Nedēļas horoskops no 27. jūnija – 3. jūlijam

AUNS

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, sagaida kāds izdevīgs darījums, tomēr, pirms to pieņemt, noteikti ir vērts padomāt par to, ko Jums nāksies upurēt un ko Jūs būsiet parādā cilvēkam, kas Jums šo darījumu piedāvās, kā arī kaut kādu neatliekamu lietu dēļ, Jums nāksies atteikties no ieplānotajām izklaidēm.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 27., 28.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jums nāksies pierādīt savu profesionālismu cilvēkiem, kas Jums netic, turklāt pastāv ļoti liela iespējamība, ka esošā situācija sarežģīsies gan lietišķajā jomā, gan arī privātajā dzīvē, taču Jūs noteikti spīdoši tiksiet galā ar šo uzdevumu. Šajā nedēļā Jūs gaida arī kaut kas tāds, kas Jūs pārsteigs un iepriecinās, kā arī visnotaļ labvēlīgi ietekmēs Jūsu psihoemocionālo stāvokli.

Labvēlīgās dienas: 29., 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 28.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, nāksies atlikt kādas lietas pabeigšanu. Nav izslēgts, ka apstākļi nenostāsies Jums par labu, tāpēc Jūs izlemsiet pagaidīt kādu daudz piemērotāku brīdi. Ir iespējami arī konflikti, par kuru iemeslu var kļūt Jūsu nevēlēšanās piekāpties tiem, ar kuriem esat ļoti cieši saistīts.

Labvēlīgās dienas: 1., 2., 3.

Dienas, kurās jāuzmanās: 30.

VĒZIS

Šajā nedēļā pastāv iespējamība, ka Jūs ar kādu “tiesāsieties” vai arī kaut kādā citā veidā aizstāvēsiet savas intereses, taču, pirms iesaistāties tāda veida vārdu apmaiņā, padomājiet, cik lielas ir Jūsu izredzes uzvarēt. Jums tiek rekomendēts būt taisnīgākiem pret tiem, ar kuriem Jums ir ļoti ciešas savstarpējās attiecības, tāpēc neapvainojiet šos cilvēkus ar neobjektīvām aizdomām un centieties pienācīgi novērtēt to, ko viņi dara.

Labvēlīgās dienas: 30., 3.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

LAUVA

Šajā nedēļā Jūs, acīmredzot, aktīvi slinkosiet ne tikai no mājas lietām, bet arī no darba. Nav izslēgts, ka Jums tik ļoti negribēsies ķerties kaut kam klāt, ka visu, ko vien varat, Jūs pārcelsiet uz citu laiku, bet Jums tas noteikti nāks par labu. Iespējama arī satikšanās ar draugiem, kas notiks ļoti atklātā atmosfērā un ar sentimentālām atmiņām.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jūs varat atteikties risināt kādas svešas problēmas, jo Jums ir visas tiesības – nejaukšanās citu lietās Jūs pasargās no nepatikšanām. Jums var nākties veikt kādus sadzīviska rakstura pirkumus. Iespējams, ka Jūs izlemsiet papildināt krājumus un iegādāties kaut ko tādu, kas atvieglos Jūsu saimniecības vadīšanu, kā arī ir gaidāms kāds pavisam neliels strīds.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

SVARI

Šajā nedēļā Jums, iespējams, būs jāsaskaras ar kaut kādām mantojuma lietām. Lai gan nav izslēgti kaut kādi sarežģījumi nesaprašanās un kaut kādu radinieku bezdarbības veidā, viss tomēr paies daudz mierīgāk, nekā bijāt spējuši iedomāties. Ir gaidāma arī ballīte, kas būs saistīta ar Jums kādu ļoti svarīgu datumu.

Labvēlīgās dienas: 2.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, nāksies atteikt sadarbību. Nav izslēgts, ka Jūs pārtrauksiet komunikāciju ar kādu senu biznesa partneri vai arī nepieņemsiet kādu viņa piedāvājumu. Trešdien un ceturtdien centieties izvairīties no strīda ar radiniekiem, jo jebkuri konflikti ļoti negatīvi atsauksies ne tikai uz Jūsu savstarpējām attiecībām ar šiem cilvēkiem, bet arī uz kaut kādu Jūsu plānu realizāciju.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 27., 1.

STRĒLNIEKS

Lai dabūtu to, kas Jums vajadzīgs, šajā nedēļā Jums var nākties iziet uz kaut kādiem kompromisiem un piekrist darīt kaut ko tādu, ko Jūs agrāk uzskatījāt par pilnīgi nepieņemamu. Esošajā periodā pacentieties objektīvi novērtēt savus spēkus un izdarītā darba kvalitāti, jo jebkuras ilūzijas var pārvērsties par nepatikšanām.

Labvēlīgās dienas: 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 29.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jums var parādīties iespēja realizēt kaut kādu senu ideju vai piepildīt kādu vēlēšanos, bet nav fakts, ka Jūs šo iespēju izmantosiet. Nav izslēgts, ka Jūs to nedarīsiet kaut kādu cilvēku dēļ, kuru iejaukšanās šajā lietā ir neizbēgama, kā arī Jums šajā nedēļā tiek rekomendēts būt uzmanīgiem ar asiem priekšmetiem.

Labvēlīgās dienas: 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: 27., 30.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jūs sagaida tieša sadarbība ar cilvēku, kas, iespējams, Jūsu problēmu risinājumu ņems uz sevis vai arī palīdzēs Jums kaut kādā citā veidā. Kaut kādā lietā Jums nāksies arī parādīt savu izlēmību un pierādīt gan sev, gan apkārtējiem, ka Jūs lieliski protat rīkoties saspringtos apstākļos.

Labvēlīgās dienas: 2.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jums kāds var izteikt kādu unikālu piedāvājumu, tomēr nav fakts, ka Jūs to uzreiz arī pieņemsiet. Nav izslēgts, ka uzreiz piekrist Jums traucēs piesardzība un Jūs nedosiet atbildi līdz tam brīdim, kamēr nebūsiet pārliecinājies, ka tas tiešām ir izdevīgs piedāvājums un piedalīšanās tajā Jums ir pilnīgi droša. Ir gaidāms arī kāds notikums, kas Jums atstās ļoti pozitīvas un patīkamas atmiņas.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 29.

 

 

Leave a Comment