pastāv liels risks saskarties ar nodevību, kā arī iespējami konflikti ar biznesa partneriem. No problēmām šajā periodā jums var palīdzēs izvairīties vienatnē.

Labvēlīgās dienas: 14.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13.

ŪDENSVĪRS

Arī jūs pilnā mērā jutīsiet planētu negatīvo ietekmi. Šī nedēļa pilnīgi noteikti nav piemērota tam, lai nodarbotos ar ieguldījumiem vai arī sadarbotos ar kādu. Jums vajadzētu pievērst uzmanību vēl nepabeigtajām lietām, kas neprasa milzu piepūli. Sekojiet savai sirdsbalsij un izmantojiet savu pozitīvo attieksmi, lai gūtu panākumus šajā grūtajā periodā.

Labvēlīgās dienas: 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19.

ZIVIS

Mēness, jūsu aizbildnis, šajā nedēļā ļoti dāsni dalīsies ar savu pozitīvo enerģiju. Tas sola veiksmi darba jautājumos. Vēlme sasniegt mērķus ies roku rokā ar labu garastāvokli un būtisku spēku pieaugumu. Nedēļas nogali vajadzētu veltīt atpūtai svaigā gaisā. Tas jūs noskaņos aktīvai rīcībai nākamajā nedēļā.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 15.

Leave a Comment