Nedēļas horoskops no 18. – 24. aprīlim

AUNS

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, parādīsies kāds jauns mērķis, kurš Jums kļūs par iedvesmas avotu. Pastāv iespēja, ka Jūs atradīsiet sevī kaut kādus slēptos talantus vai spējas un Jums tūlīt pat arī radīsies iespēja tos izmantot. Starp citu, nav izslēgts, ka kāds ievērojams cilvēks pamanīs to un piedāvās Jums kādu visnotaļ interesantu piedāvājumu, kas gan, iespējams, nebūs peļņu nesošs.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jābūt uzmanīgiem: 22., 23. aprīlis.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jums stingri tiek rekomendēts savās lietās neielaist nevienu no malas, it īpaši kādu no tiem, kas agrāk Jūs ir pievīluši, jo pastāv liela iespējamība, ka labu nodomu aizsegā kāds centīsies iejaukties kādā Jūsu lietā, kurai Jūs jau esat veltījuši ļoti daudz laika un atdevuši visus savus spēkus, un kaut ko tajā izpostīs. Lai sasniegtu savus mērķus, šajā laika periodā nav ieteicams arī izmantot kaut kādas apšaubāmas metodes, kas var novest pie diezgan nepatīkamām sekām.

Labvēlīgās dienas: 18. aprīlis.

Dienas, kurās jābūt uzmanīgiem: 19. aprīlis.

DVĪŅI

Šajā nedēļā, visticamāk, tiks apstiprināti kaut kādi Jūsu pieņēmumi vai priekšnojautas, kas palīdzēs Jums tikt skaidrībā ar attiecībām starp Jums un kaut kādiem cilvēkiem, pieņemt Jums svarīgus lēmumus un noraidīt kādu Jums izteiktu piedāvājumu. Šajā periodā Jums stingri tiek rekomendēts izvairīties no alkohola lietošanas.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jābūt uzmanīgiem: 21. aprīlis.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jums var parādīties kāds visnotaļ cerīgs sabiedrotais vai darījumu partneris. Liela iespējamība, ka Jūs uzsāksiet sadarbību, kura ļoti labvēlīgi ietekmēs Jūsu karjeru vai materiālo stāvokli. Vēl Jūs šajā nedēļā gaida tikšanās ar draugu, kurš Jūs ļoti labi saprot un kurš, visticamāk, dos Jums kādu ļoti nepieciešamu un vērtīgu padomu.

Labvēlīgās dienas: 18. aprīlis.

Dienas, kurās jābūt uzmanīgiem: 19., 23. aprīlis.

LAUVA

Šajā nedēļā zvaigznes Jums paredz konfliktu ar cilvēku, kurš Jūs redz tikai kā “naudas maku”. Nav izslēgts, ka kāds kārtējo reizi vērsīsies pie Jums pēc materiālās palīdzības, taču Jūs diezgan bargā formā atteiksieties sponsorēt šo indivīdu. Šis periods nav īpaši labvēlīgs, lai uzsāktu kādus komerciālus projektus, kas nav Jūsu, bet gan kāda cita iniciēti.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jābūt uzmanīgiem: 23. aprīlis.

JAUNAVA

Šajā nedēļā zvaigznes Jums iesaka nestāstīt par savu privāto dzīvi kolēģiem, jo pastāv liela iespējamība, ka kāds šo informāciju izmantos pret Jums, lai kaitētu Jūsu reputācijai. Šajā periodā Jums tiek rekomendēts aktīvi kontaktēties ar tuviniekiem un piekāpties kaut kādiem viņu lēmumiem vai vienkārši izdabāt viņu kaprīzēm.

Labvēlīgās dienas: 18. aprīlis.

Dienas, kurās jābūt uzmanīgiem: 24. aprīlis.

SVARI

Šajā nedēļā Jūs gaida kāda visnotaļ patīkama lieta, kura ne tikai sniegs Jums baudu, bet arī atnesīs kaut kādu materiālu labumu, kā arī pastāv liela iespējamība, ka Jūs uzsāksiet kaut ko, kas labvēlīgi ietekmēs Jūsu reputāciju. Nav izslēgts, ka tas būs saistīts ar labdarību, kurā Jūs, visticamāk, ievilks kāds Jūsu draugs.

Labvēlīgās dienas: 20., 21. aprīlis.

Dienas, kurās jābūt uzmanīgiem: visas dienas neitrālas.

SKORPIONS

Šajā nedēļā zvaigznes Jums sola kādu ļoti priecīgu notikumu, jo nav izslēgts, ka beidzot notiks tas, ko Jūs tik ilgi gaidījāt. Jums var nākties priecāties arī par kāda Jums tuva cilvēka panākumiem, jo var izrādīties, ka kāda daļiņa no tiem ir arī Jūsu nopelns. Vēl Jums var parādīties cerība sasniegt kādu sarežģītu un grandiozu mērķi, kas Jums atnesīs milzu panākumus.

Labvēlīgās dienas: 23. aprīlis.

Dienas, kurās jābūt uzmanīgiem: 18., 22. aprīlis.

STRĒLNIEKS 

Šajā nedēļā Jūs gaida kāda pēkšņa un diezgan iespaidīga dāvana, turklāt, iespējams, ka tā būs īsta likteņa dāvana, kuru Jums būs jāprot pareizi izmantot. Kaut kādā situācijā šajā nedēļa Jums var rasties arī vajadzība izrādīt savu stūrgalvību un pat bezkaunību, taču nepārspīlējiet – savādāk rezultāts nebūs tāds, ar kādu būsiet rēķinājies.

Labvēlīgās dienas: 21., 24. aprīlis.

Dienas, kurās jābūt uzmanīgiem: visas dienas neitrālas.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā var piepildīties kāda Jūsu materiālā iegriba, jo, iespējams, ka Jūs beidzot iegūsiet no kāda to, ko jau sen esat mēģinājis panākt, bet līdz šim bez redzamiem rezultātiem. Šajā periodā Jums par labu var atrisināties kāds strīdīgs jautājums, kur Jums nāksies likt ietā diezgan nopietnus argumentus un faktus, kad apstiprinās Jūsu teikto.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jābūt uzmanīgiem: 18., 21. aprīlis.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jums nāksies atgriezties pie lietām, kuras kaut kādu iemeslu dēļ nepabeidzāt jau agrāk. Tas var Jums noderēt tam, lai iegūtu iespēju dabūt to, uz ko Jūs jau ļoti ilgu laiku esat ieciklējies. Pastāv strīda iespējamība ar kādu no kolēģiem vai tuviniekiem, kura iemesls varētu būt dažādas pasaules uztveres un nevēlēšanās panākt savstarpēju sapratni.

Labvēlīgās dienas: 20. aprīlis.

Dienas, kurās jābūt uzmanīgiem: visas dienas neitrālas.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jūs gaida kādas svarīgas lietas vai pat vesela pastāvēšanas etapa beigas, tomēr nav fakts, ka rezultāti būs tādi, ar kuriem rēķinājāties, taču ar laiku Jūs sapratīsiet, ka tas bija pats loģiskākais beigu akords. Šajā periodā zvaigznes sola arī jaunu iespēju parādīšanos, lai gan līdz to pilnīgai realizācijai vēl tāls ceļš ejams.

Labvēlīgās dienas: 21. aprīlis.

Dienas, kurās jābūt uzmanīgiem: 20. aprīlis.

 

 

 

 

Leave a Comment