Nedēļas horoskops no 26. septembra līdz 2. oktobrim

AUNS

Auniem šajā nedēļā ir ieteicams sākt darīt kaut ko jaunu, tāpēc, ja Jūs ilgu laiku kaut ko esat plānojuši, šis ir īstais laiks to pamēģināt. Šajā periodā Jums parādīsies “otrā elpa”, tāpēc izmantojiet savu laiku tā, lai gūtu maksimālu labumu.

Labvēlīgās dienas: 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1.

VĒRSIS

Vēršiem šajā nedēļā ir vēlams atbrīvoties no problēmām, tāpēc liedziet sev iespēju iejaukties kaut kādos strīdos un noteikti necentieties darīt to, kas Jums nesagādā gandarījumu. Šajā nedēļā pilnīgi noteikti dariet to, kas Jums patiešām patīk. Protams, pastāv iespējamība, ka Jūs sastapsieties ar nevēlamiem pienākumiem, taču domājiet tikai par labo – tad arī viss būs labi!

Labvēlīgās dienas: 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 27.

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā veiksies tikai un vienīgi mīlestībā, taču pilnai laimei ar to var arī pietikt, tāpēc veltiet šīs septiņas dienas savas otrās pusītes meklējumiem vai jau esošo attiecību stiprināšanai, turklāt arī attiecības ar radiniekiem nenāktu par skādi uzlabot.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 29.

VĒZIS

Vēžiem šajā nedēļā panākumus visās dzīves sfērās atnesīs diplomātija un uzmanības pievēršana sīkumiem, tāpēc esiet jaukāki pret tiem, kuri Jums dārgi. Ja Jums priekšā ir kāds svarīgs uzdevums, tad pacentieties ļoti apzinīgi rast risinājumu, neatliekot to uz citu laiku, jo visu būtisko labāk ir atrisināt uzreiz.

Labvēlīgās dienas: 26.

Dienas, kurās jāuzmanās: 27., 1.

LAUVA

Lauvas šajā nedēļā var atpūsties un relaksēties, tāpēc Jūs droši varat atbrīvoties no visa, kas Jūs tracina vai neapmierina, tas attiecas arī uz cilvēkiem – esiet blakus tiem, kuri nes Jums tikai pozitīvas emocijas. Vienīgais izņēmums ir radinieki, jo viņiem ir jāpalīdz pat ķildu laikā.

Labvēlīgās dienas: 26., 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1.

JAUNAVA

Jaunavām šī nedēļa ir pozitīvisma pilna. Salauzt Jūsu garu būs daudz grūtāk kā parasti, tāpēc veltiet šo nedēļu tam, lai atrisinātu sarežģītus uzdevumus. It īpaši tas ir attiecināms uz uzdevumiem, kas prasa intelekta iesaistīšanu, jo Jums būs ļoti izteikta intuīcija.

Labvēlīgās dienas: 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

SVARI

Šajā nedēļā uz āru var iznākt Jūsu trūkumi un vājās puses, tāpēc esiet gatavi cīnīties paši ar sevi, jo pie Jums var atgriezties kaut kādi kaitīgie ieradumi, tāpēc nesmēķējiet un nedzeriet, uzturiet veselīgu dzīvesveidu un nemēģiniet zvanīt saviem bijušajiem partneriem!

Labvēlīgās dienas: 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

SKORPIONS

Jums šajā nedēļā jāiet uz priekšu, nevienu un neko nežēlojot – izmantojiet jebkādus līdzekļus, lai sasniegtu savus mērķus. Vienīgais, no kā centieties izvairīties – nodevība, jo pozitīvas un produktīvas attiecības ar kolēģiem, partneriem un draugiem būs Jūsu panākumu pamats.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26., 30.

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem šajā nedēļā jāpievēršas sev un savam ārējam veidolam, jo bieži vien Jūs par sevi mēdzat aizmirstat, tāpēc beidzot ir pienācis laiks atcerēties, ka arī Jums ir jāizskatās labi un stilīgi, lai atbilstu savam prātam un grācijai. Pastaigājiet pa veikaliem, iegādājieties sev jaunu apģērbu, uztaisiet jaunu frizūru, respektīvi, pārveidojiet sevi!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

MEŽĀZIS

Mežāžiem veiksmi šajā nedēļā atnesīs mērena riskēšana, tāpēc nebaidieties pateikt to, ko domājat, agrāk aiziet no darba utt., jo tādā veidā Jūs varēsiet sajust dzīves garšu un atbrīvoties no ikdienas rutīnas. Šī ir Jūsu nedēļa -aizejiet uz kino, pastaigājieties, atpūtieties, iedzeriet!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26., 29.

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā noteikti ir vērts ieklausīties daudz pieredzējušāku cilvēku padomos, turklāt tas attiecas uz visām dzīves sfērām. Protams, nav vērts pilnībā paļauties uz citu cilvēku domām, taču nevajadzētu rēķināties arī tikai ar sevi, jo šī patstāvība var Jums diezgan dārgi maksāt.

Labvēlīgās dienas: 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

ZIVIS

Zivīm šī būs visnotaļ patīkama nedēļa, jo tikt galā ar rudens depresiju Jums palīdzēs hobiji un tuvie cilvēki, tāpēc nestrīdieties ar viņiem, jo pretējā gadījumā Jūsu idille var pārvērsties par elli. Esiet pret visiem draudzīgi un nekādā gadījumā neizrādiet agresiju, jo šajā nedēļā Jums noteikti ir vajadzīgs tikai un vienīgi miers!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

Leave a Comment