Nedēļas horoskops no 20. līdz 26. martam – uzzini savas veiksmīgās dienas!

AUNS

Jums šajā nedēļā ir visas iespējas veiksmīgi realizēt savus plānus. Tas attiecas gan uz finanšu jomu, gan privāto dzīvi. Personīgajās lietās piesardzību vajadzētu ievērot 26. martā, jo šajā dienā Mēness, jūsu pretējā planēta, atradīsies ļoti spēcīgā pozīcijā, kas var atsaukties uz jūsu emocijām, padarot tās nestabilas. Otrdiena ir ļoti veiksmīga diena tam, lai izmantotu visas savas prasmes un noslēgtu svarīgus darījumus.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 24., 25.

VĒRSIS

Nedēļas sākums jums solās būt visnotaļ saspringts. Mēness vājā pozīcija no otrdienas līdz ceturtdienai būs spējīga ietekmēt jūsu pašsajūtu, atņemot jums spēkus un apturot jūsu plānu realizāciju. Vislabākais, ko jūs šajā situācijā varat darīt – nogaidīt. Šo periodu jums vajadzētu veltīt saviem ikdienas darbiem, kas neprasa lielu piepūli. Tuvāk nedēļas nogalei situācija uzlabosies – enerģija atgriezīsies, un tas labvēlīgi ietekmēs gan jūsu pašsajūtu, gan darbaspējas. Izmantojiet šo laiku, lai sāktu virzīt uz priekšu savas idejas.

Labvēlīgās dienas: 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 21.

DVĪŅI

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ labvēlīga. Pirmā nedēļas puse ir labvēlīga tam, lai aktīvi rīkotos. Šajā periodā jums ir lielas iespējas iekarot priekšniecības uzticību, kas jums var palīdzēt karjeras attīstībā. Veiksmīgs laiks, lai sāktu apmeklēt kādus kvalifikācijas paaugstināšanas kursus, kā arī izglītotos pašmācības ceļā. 23. marts ir ļoti labvēlīga diena aktīvai “aplidošanai”, jūtu atklāšanai un attiecību pārnešanai jaunā līmenī. Tāpat jums tiek rekomendēts būt piesardzīgiem un sekot līdzi savai rīcībai. Pārmērīgs spiediens un vulgaritāte var atbaidīt veiksmi, tāpēc neesiet pārāk pašpārliecināti.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23.

VĒZIS

Jums šīs nedēļas sākumā nāksies paļauties uz sevi un izrādīt pacietību. Otrdien nevajadzētu ieplānot neko svarīgu. Šajā laikā jums vajadzētu nedaudz atpūsties no ikdienas darbiem un atjaunot savus spēkus tālākai rīcībai. Piektdien pieaugs pozitīvā enerģija, un jūs atgūsiet savus spēkus. Šajā periodā jums vajadzētu izmantot visas savas labākās īpašības, lai sasniegtu nospraustos mērķus. Brīvdienās jūs gaida veiksme mīlas frontē.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 21.

LAUVA

Jums liktenis dāvās iespēju nodarboties ar savu sapņu plānošanu un realizāciju. Izmantojiet šo laiku savā labā! Ceturtdien atvēliet pietiekamu laiku atpūtai, pretējā gadījumā varat palikt bez spēka. Nedēļas beigās jums vajadzētu nedaudz atpūsties un pievērsties savas Vese***as atjaunošanai. Nodrošiniet sevi ar komfortu un atturieties no visām aktīvajām lietām, kas prasa lielu piepūli. Domājiet pozitīvas domas, palasiet kādu grāmatu vai noskatieties kādu aizraujošu filmu.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25.

Lasi vēl: No kā 2017. gadā vajadzētu uzmanīties katrai zodiaka zīmei

JAUNAVA

Jums šīs nedēļas sākums solās būt visnotaļ stresains. Mēness jums nespēs sniegt pietiekami daudz enerģijas, un tas būtiski ietekmēs gan jūsu darbspējas, gan arī vispārējo pašsajūtu. 23. martā situācija uzlabosies, taču aktīvai rīcībai vajadzētu gatavoties jau iepriekš. Svētdien varat gaidīt veiksmi privātajā dzīvē. Jūs gūsiet ļoti daudz pozitīvu emociju.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25.

