Nedēļas horoskops no 2. – 8. maijam

AUNS

Iespējams, ka šī nedēļa Jums atnesīs strīdu ar kādu no radiniekiem. Nav izslēgts, ka par šī konflikta iemeslu kļūs kaut kādi nekustamā īpašuma jautājumi, kurus var atrisināt tikai ar kompromisa palīdzību. Ir gaidāma arī tikšanās ar cilvēku, kas kaut kādu iemeslu dēļ ir uz Jums apvainojies. Pacentieties atrast pareizos vārdus, tad starp Jums atkal valdīs miers.

Labvēlīgās dienas: 3., 4., 5. maijs.
Dienas, kurās jāuzmanās: 6. maijs.

VĒRSIS

Šajā nedēļā kaut kādi zaudējumi, kas būs radušies no Jums neatkarīgu apstākļu dēļ, visticamāk, ievedīs Jūs pavisam citā Jūsu iekšējās būtības līmenī. Liela iespējamība, ka, cenšoties izkļūt no šīm nepatikšanām, Jūs kaut kādā veidā “saliksiet” visu tā, ka šī sarežģītā situācija atnesīs Jums kādu labumu. Galvenais ir nenolaist rokas, bet gan rīkoties.

Labvēlīgās dienas: 2., 5., 7. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3. maijs.

DVĪNIS 

Šajā nedēļā Jums nāksies uzņemties iniciatīvu un uzģenerēt dažas visnotaļ veiksmīgas idejas. Nav izslēgts, ka tas Jums būs vajadzīgs, lai pievērstu to cilvēku uzmanību, no kuriem Jūs gaidāt palīdzību kādā svarīgā lietā. Pastāv arī iespējamība, ka Jūs iesaistīsieties kādā diezgan riskantā pasākumā, kuru uztversiet kā izklaidi un iespēju “paspīdēt”.

Labvēlīgās dienas: 7., 8. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jūs gaida visnotaļ liela peļņa. Pastāv liela iespējamība, ka tā izrādīsies lielāka par to, ar kuru bijāt rēķinājušies un uz kuru cerējuši. Nav izslēgts, ka kāds, no kura ir atkarīga Jūsu labklājība, izlems kaut kādā veidā to papildus veicināt, kā arī ir gaidāma kāda īpaša izklaide, kura palīdzēs Jums atjaunot gan fizisko, gan garīgo spēku un palielinās Jūsu darbspēju.

Labvēlīgās dienas: 2., 5. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3., 7. maijs.

LAUVA

Šajā nedēļā Jūs varat “saskrieties” ar cilvēku, kurš regulāri liekuļo un izliekas, lai dabūtu no Jums kaut kādu materiālu labumu. Iespējams, ka viņš pats nav šī apmāna iniciators, bet aiz viņa stāv citi cilvēki, kuriem kaut kādu iemeslu dēļ pret Jums ir naidīgas sajūtas. Esošais periods noteikti nav piemērots, lai sāktu jaunus projektus, kuri prasa kaut kādu emocionālu iesaistīšanos.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7. maijs.

JAUNAVA

Šajā nedēļā daudz kas būs atkarīgs no tā, vai Jūs esat gatavi kaut kādām pārmaiņām. Ja Jūs apzināsieties to nepieciešamību un necentīsieties kavēt šo pārmaiņu attīstību, tad Jūs gaida kaut kādi papildus labumi un ātra kāda svarīga jautājuma atrisināšana. Zvaigznes Jums šajā periodā rekomendē cītīgi sekot līdzi savai Vese***ai, neizprovocējot kādas hroniskas saslimšanas saasināšanos.

Labvēlīgās dienas: 4. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 6. maijs.

Izlasi: Maija mēneša horoskops visām zodiaka zīmēm

SVARI

Šajā nedēļā Jums kaut kādās lietās nāksies nodemonstrēt veiklību un uzņēmību, kas gala rezultātā atnesīs Jums peļņu vai arī ievedīs Jūs pilnīgi citā profesionālās meistarības līmenī. Ir gaidāms arī kāds izklaidējoša rakstura pasākums, kurā Jūs, acīmredzot, nebūsiet tikai skatītāja lomā, bet gan būsiet arī tas, kas smīdinās pārsteigs un šokēs publiku.

Labvēlīgās dienas: 7. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3. maijs.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jūs gaida kāds grezns pasākums. Iespējams, ka dosieties ciemos vai uz kādu restorānu, kā arī ir gaidāms kāds pasākums, kas diez vai atnesīs Jums kādu lielu materiālu labumu, taču noteikti visnotaļ labvēlīgi atsauksies uz Jūsu psihoemocionālo stāvokli vai arī pacels Jūsu pašapziņu.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2., 6. maijs.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, droši pārliksiet kaut kādus grūtus vai priekš Jums garlaicīgus pienākumus uz svešiem pleciem. Nav izslēgts, ka tas izrādīsies cilvēks, kurš pat uzskata, ka ir Jums par kaut ko parādā. Iespējams, ka Jums būs kādi papildus tēriņi, kas būs saistīti ar pagātnes kļūdu labošanu.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jūs noteikti sevi visai spilgti parādīsiet līdera pozīcijās. Nav izslēgts, ka kaut kas Jūsos provocēs kādu jaunu un grandiozu domu rašanos, kuras Jūs mēģināsiet realizēt, ņemot zem savas atbildības un kontroles ne tikai pašu projektu, bet arī cilvēkus, kas tajā piedalīsies, taču jums var parādīties arī kāds spēcīgs sabiedrotais.

Labvēlīgās dienas: 3., 7. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2. maijs.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, pretēji Jūsu vēlmēm un interesēm nāksies pielāgoties tā cilvēka lēmumam, kas Jums maksā algu un kuram ir tiesības diktēt Jums savus nosacījumus, taču ir arī labas ziņas – šajā periodā var uzrasties kāds bagāts un ietekmīgs cilvēks, kurš vēlēsies investēt savus līdzekļus kādā Jums svarīgā projektā.

Labvēlīgās dienas: 4. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jūs sagaida ienākumu pieaugums. Visticamāk, ka tas būs saistīts ar to, ka kaut kādā lietā būs vērojama pozitīva dinamika, kas tad arī novedīs pie pelņas palielināšanās. Nav izslēgti arī visnotaļ veiksmīgi darījumi. Iespējams, ka šajā nedēļā Jums parādīsies kādi īpaši talanti, kurus Jūs piepratīsiet tik labi, ka izsaukties sajūsmu apkārtējos, kas apbrīnu sekos līdzi Jūsu rīcībai.

Labvēlīgās dienas: 2., 3. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 4. maijs.

Leave a Comment