Nedēļas horoskops no 3. līdz 9. aprīlim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

AUNS

Šajā nedēļā zvaigznes jums rekomendē pārslēgties uz finanšu un darba jautājumu kārtošanu. Šajās jomās jums var izdoties pieņemt veiksmīgus lēmumus. Varat veikt lielus pirkumus un kāpt augšā pa karjeras kāpnēm.

Labvēlīgās dienas: 4., 9.

Dienas, kurās jāuzmanās: 8.

VĒRSIS

Sapņi un plāni, uz kuru piepildīšanos jūs jau vairs necerējāt, tuvākajā laikā tomēr var piepildīties. Lai nepalaistu garām savu “zvaigžņu stundu”, jums visu laiku jābūt ļoti vērīgiem. Viegli nebūs, jo sarežģījumi darbā var izsist jums pamatu zem kājām.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

DVĪŅI

Jūsos šajā nedēļā pamodīsies radošās spējas, kuras pilnīgi noteikti gribēs, lai jūs tās izliekat uz āru, tāpēc šis ir ideāls periods tiem cilvēkiem, kas ir kādas radošas profesijas pārstāvji. Jums būs sajūta, ka pie jums beidzot ir atnācis pavasaris un jūs esat pamodušies no lielā ziemas miega.

Labvēlīgās dienas: 5.

Dienas, kurās jāuzmanās: 6.

VĒZIS

Jūs šajā nedēļā gaida popularitātes un autoritātes pieaugums savā sociālajā un profesionālajā lokā, tomēr mēģinājums atrisināt visas problēmas nedēļas sākumā, visticamāk, būs neveiksmīgs.

Labvēlīgās dienas: 6.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

LAUVA

Jūs šajā nedēļā gaida finansiāli zaudējumi, kuru iemesls varētu būt jūsu lielā vēlme ātri atrisināt problēmas uz kāda cita rēķina vai arī vienkārši jūsu neuzmanība. Nepaļaujieties uz apkārtējiem un pacentieties neiesaistīties nekādās ar finanšu sfēru saistītās avantūrās.

Labvēlīgās dienas: 5., 6., 9.

Dienas, kurās jāuzmanās: 8.

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

JAUNAVA

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka apslāpēt savu apetīti, kas attiecināma uz vēlmi iegādāties dārgas un prestižas lietas. Pirms pieņemt svarīgus finanšu lēmumus, izvērtējiet savu budžetu.

Labvēlīgās dienas: 5., 8.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

SVARI

Diez vai kaut kas jums šajā nedēļā palīdzēs tikt galā ar vēlmi iegādāties to vai citu lietu. Novērsties pilnīgi noteikti neizdosies. Labākais risinājums – izpārdošanas laikā iegādāties tikai vienu lietu, iztērējot pēc iespējas mazāku naudas summu.

Labvēlīgās dienas: 7., 8.

Dienas, kurās jāuzmanās: 4.

SKORPIONS

Jums šajā nedēļā neizdosies izvairīties no konfliktiem. Pat tādā gadījumā, ja jūs esat ļoti mierīgs cilvēks un parasti cenšaties nestrīdēties. Pacentieties atslābināties un pieņemt konfliktu maksimāli neitrāli.

Labvēlīgās dienas: 4.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3., 7.

STRĒLNIEKS

Šī nedēļa būs īpaši svarīga tiem, kas iemīlējušies. Ja jūs esat ieinteresēti attiecību saglabāšanā un attīstībā, tad pirmdien un otrdien pacentieties nenozīmēt randiņus, pēc iespējas mazāk kontaktējoties ar savu simpātiju objektu.

Labvēlīgās dienas: 6.

Dienas, kurās jāuzmanās: 5.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā pastāv konflikta iespējamība ar cilvēkiem, kuri kaut kādā veidā atsakās pildīt jūsu prasības vai arī gluži otrādi – uzstāj uz to, lai jūs izpildītu kaut kādus ne visai adekvātus nosacījumus.

Labvēlīgās dienas: 8.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3., 6.

ŪDENSVĪRS

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka maksimāli daudz uzmanības pievērst savai ģimenei. Laika ieguldījums būs tā vērts. Iespējams, ka jūsu ģimenes locekļi izrādīs gatavību draudzīgi darboties kopā pie kaut kādām kopīgām problēmām.

Labvēlīgās dienas: 4.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3., 7.

ZIVIS

Jūs šajā nedēļa gaida nopietni tēriņi, taču tie būs tā vērti. Priekšniecība var jūs nosūtīt komandējumā. Ja jums tomēr negribas braukt, turiet savu neapmierinātību pie sevis. Tuvākajā laikā uzlabosies attiecības ar bērniem.

Labvēlīgās dienas: 6., 7.

Dienas, kurās jāuzmanās: 5.

Leave a Comment