Nedēļas horoskops no 17. – 23. oktobrim- uzzini savas veiksmīgās dienas!

AUNS

Jums šajā nedēļā veiksmi var atnest smags darbs un pašuzupurēšanās, tāpēc nekautrējieties palīdzēt cilvēkiem, kuri to ir pelnījuši. Tādā veidā Jūs spēsiet panākt tādu zvaigžņu stāvokli, kas dāvās Jums veiksmi pilnīgi visās dzīves sfērās. Nenovērsieties arī no sev tuvajiem cilvēkiem, kuri prasīs kaut pāris minūtes Jūsu laika, jo, lai gan pirmajā acu uzmetienā var likties, ka tā būs tikai veltīga laika izšķiešana, šāda rīcība noteikti atmaksāsies.

Labvēlīgās dienas: 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 21.., 22.

VĒRSIS

Jums šajā nedēļā jāuzmanās no riskiem un avantūrām, tāpēc atlieciet visas cerības par vieglu pelņu uz vēlāku laiku, kad zvaigžņu noskaņojums tam būs daudz piemērotāks, bet pagaidām necentieties līst ārā no saviem ierakumiem un vienkārši pavērojiet visu no malas. Sagaidiet īsto brīdi un rīkojieties – tikai ar maksimālu piesardzību!

Labvēlīgās dienas: 17.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā zvaigznes sola veiksmi tieši mīlestības jomā, taču, ņemot vērā to, ka komunikācija ar cilvēkiem Jums padosies visnotaļ viegli, arī tajā, kas attiecas uz darba jomu, zvaigžņu stāvoklis būs visnotaļ labvēlīgs, taču šajā nedēļā Jums noteikti nāksies izmantot arī savu galveno ieroci – ne reizi vien demonstrējot savu aso mēli un runas prasmes kopumā.

Labvēlīgās dienas: 19.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

VĒZIS

Jums veiksme uzsmaidīs tieši finanšu jomā, un, pirmkārt, tas attiecas uz pirkumiem, tāpēc, ja Jūs jau sen esat vēlējušies iegādāties kaut ko dārgu, tad beidzot ir pienācis laiks izšķirošajai rīcībai. Atbrīvojieties no skopuma un šaubām – patīkami pārsteidziet sevi vai arī kādu no saviem tuviniekiem, taču pilnīgi noteikti naudu neaizņemieties!

Labvēlīgās dienas: 20., 21.

Dienas, kurās jāuzmanās: 22.

LAUVA

Jums zvaigznes šīs nedēļas sākumā iesaka piestrādāt pie sava tēla veidošanas, tāpēc mēģiniet kaut kā to pamainīt. Jaunais stils noteikti atnesīs veiksmi finanšu jomā, jo ar to Jūs daudz vieglāk spēsiet atstāt iespaidu uz cilvēkiem. Mainot sevi, Jūs noteikti palielināsiet arī savu enerģijas līmeni, bet zvaigznes to vairākkārtīgi stiprinās, tāpēc šis efekts var būt pat “sprādzienbīstams”, it īpaši tas attiecas uz daiļā dzimuma pārstāvēm.

Labvēlīgās dienas: 23.

Dienas, kurās jāuzmanās: 22.

JAUNAVA

Šīs nedēļas nogalē Jums noteikti vajadzētu atteikties no visām svarīgajām lietām un lēmumu pieņemšanas, jo zvaigznes var nedaudz aptumšot Jūsu prātu, tāpēc labāk būtu veltīt šo laiku atpūtai un relaksācijai, kā arī garīgajām praksēm – piemēram, meditācijai, jo tā noteikti palīdzēs Jums rast atbildes uz ļoti daudziem jautājumiem.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 21.

SVARI

Jums šajā periodā veiksmi dāvās labs garastāvoklis. Cilvēki daudz biežāk spēs lasīt Jūsu emocijas, tāpēc noteikti nav vērts izrādīt visu savu neapmierinātību, jo kāds kļūdaini var padomāt, ka Jūsu negatīvisms ir vērsts tieši pret viņu.

Labvēlīgās dienas: 21.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23.

SKORPIONS

Jums ir pienācis laiks pabūt vienatnē. Protams, ka izvairīties no saskares ar ģimeni un draugiem nevajag, taču darba lietās gan vajadzētu paļauties tikai uz sevi. Motivējies sevi un nemeklējiet iemeslus, lai nestrādātu, jo pretējā gadījumā pastāv iespēja ielaist visu tik tālu, ka ap nedēļas beigām Jūs piemeklēs kaudze neatrisinātu jautājumu.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 17.

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā vajadzētu nedaudz samazināt savu dzīves tempu un plašāk atvērt acis, jo zvaigznes saka, ka Jūsu pasaule ir pilna ar ilūzijām un kļūdainiem spriedumiem, tāpēc pacentieties koncentrēt visus savu spēkus uz kaut ko vienu, lai nepalaistu garām pašu būtiskāko – centieties ieraudzīt lietu būtību un neizdariet pārsteidzīgus secinājumus.

Labvēlīgās dienas: 20.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19.

MEŽĀZIS

Jums panākumus visās dzīves sfērās šajā nedēļā sniegs pozitīvisms un neliela vieglprātība. Parasti šādi dīvaini veiksmes periodi pārsteidz tos, kuri to nemaz negaida, tāpēc patiesībā šis Jums var būt diezgan grūts uzdevums, taču pacentieties uz kādu laiku piespiest sevi kļūt par bērnu, jo reizēm atgriezties bērnībā un nedomāt par problēmām 24 stundas diennaktī ir diezgan noderīgi.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 17., 20.

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā zvaigznes sola veiksmi biznesā, kā arī finanšu un sadzīviskajās lietās, tāpēc sakoncentrējiet visus savus spēkus, lai sasniegtu labākos rezultātus gan darbā, gan mājās. Šis ir ļoti labvēlīgs laiks, lai pārvāktos, kā arī biznesa braucieniem, rēķinu kārtošanai un pirkumiem, turklāt šajā nedēļā Jums pilnīgi noteikti nav jābaidās mazliet vairāk laika veltīt darbam.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23.

ZIVIS

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka iznākt no savas sapņu pasaules un ieslēgties reālajā, jo veiksme gaida tikai visas stiprās Zivis, kuras būs sakoncentrējušās uz savā problēmām. Ja Jūs atliksiet visas šīs lietas uz vēlāku laiku, tad tās uzkrāsies un nāks atpakaļ dubultā – gluži kā sniega lavīna no kalna!

Labvēlīgās dienas: 21.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19.

Leave a Comment