Nedēļas naudas horoskops(16. –22.03) visām zīmēm

Auns

Planētas priekš Auna veiksmes un naudas lietām ir izvietojušās ļoti labvēlīgi. Lielās enerģijas un darbošanās rezultātā noteikti nāks arī materiāla pateicība, vai nu naudas, vai kādas lietas izskatā. Aunam šonedēļ ļoti piestāvētu teiciens, ka „laiks ir nauda”. Tā kā Auns visu laiku būs darboties gribošs, tad šis laiks būs ieguldīts naudas radīšanā. Arī veiksme būs sabiedrotais- par to paldies jāsaka Jupitera un Marsa trigonam.

Vērsis

Naudiņa ripos griezdamies, lai gan, tā nav Vērsim atbilstošā naudas vienība, kas var ripot. Drīzāk būtu jāsaka- koferīši ar banknotēm krausies Vērša priekšā. Labi, labi, nesacerieties uz miljardiem no zila gaisa, viss jau nav tik vienkārši. Strādāt vajag, jābeidz gulēt, tad arī tie koferīši nāks. Un nāks vieglāk kā līdz šim!

Dvīņi

Ar naudu šonedēļ jārīkojas uzmanīgi, lai neiztērētu stulbi, vārda vistiešākajā nozīmē. Arī uzsākt jaunas lietas nebūtu ieteicams, it sevišķi tās, kas skar finanses. Nedēļas otrajā pusē var provēt, taču labāk nogaidīt līdz aprīļa sākumam, kad Merkurs būs labākā pozīcijā attiecībā pret Dvīņiem. Naudu šonedēļ neaizņemies un arī nevienam neaizdod- arī radiem un draugiem nē.

Vēzis

Šonedēļ Vēzis, iespējams, stāvēs krustcelēs, kad būs jāizvēlas starp naudu un sevi, savu pašsajūtu. Jāatgādina, ka visu par naudu tāpat nopirkt nevar, taču jāpiekrīt arī teicienam, ka raudāt smalkā Mersedesā ir foršāk nekā vecā Opelī. Izvēle ir Vēža spīlēs, bet skaidrs ir viens- Vese***a un iekšējā sajūta ir vērtīgākā par visiem zelta stieņiem.

Lauva

Ja Lauva neiekritīs sevis žēlošanā, kā rezultātā pusi savas bagātības neiztērēs lietās, ko viņam nemaz nevajag, tad jau viss būs super. Nauda nāks labi, taču drusciņ vēlāk. Pašlaik radošais Lauva var radīt! Kā nekā, nauda ir RADOŠĀ enerģija, un tieši radīšana ir tas, kas Lauvai padodas vislabāk. Attiecīgi kad būs uzradītas jaunas idejas, plāni un projekti, tas viss nāks atpakaļ tribultā (x3).

Jaunava

Ar naudas darījumiem esiet īpaši uzmanīgs. Pārbaudiet visus skaitļus lieku reizi un izturieties skeptiski pret iespējām nopelnīt. Lieciet lietā savu īpašo intuīciju! Ja to darīsiet, tad problēmām nevajadzētu būt. Kad Venera ieies Vērsī, arī ar naudas lietām veiksies labāk, taču tikai ar noteikumu, ja iepriekšējā nedēļā neesat savārījis ziepes šajā jomā.

Svari

Nedēļas otrā puse solās būt ļoti veiksmīga gan naudas, gan veiksmes jomā. Katrā ziņā, ja ne šīs nedēļas beigās, tad nākamajā nedēļā noteikti, beidzot aizies tie darījumi un biznesi, kas līdz šim, no Jums neatkarīgu apstākļu dēļ, stāvēja uz vietas.

Skorpions

Šonedēļ nekādi pārsteigumi finanšu jomā nav gaidāmi, vienīgi, lietderīgi būtu pārskatīt savas finanses- tēriņus un ieņēmumus. Varbūt ir nepieciešamas kādas pārmaiņas šajā kārtībā. Diez gan garlaicīga nedēļa, salīdzinot ar citu zīmju pārstāvjiem, tāpēc priecājieties, ka beidzot Jums ir kaut kas labāk (vieglāk) kā citiem.

Strēlnieks

Ar naudu nedēļas pirmajā pusē esiet īpaši uzmanīgs. Sargājiet to tāpat kā vīrieši sargā savus čibrikus. Nelaidiet klāt nevienu, kam neuzticaties. Godīgi sakot, nedēļas pirmā puse tiešām var būt kā spēriens pa olām, pārsteiguma ziņā. Var notikt kas tāds, ko nebūsiet gaidījis vai paredzējis pat sapņos. Draudzējieties ar skepsi un aizdomīgumu, tad ar Jūsu sūri, grūti sapelnīto naudu nekas nelāgs neatgadīsies.

Mežāzis

Mežāzis, kā ļoti racionāli domājoša būtne, zina, ka viss ir galvā. Arī tas, vai būs, vai nebūs naudas. Viņš zina, ka mēs paši radām realitāti sev apkārt, tāpēc būtu muļķīgi teikt ko citu, kā vien to, ka nauda būs, ja vien domāsi un darīsi tā, lai viņa būtu! Tā kā šīs zīmes pārstāvji parasti necer uz veiksmi vai laimestiem EuroJackpot, tad viņi paļaujas tikai uz sevi un savu darbu. Nu, tad strādājiet, lai koferīši ar banknotēm kļūst par Jūsu radīto realitāti!

Ūdensvīrs

Šonedēļ jānotiek pamatīgiem plānošanas darbiem finanšu jomā. Plānojiet, kur vairāk nopelnīt, plānojiet, kā samazināt izmaksas. Salīdzinot ar citām zodiaka zīmēm, Ūdensvīri nav tie lielākie plānotāji, taču šonedēļ Jums ir jāpierāda pretējais! Jo tieši šajā nedēļā Jūs ieliksiet pamatus jaunām idejām, jauniem projektiem un jauniem darbiem. Atcerieties, ka visa pamatā ir doma, tad seko vārds un beigās- darbs. Tāpēc plānojiet, jo šīs domas veido to, kas Jums apkārt.

Zivis

Nopietni apdomājiet savu nodarbošanos un naudas pelnīšanas veidu. Ja neesat laimīgs ar to, kā pelniet naudu, tad šis ir vispiemērotākais laiks kaut ko mainīt! Izanalizējiet savas darbības produktivitāti, cik no saņemtā esat nopelnījis Jūs, bet cik, Jūsu partneri? Varbūt proporcijas nav īsti godīgas? Šis ir piemērotākais laiks, lai atbrīvotos no visa liekā, no visa tā, kas traucē Jums piepildīt savus sapņus- arī no cilvēkiem. Un, kad vairs nav neviena bremzējoša šķēršļa, naudiņa nāk griezdamies!

Sagatavoja Zvaigžņu Tulks!

nm_13362735

Leave a Comment