SVARI

Jūs šajā nedēļā būsiet motivēti aktīvai rīcībai. Otrdien jums var rasties iespēja iegūt ļoti labu profesionālo pieredzi, kā arī apgūt jaunus un ļoti svarīgus savas profesijas aspektus. 26. martā ir gaidāms liels spēku pieplūdums, ko varēsiet izmantot tur, kur tas nepieciešams. Lai viss iecerētais patiešām arī piepildītos dzīvē, sāciet visu plānot jau pirmdien. Šajā nedēļā jums ir visas iespējas uzlabot savu materiālo stāvokli un pakāpties pa karjeras kāpnēm.

Labvēlīgās dienas: 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26.

SKORPIONS

No pirmdienas līdz piektdienai jūs pilnīgi noteikti pavadīs veiksme, turklāt arī planētu stāvoklis ir jums labvēlīgs. Otrdiena ļoti daudzās sfērās solās būt ļoti ražīga, tomēr zvaigznes brīdina par iespējamām problēmām attiecībās ar kolēģiem. Kādu no viņiem var mākt skaudība, tāpēc pacentieties nestāstīt par saviem plāniem kuram katram. Šajā periodā vajadzētu atturēties arī no pārmērīgi lieliem tēriņiem.

Labvēlīgās dienas: 21.

Dienas, kurās jāuzmanās: 20., 24.

STRĒLNIEKS

Jums nedēļas sākumu vajadzētu pavadīt aktīvi. Šis periods ir paredzēts tam, lai jūs atklātu savas labākās īpašības un radītu jaunas un inovatīvas idejas, taču pārlieku liela aktivitāte var jums kaitēt, tāpēc esiet piesardzīgi. Neliels enerģijas zudums būs vērojams brīvdienās, tāpēc šajās dienās ieplānot kādus svarīgus pasākumus nav vērts. Ieplānojiet kādu nelielu izbraucienu vai arī apmeklējiet kādu izstādi. Tas jums palīdzēs atslābināties un iegūt labu garastāvokli.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 22.

MEŽĀZIS

Jūsu panākumi šajā nedēļā būs atkarīgi no jūsu efektivitātes, kā arī spējas reaģēt un pielāgoties mainīgajiem darba apstākļiem. Ja ievērosiet pienācīgu rūpību un uzmanību, jūsu vēlmes piepildīsies, tāpēc nepalaidiet garām nevienu sīkumu, jo tas jums var norādīt uz ceļu, kas ved pretī panākumiem. Brīvdienās esiet piesardzīgi tajās lietās, kas saistītas ar finansēm. Nevērīga apiešanās ar naudu var novest pie nepatikšanām, tāpēc šajās dienās būtiski ierobežojiet savus tēriņus.

Labvēlīgās dienas: 21., 22.

Dienas, kurās jāuzmanās: 20., 23.

ŪDENSVĪRS

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ mērena, un tā arī jums to vajadzētu iesākt. Jūsu labais noskaņojums un koncentrēšanās uz panākumiem piesaistīs veiksmi. Ceturtdiena ir īpaši veiksmīga dažādām biznesa lietām. Jūsu profesionālās īpašības pilnīgi noteikti nepaliks nepamanītas. Neatlaidība un vēlme uzlabot savas dzīves kvalitāti dos papildu stimulu, ko agresīvā jūsu pretējo planētu kombinācija šajā nedēļā nespēs ietekmēt.

Labvēlīgās dienas: 21.

Dienas, kurās jāuzmanās: 20., 24.

ZIVIS

Nedēļas sākumā jūs varat izjust nelielu diskomfortu, tāpēc jums ir jābūt ļoti vērīgiem un jāpievērš uzmanība arī savai Vese***ai. Spēku samazināšanās var apstādināt jūsu plānu izpildi, tāpēc sadaliet savus spēkus ļoti gudri. Atvēliet laiku arī atpūtai un neaizsēdieties darbos arī pēc pusnakts. Nedēļas beigas jums solās būt visnotaļ veiksmīgas tieši personīgajās attiecībās, tomēr ieplānot kādas aktīvas darbības nav vērts.

Labvēlīgās dienas: 25., 26.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

Leave a Comment