Nedēļas horoskops no 5. – 11. decembrim- uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

lcarticle_winterwarmup

 

AUNS

Vienīgais, ko zvaigznes Jums šajā nedēļā neiesaka darīt – krist galējībās. Šajā periodā Jums ir jābūt īpaši uzmanīgiem, jo zvaigznes Jūs var visnotaļ dīvaini ietekmēt, padarot Jūs daudz impulsīvākus. Pastāv iespēja, ka šajā nedēļā uzsāktie strīdi tik drīz vien nebeigsies, tāpēc, ja Jums rodas kādas savstarpējo attiecību problēmas, saglabājiet mieru, taču neesiet arī pārāk piekāpīgi.

Labvēlīgās dienas: 8., 11.

Dienas, kurās jāuzmanās: 10.

 

VĒRSIS

Jums šajā nedēļā visās dzīves sfērās uzsmaidīs veiksme. Pazaudēt to Jūs varat tikai dēļ tā, ka Jūs neesat diplomātiski. Nebaidieties no sava rakstura, taču neļaujiet tam rīkoties Jūsu vietā. Iedomājieties sevi citu cilvēku vietā un izrādiet sapratni, iemācieties laicīgi nobremzēt, pretējā gadījumā – Jūs gaida visnotaļ nepatīkamas sekas.

Labvēlīgās dienas: 10., 11.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

DVĪŅI

Nesteidzieties atvadīties no 2016. gada. Veltiet šīs 7 dienas pašanalīzei un pagātnes kļūdu izvērtēšanai. Pagaidām būtu labāk, ja Jūs neko neplānotu, bet gan pievērstos saviem agrākajiem plāniem. It īpaši tas attiecas uz materiālajām lietām. “Savelciet astes” gan darbā, gan mācībās, jo decembra beigās tam vienkārši var nepietikt laika.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 8.

 

VĒZIS

Ir pienācis visnotaļ veiksmīgs laiks svarīgu lēmumu pieņemšanai. Šajā nedēļā Jūs pilnīgi noteikti varat mainīt savu dzīvi. Vairāk ieklausieties savā iekšējā balsī, taču neaizmirstiet arī par veselo saprātu. Jebkuras pārmaiņas ir jāuztver kā kaut kas pozitīvs. Dzīve nav nekāda taisna līnija, tā ir ceļš ar daudziem līkumiem, un šajā nedēļā Jums ir visas iespējas izdarīt pareizo pagriezienu.

Labvēlīgās dienas: 5., 8.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

LAUVA

Jūs šajā nedēļā var piemeklēt ļoti liela veiksme, taču viss, kas Jums atnesīs labu noskaņojumu un smaidu, var arī atnest Jums likstas, kā arī viss sliktais var kļūt labs. Iespējams, ka Jūs gaida salīgšana ar ienaidniekiem vai arī attiecību izturības pārbaude. Lai nepazaudētu savu mīlestību, nebaidieties atdot sevi pilnībā cilvēkam, kurš Jums ir dārgāks par visu.

Labvēlīgās dienas: 11.

Dienas, kurās jāuzmanās: 10.

 

JAUNAVA

Turieties tuvāk jau pārbaudītiem cilvēkiem. Kolektīvs darbs šajā nedēļā palīdzēs Jums pārvarēt visas problēmas lietišķajā sfērā. Nepatikšanas var rasties pavisam nemanot. Šī nedēļa būs visnotaļ neskaidra un enerģijas ziņā svārstīga.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 8.

 

Lasi vēl: Lielais mīlestības horoskops decembrim – iemīlēšanās laiks ir klāt!

 

SVARI

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka pabūt vieniem. Izklaidējiet sevi ar kādu labu grāmatu vai filmu, nevis skaļu kompāniju. Nemeklējiet atbalstu pie cilvēkiem, kurus slikti pazīstat, jo kāds no viņiem var izrādīties enerģētiskais vampīrs, bet Jūsu enerģija šajā nedēļā būs visnotaļ vāja. Atjaunot spēkus un pacelt noskaņojumu Jums palīdzēs pastaigāšana pa veikaliem un visādu sīkumu iegāde.

Labvēlīgās dienas: 9.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11.

 

SKORPIONS

Ja Jums neizdodas sasniegt savu mērķi ar parastām metodēm, meklējiet citus variantus. Ja arī tas nepalīdz, pilnībā uzticieties savai intuīcijai. Vēlamo var palīdzēt sasniegt arī koncentrēšanās uz kaut ko konkrētu. Nedēļas sākumā koncentrējieties uz pienākumiem darbā, bet tuvāk brīvdienām būtu vēlams nodarboties ar privātām lietām.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

STRĒLNIEKS

Nodarbiniet katru savu smadzeņu šūniņu, jo šis periods Jums var kļūt par vienu no produktīvākajiem. Paaugstināsies smadzeņu aktivitāte, un darba vai romantiskajām attiecībām būs iespēja iepazīties gandrīz ar jebkuru cilvēku. Dažiem veiksies abās jomās. Vienīgais, kas no Jums tiek prasīts – ticība sev un pilnīgs iekšējais miers.

Labvēlīgās dienas: 8.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7.

 

MEŽĀZIS

Ļoti daudzus Mežāžus šajā nedēļā var pārņemt bezcerība vai depresija. Lai no tā izvairītos, ir mazāk jāuzturas tur, kur Jums negribas. No darba, protams, nav iespējams aiziet, bet savā brīvajā laikā Jūs varat pievērsties kaut kam interesantam. Jums palīdzēs tikai un vienīgi pozitīva attieksme, tāpēc zvaigznes Jums iesaka nelaist garām izdevību izklaidēties.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā vajadzētu izvairīties no nevajadzīgiem riskiem. Zvaigznes Jums iesaka savus plānus paturēt noslēpumā, nevienam par tiem nestāstot. Neuzmanība un neapdomīga rīcība var Jūs atstāt pie “sasistas siles”, tāpēc nepieļaujiet kļūdas, pretējā gadījumā Jūs gaida vilšanās.

Labvēlīgās dienas: 5.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

ZIVIS

Jums šī nedēļa var būt visnotaļ neparedzama. Neviens īsti nezina, kā Jums darbā, mīlestībā un citās dzīves sfērās viss var izvērsties, taču par vienu zvaigznes ir drošas – neuzņemieties vairāk, nekā Jūs varat izdarīt.

Labvēlīgās dienas: 6., 9.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7.

 

Leave a Comment