Nedēļas horoskops no 27. marta līdz 2. aprīlim – uzzini savas laimīgās dienas!

AUNS

Zvaigznes paredz to, ka nedēļas sākumā jums uzlabosies attiecības ar ģimenes locekļiem, kuri aktīvi jums palīdzēs. Nedēļas vidū nav izslēgts konflikts darbā, tāpēc šajā periodā pacentieties paturēt savu viedokli pie sevis, neiesaistoties strīdos.

Labvēlīgās dienas: 29.

Dienas, kurās jāuzmanās: 31., 1.

VĒRSIS

Šīs nedēļas sākums ir ļoti labvēlīgs laiks dažādiem braucieniem, mācībām un tam, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem. Saziņa ar apkārtējiem cilvēkiem jums pilnīgi noteikti sagādās baudu. Nav izslēgta arī kāda romantiska iepazīšanās vai randiņš ar mīļoto cilvēku. Šajā laika posmā jūs iegūsiet ļoti daudz noderīgas un arī interesantas informācijas.

Labvēlīgās dienas: 30., 31.

Dienas, kurās jāuzmanās: 28.

DVĪŅI

Nedēļas vidū iespējama spriedze un dažādi pārpratumi attiecībās ar ģimeni. Iemesls tam varētu būt jūsu darbs. Piemēram, jūsu ģimene var būt neapmierināta ar to, ka jūs ļoti daudz laika veltāt saviem profesionālajiem pienākumiem, bet saviem tuvākajiem cilvēkiem pievēršat pārāk maz uzmanības. Ja šis jautājums netiks atrisināts uzreiz, spriedze krāsies, un nedēļas beigās tas viss radīs atklātu konfliktu.

Labvēlīgās dienas: 1., 2.

Dienas, kurās jāuzmanās: 30.

VĒZIS

Ļoti laba nedēļa, lai īstenotu savus plānus. Pārdomājiet visas detaļas, lai process neiestrēgtu, un paredziet sekas. Neķerieties klāt uzreiz vairākām lietām. Šis periods ir paredzēts tām lietām, no kurām jūs ilgtermiņā varat gūt labumu.

Labvēlīgās dienas: 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 28., 1.

LAUVA

Nedēļas vidū jums jābūt ļoti uzmanīgiem ar dokumentu noformēšanu, lai nepalaistu garām kaut kādas ļoti svarīgas detaļas. Lielos pirkumus šajā nedēļā vajadzētu atlikt, bet personisko attiecību ziņā šī nedēļā solās būt visnotaļ neitrāla.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

JAUNAVA

Jums šajā nedēļā gribēsies pabūt vienatnē. Strīdi var rasties pat vismazāko nieku dēļ un rast vienprātību būs gandrīz neiespējami. Sievietes būs visnotaļ kritiskas un ļoti prasīgas, taču noteiktības un skaidrības šajās pretenzijās nebūs. Neuztveriet šāda veida situācijas pārāk nopietni. Mēģiniet ieviest kārtību tur, kur valda haoss. Otrā nedēļas puse solās būt daudz mierīgāka.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 31.

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

SVARI

Pirmdien jums vajadzētu izvairīties no iesaistīšanās kaut kādās avantūrās, jo pastāv ļoti liels risks kaut ko zaudēt. Otrdiena un trešdiena var izrādīties šīs nedēļas saspringtākās dienas. Piektdien jums var būt nepieciešama draugu palīdzība, bet sestdien jūs ļoti ātri un viegli spēsiet tikt skaidrībā ar visiem aktuālākajiem jautājumiem. Zvaigznes jums šajā nedēļā iesaka pacensties nepaātrināt notikumu gaitu.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 28.

SKORPIONS

Šajā nedēļā jūs būsiet stipri garā, izcili prātā un apņēmīgi savos darbos, tāpēc, lai kas arī nenotiktu – cīnieties līdz galam! Iespējams, ka jūs paaugstinās amatā, ja paši jutīsiet, ka esat tam gatavi. Vēlams ierobežot savu emociju impulsus. Pacentieties neradīt iemeslu tenkām, esiet disciplinēti un savākti. Sestdien jutīsiet spēku pieaugumu.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 27., 31.

STRĒLNIEKS

Pirmā nedēļas puse solās būt īpaši veiksmīga tam, lai satiktos ar draugiem. Otrdiena ir labvēlīga dažādu sarežģītu problēmu risināšanai un iesākto lietu novešanai līdz galam. Trešdien pacentieties samazināt savu darbu apjomu līdz minimumam un nenozīmējiet nekādas svarīgas tikšanās šajā dienā. Sestdien jums būs jāliek lietā maksimāli daudz pūļu, lai sasniegtu iecerēto, bet svētdiena var izrādīties šīs nedēļas vispiesātinātākā diena. Iespējami pārsteigumi. Nelūkojieties atpakaļ pagātnē.

Labvēlīgās dienas: 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 29.

MEŽĀZIS

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ veiksmīga. Jūs jutīsieties lieliski! Iespējami kādi svarīgi notikumi. Jums vajadzētu pievērsties ceļojuma plānošanai. Darbā nevajadzētu dalīties ar savas privātās dzīves detaļām, dodot iemeslu tenkām. Pirmdien mēģiniet palikt objektīvi, bet piektdien neuzsāciet jaunas lietas, nepabeidzot iepriekšējās, pretējā gadījumā panākumi jums ies secen.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 27., 30.

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā vajadzētu tikt galā ar tām lietām, kuras vairs nav iespējams atlikt uz vēlāku laiku. Otrdien nevajadzētu ieplānot lietišķas tikšanās. Kāda strīdīga jautājuma atrisināšanu, kas radīsies trešdien, vajadzētu atlikt līdz nākamajai nedēļai. Nepaļaujieties uz draugu padomiem, jūs tikai vēl vairāk varat “saputroties”. Sestdien apciemojiet savus vecākus, jo viņiem priekš jums ir kāds patiešām labs padoms.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

ZIVIS

Šajā nedēļā visa svarīgā informācija pati nonāks pie jums, taču jūs nedrīkstat vilcināties, lai nepalaistu garām savu izdevību. Nedēļas vidū pacentieties nepievērst uzmanību tenkām un skaudīgiem skatieniem – koncentrējieties uz saviem mērķiem! Ceturtdien jūs varat nokļūt kaut kādu notikumu epicentrā, bet svētdien jums vajadzētu atturēties no nākotnes plānu būvēšanas. Nodarbojieties ar saviem ikdienas darbiem un atrodiet laiku tam, lai atpūstos kopā ar ģimeni.

Labvēlīgās dienas: 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 29.

Leave a Comment