Nedēļas horoskops no 17. līdz 23. aprīlim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

AUNS

Šajā nedēļā var piepildīties kāds jūsu sapnis. Vismaz kāds patīkams pārsteigums jūs pilnīgi noteikti gaida. Kopumā gan šis periods jums būs visnotaļ dīvains un pretrunu pilns. Uz līdzenas vietas un bez jebkāda redzama iemesla jūs var piemeklēt greizsirdība pret savu partneri. Pretrunīgas emocijas jūs vajās visu nedēļu.

Labvēlīgās dienas: 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 21.

VĒRSIS

Jūs šajā nedēļā lidināsieties pa mākoņiem, turklāt tie pilnīgi noteikti būs romantikas mākoņi, tāpēc šī nedēļa ir ideāli piemērota tam, lai sakārtotu savu privāto dzīvi. Ja esat sava īstā un vienīgā meklējumos, tad šī mīlestības enerģija jums piešķirs vēl lielāku pārliecību par sevi.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

DVĪŅI

Jums šī nedēļa ir ļoti piemērota tam, lai pievērstos savai Vese***ai. Jūsu uzdevums šajā periodā – labi izgulēties un izvairīties no stresa apstākļiem. Ideālā variantā jums vajadzētu pievērsties arī fiziskām aktivitātēm un nostiprināt savu organismu ar kādu vitamīnu kompleksu. Pacentieties atpūsties un uzkrāt spēkus.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 20.

VĒZIS

Izdariet kaut ko jautru tikai tāpēc, ka jūs to varat. Neieciklējieties uz etiķetēm vai stereotipiem. Jūs šajā nedēļā sajutīsieties patiešām brīvi. Jūs nebūsiet atkarīgi no sabiedrības viedokļa. Šis periods palīdzēs tikt skaidrībā ar to, kas tad jūs patiesībā esat.

Labvēlīgās dienas: 20.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

LAUVA

No jūsu vārdiem šajā nedēļā būs atkarīga gan jūsu karjera, gan reputācija, tāpēc pievērsiet īpašu uzmanību tam, ko un kā sakāt. Pacentieties nerunāt mīklaini, izvairoties no tā, ka kāda jūsu frāze varētu tikt interpretēta citādāk. Ja to ievērosiet, šī nedēļa jums būs visnotaļ veiksmīga.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 22.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops nedēļai no 17. līdz 23. aprīlim

JAUNAVA

Jūs šajā nedēļā var piemeklēt aizvainojums, jo kāds jūs var apvainot. Nesēdiet rokas klēpī salikušas un neturiet visu sevī, centieties izveidot dialogu. Tas jums palīdzēs tikt pāri šai sajūtai. Šajā periodā jūs varēsiet kļūt daudz spēcīgākas morālā plānā.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 21.

SVARI

Apkārtējie šajā nedēļa īpaši pacentīsies, lai jūs justos komfortabli, tāpēc jūs pilnībā varat paļauties uz viņu palīdzību, bet kopumā šis periods jums nebūs no tiem vieglākajiem. Jūs sagaida ļoti daudz problēmu un uzdevumu, un tikai cītīgs darbs novedīs pie labiem rezultātiem.

Labvēlīgās dienas: 21.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23.

SKORPIONS

Jūs šajā nedēļā būsiet pilni enerģijas. Neskatoties uz to, jums vajadzētu spēt saglabāt arī mieru. Pilnībā iespējams, ka jūs piemeklēs konflikti darbā ar kolēģiem, taču tos palīdzēs atrisināt kompromisa rašana.Visu savu enerģiju centieties novirzīt uz darba lietām.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 17.

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā būs iespēja pabūt ēnā un pavērot visu notiekošo no malas. No jums nekas daudz šajā periodā nebūs atkarīgs, tāpēc varat vienkārši atslābināties. Nedēļa paies mierīgi, bez jebkādām nopietnām problēmām. Jūsu fiziskā aktivitāte šajā periodā būs ļoti vāja, jums neko arī diži negribēsies darīt.

Labvēlīgās dienas: 20.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19.

MEŽĀZIS

Jūs šajā nedēļā izcelsieties. Visa uzmanība tiks koncentrēta tieši uz jums. Jūs spēsiet sevi parādīt no tās labākās puses, izrādot visus savus talantus. Šis ir lielisks laiks, lai iegūtu paaugstinājumu darbā. Strādājot komandā vai tomēr vienatnē – jūs jebkurā gadījumā pilnīgi noteikti izcelsieties.

Labvēlīgās dienas: 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 20.

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā vajadzētu palikt fokusētiem uz darbu. Līdz atpūtai vēl ir tālu. Pastāvīgā spiediena un saspringtā darba dēļ jūs varat sākt izjust stresu, tāpēc tuvākajās brīvdienās jums vajadzētu no visa nedaudz novērsties un atļauties neko nedarīt.

Labvēlīgās dienas: 20., 21., 22.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23.

ZIVIS

Jums šajā nedēļā var rasties visnotaļ interesantas idejas. Tās liks jums būvēt grandiozus nākotnes plānus, taču šis periods pilnīgi noteikti nav tas piemērotākais aktīvai rīcībai, tāpēc pagaidām atstājiet visu tikai ideju līmenī savā galvā. Plānošanai šī nedēļa ir ļoti labvēlīga. Pilnībā iespējams, ka nākotnē jums visu iecerēto arī izdosies realizēt.

Labvēlīgās dienas: 21., 22., 23.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19.

Leave a Comment