Nedēļas horoskops no 19. – 25. septembrim

AUNS

Auniem ļoti lielu veiksmi atnesīs mājdzīvnieks, it īpaši, ja tas Jums vēl nav, jo astrologi saka, ka Jūsu jaunais “draugs” palīdzēs Jums tikt galā ar Jūsu iekšējām problēmām un kļūt laimīgākiem, taču, ja Jūs nevēlaties ieviest mājdzīvnieku, tad pacentieties šajā nedēļā kārtīgi atpūsties un pavadīt laiku kāda cita sabiedrībā.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23., 24.

VĒRSIS

Vēršiem zvaigznes šajā nedēļā sola lielu veiksmi mīlestībā. Ir pienācis uzvaras laiks! Pozitīvās emocijas gaida pilnīgi visus – gan brīvos Vēršus, gan tos, kas jau ir iemīlējušies. Pats galvenais, kas no Jums šobrīd tiek prasīts – nepazaudējiet cerību! Ar vieglu bērna naivuma pieskārienu izdzīvot šajā sarežģītajā pasaulē būs daudz vieglāk, vismaz šajā nedēļā!

Labvēlīgās dienas: 19.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

DVĪŅI

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem šajā periodā, iespējams, neies visnotaļ viegli. Sargieties no liekulības un meliem, kas uz ļoti ilgu laiku var atņemt Jums veiksmi, jo tas viss ātri vien absorbē cilvēka enerģētiku, neatstājot pēc sevis neko labu. Šajā periodā visas negatīvās emocijas un netikumi būs saredzami daudz spēcīgāk.

Labvēlīgās dienas: 21.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

VĒZIS

Vēžiem šajā nedēļā paveiksies naudas jautājumos, kā arī ir iespējama kāpšana pa karjeras kāpnēm. Zvaigznes Jums šajā nedēļā iesaka iet pāri “galvām”, parādot visiem, ka Jūs esat karalis. Jā, varbūt tas ir par daudz, taču tas nebūt nenozīmē, ka nav vērts izmantot katru iespēju, lai sasnigtu panākumus finansu un karjeras sfērā. Vienkārši nākotnē Jums nedaudz nāksies palīdzēt tiem, kurus tagad sarūgtināsiet.

Labvēlīgās dienas: 22.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

LAUVA

Negatīvas domas – tas ir par Jums! Ļoti daudzi no Jums domā pavisam nepareizi, taču pastāv vismaz dažas iespējas, kā atbrīvoties no visām negatīvajām domām, tāpēc ievāciet informāciju un centieties tikt no tām vaļā. Mazāk liekulības un vairāk pārliecības – tā ir Jūsu nākamo septiņu dienu devīze!

Labvēlīgās dienas: 25.

Dienas, kurās jāuzmanās: 24.

JAUNAVA

Jaunavām šajā nedēļā pastāvīgi traucēs kaut kādi sīkumi. Visas sīkās nelaimes, iespējams, Jūs ļoti kaitinās, taču – jo vairāk Jūs šajā nedēļā nervozēsiet, jo lielākas grūtības Jums būs jāpārvar, tāpēc vienīgā izeja ir samierināšanās, jo pavisam drīz viss būs vienkārši lieliski!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 22., 23.

SVARI

Dzīve – tā nav baltās un melnās svītras, bet gan šaha galdiņš, kas liecina par to, ka mums nav jāiet tikai uz priekšu. Iespējams, Jums ir vērts paskatīties atpakaļ un izdarīt soli tajā virzienā, jo Svari šajā nedēļā spēs noķert veiksmi un kļūt daudz laimīgāki, ja neies akli uz priekšu, bet gan kārtīgi pārdomās turpmāko virzienu.

Labvēlīgās dienas: 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 20., 25.

SKORPIONS

Skorpioniem zvaigznes šajā nedēļā iesaka pievērsties jauna hobija meklējumiem. Tas Jums palīdzēs novērsties no skarbās realitātes un saņemt mundruma lādiņu. Ja tā apzinīgi pieiesiet jauna hobija meklējumiem, tad kaitinošā ikdienas rutīna Jūs var atstāt uz diezgan ilgu laiku, turklāt Jūsu jaunā aizraušanās nākotnē var kļūt arī par Jūsu ienākumu avotu, tāpēc domājiet plašākā un nebaidieties eksperimentēt!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19., 23.

STRĒLNIEKS

Viss, kas Jums šajā nedēļā ir jādara – jābūt Jums pašiem! Neizliecieties par to, kas neesat, jo tas ved tikai un vienīgi atpakaļ. Ja Jūs pasaulei varat parādīt savu patieso seju, tad panāksiet lielāku cieņu no tiem, kuri Jūs jau pazīst. Tas, protams nenozīmē, ka katram pazīstamajam būtu jāizstāsta visi savi noslēpumi, taču vienkārši pacentieties vairāk atbrīvoties.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

MEŽĀZIS

Mežāžiem zvaigznes šajā nedēļā sola veiksmi visās dzīves sfērās. Astrologi iesaka piesargāties no bezdarbības, jo Jums būs reāla iespēja gūt panākumus it visā. Nebaidieties uzsākt jaunas lietas, neatstājiet tās uz vēlāku laiku, tāpēc līdz 25. septembrim pacentieties nobeigt visu to, ko šajā nedēļā būsiet iesākuši.

Labvēlīgās dienas: 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19., 22.

ŪDENSVĪRS

Ir pienācis īstais laiks, lai, izmantojot jebkurus līdzekļus, uzlabotu savu veselību. Ja jau sen atliekat zobārsta apmeklējumu, tad šajā nedēļā to noteikti nevajadzētu darīt. Ja Jūs vēlējāties labi atpūsties, tad šajā nedēļā Jūs to varat darīt maksimāli efektīvi. Pats galvenais – netērēt laiku, bet gan rīkoties!

Labvēlīgās dienas: 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25.

ZIVIS

Zivīm šajā nedēļā zvaigznes iesaka definēt savas prioritātes. Pēc tam, kad Jūs būsiet nostādījušas savas dzīves mērķus, Jūsu enerģija ies uz augšu. Vairāk domājiet par panākumiem, jebkuru šķērsli pieņemot kā iespēju kļūt stiprākām. Tas var būt grūti, taču pacentieties pie sevis piestrādāt, zvaigznes Jums noteikti palīdzēs!

Labvēlīgās dienas: 22.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

Leave a Comment