Nedēļas horoskops no 14. – 20. novembrim- uzzini savas veiksmīgās dienas!

5502bf828b3a0_-_opener-elle-candles-h

AUNS

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka pietaupīt spēkus un neuzsākt nekādas jaunas lietas. Pievērsiet uzmanību tām lietām, kuras Jums vajadzētu pabeigt. Nedēļas sākumā ir gaidāmas patīkamas tikšanās, ka radīs prieku un pozitīvas emocijas. Veiksme būs pacietīgo Aunu pusē. Šī nedēļa Jums solās atnest tikai un vienīgi patīkamus pārsteigumus.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19.

VĒRSIS

Jums ir pienācis labvēlīgs laiks, lai attīstītos. Darbības maiņa, jauni hobiji, kursi vai apmācība – šajā nedēļā Jūs ļoti viegli varat uztver informāciju un apgūt jaunas prasmes.

Labvēlīgās dienas: 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 15.

DVĪŅI

Šajā nedēļā no Jums tiks sagaidīta pienākumu izpilde, nevis komandēšana. Sadarbība un pozitīva saskarsme viennozīmīgi ļoti labvēlīgi ietekmēs arī turpmāk darbību. Neignorējiet lūgumus pēc palīdzības, un sarežģītā situācijā arī Jūs varēsiet rēķināties ar apkārtējo atbalstu.

Labvēlīgās dienas: 15., 16.

Dienas, kurās jāuzmanās: 17.

VĒZIS

Pret Jums šajā nedēļā zvaigznes nav noskaņotas īpaši labvēlīgi, tāpēc visu svarīgo jautājumu atrisināšanu atlieciet uz vēlāku laiku. Nodarbojieties ar aktuālajām lietām, bet brīvdienās centieties atpūsties pie dabas vai mazā kompānijā kādā mājīgā vietiņā.

Labvēlīgās dienas: 17., 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19.

LAUVA

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka izveidot nepieciešamo darbību sarakstu un censties tās izpildīt. Novērsties no ieplānotā nevajadzētu, pretējā gadījumā Jūs varat palaist garām kaut ko nozīmīgu. Attiecībās iespējama nevēlēšanās rast kompromisu, tāpēc sekojiet līdzi tam, ko sakāt, un neiespringstiet uz visu slikto – nedēļas beigās situācija uzlabosies.

Labvēlīgās dienas: 20.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

JAUNAVA

Jums šī nedēļa atšķirsies ar to, ka izjutīsiet nervozitāti un aizkaitināmību. Ja Jūs jūtat, ka vēlaties pabūt vienatnē – atrodiet tādu iespēju, jo noņemt stresu un nomierināt nervus – tas ir Jūsu galvenais uzdevums. Drūmais laiks un dzīves problēmas var Jums likt rīkoties diezgan neapdomīgi. To labot Jums palīdzēs ticība sev un optimisms.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 17.

SVARI

Jums nedēļas nogalē vajadzētu atpūsties no nogurdinošā darba un kliedēt nogurumu draugu lokā. Paaugstināt Jūsu enerģijas līmeni un atgūt labu noskaņojumu Jums var palīdzēs arī vakara pastaigas  un zāļu tējas, kas ir ideāli piemērotas tumšajiem rudens vakariem, bet dvēseliskas sarunas ar sev tuvajiem cilvēkiem Jums palīdzēs atgūt pārliecību par saviem spēkiem.

Labvēlīgās dienas: 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 20.

SKORPIONS

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka aizdomāties par to, kā gūt papildu ienākumus. Šī nedēļa ir ļoti veiksmīga tam, lai realizētu drosmīgas idejas un saņemtu finansējumu. No tālākiem ceļojumiem būtu vēlams atturēties un, ja vien tas ir iespējams, nepārspīlēt arī ar izklaidi, jo tā Jūs var atraut no nostādītā mērķa sasniegšanas un pasliktināt rezultātus. Iegūstiet sev tuvo cilvēku atbalstu un veiksme noteikti būs Jūsu pusē!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 14., 18.

 

Lasi vēl: Lielais novembra horoskops sievietēm- domā pozitīvi!

 

STRĒLNIEKS

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka padomāt par veselību un ķermeņa uzturēšanu labā formā, jo šajā periodā Jūs esat pakļauti vīrusu uzbrukumiem. Lai uzlabotu savu imunitāti, palutiniet sevi ar gardiem un siltiem dzērieniem, bet brīvdienās nodarbojieties ar fiziskajām aktivitātēm. Neslinkojiet un Jūsu organisms būs Jums pateicīgs!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

MEŽĀZIS

Jūs šajā nedēļā saņemsiet loti daudz likteņa dāvanu, tāpēc neatsakiet palīdzību apkārtējiem, jo viss labais noteikti nāks atpakaļ. Zvaigznes Jums iesaka atturēties no skarbiem vārdiem, kā arī neiesaistīties konfliktos. Šī nedēļa ir īpaši piemērota mierīgiem vakariem un dvēseliskām sarunām.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 14., 17.

ŪDENSVĪRS

Jums šajā periodā jāpievērš lielāka uzmanība savām prasībām. No nepatīkamām situācijām izdosies izvairīties, ja pārdomāti pieiesiet lietu izpildei. Tuvinieki Jūs iepriecinās ar labu garastāvokli un patīkamiem pārsteigumiem, bet otrā nedēļas puse visiem vientuļajiem Ūdensvīriem dos iespēju atrast savu otro pusīti.

Labvēlīgās dienas: 16.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

ZIVIS

Jums šajā nedēļā nav ieteicams eksperimentēt. Ja iespējams, nemainiet arī ārējo izskatu, atliekot, piemēram, friziera apmeklējumu uz vēlāku laiku. Nedēļas sākumu veltiet mājas lietām, vidu – kaut kādu dokumentu kārtošanai, bet brīvdienās pamēģiniet pagatavot kaut ko garšīgu!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 16.

COMMENTS

  • <cite class="fn">تحميل افلام</cite>

    What’s up,I check your blog named “Nedēļas horoskops no 14. – 20. novembrim- uzzini savas veiksmīgās dienas! | Zeltene” on a regular basis.Your writing style is witty, keep it up! And you can look our website about تحميل افلام.

Leave a Comment