Nedēļas(16.03-22.03) astroloģiskā prognoze – pabeidz iesākto!

 

Cilvēkos var būt manāms smalkjūtības trūkums, līdz ar to, arī tieksme uz apmelošanu. Kāda apmelošana var notikt, jo gribēsies nolīdzināt visus negludumus, un, kam gan „baltie” meli ir kaitējuši. Taču arī „baltie” meli ir meli, un nevajag runāt to, kā nav. Visu nedēļu vajadzētu būt īpaši uzmanīgiem gan pie auto stūres, gan ielu šķērsojot. Ja prātā iešāvusies kāda jauna ideja, var mēģināt to realizēt, taču ne šonedēļ. Būs dzelzs griba, bet, jo cilvēks vairāk centīsies, jo vairāk mērķis attālināsies. Kopumā nedēļas fons saspringts, taču ar nelielām oāzēm, kur patverties no iekšējās trauksmes. Piemēram, 19.03. vakarpusē būs salīdzinoši mazāk saspringts, bet jau 20.03. pulksten 11:35 būs precīzs pilnmēness.

Pirmdiena 16.03.

Gan Merkura un Saturna kvadrāts, gan fakts, ka šodien ir 26. mēness diennakts, paredz cilvēku tieksmi uz plātību un melošanu, kā arī, aktivizēsies pielīdēji un visādi citādi slīmesti. Pret jaunu informāciju ieteicams izturēties kritiski, tāpat arī nav ieteicams slēgt jaunus līgumus un veikt darījumus. Var būt grūtības saskarsmē ar cilvēkiem- Tu it kā domā vienu, bet otrs saprot kaut ko pavisam citu.

Ieteikums šodienai- uz visu un visiem it kā skatīties no malas, neuztvert neko personiski, neiesaistīties intrigās un labāk lieku reizi paklusēt. Šodienas vārds sev un citiem- „just chill” (no angļu valodas: atslābt, neiespringt (slengs)).

 

Otrdiena 17.03.

 

Otrdiena no citām šīs nedēļas dienām atšķiras ar to, ka visu dienu Mēness ar Jupiteru būs opozīcijā, kas nozīmē, ka ir iespējama finansiāla vilšanās. Gan tā, ka plānotais naudas darījums nesanāk, gan tā, ka jāuzmanās no pārmērīgas izšķērdības un vēlmes sevi lutināt, piemēram, izēdoties pa bargu naudu, kuras vēlāk būs žēl. Savukārt izlēmīgiem cilvēkiem, kas zina, ko grib, šis aspekts ir labvēlīgs, jo aktivizē spēcīgo gribu. Latvijas iedzīvotājiem ar laika joslu ir paveicies, jo mums sanāks nogulēt precīzu Urāna un Plutona kvadrāta aspektu, taču tas tāpat atstās jūtamu ietekmi dažādu kataklizmu un ievērojamu pārmaiņu (pasaulē) izskatā līdz pat 14.jūnijam, kad beidzot izjuks. Ja šodien esi paredzējis kādas aktivitātes ūdenī, tad uzmanies vairāk, kā citreiz. Nav arī ieteicams uzsākt ceļojumu. Pēc mēness kalendāra, šodien ir laba diena matu griešanai.

Šodienas ieteikums- īpaši ieklausīties sevī un intuīcijā, jo saprāts (un citu saprāti arī) paņēmuši brīvdienu.

Trešdiena 18.03.

Šodien ir izveidojies ļoti varens aspekts- Marsa savienojums ar Urānu. Tas nozīmē, ka enerģija būs ļoti saspringta, gatava uzsprāgt. Īpaši izteikta nepacietība, ietiepība patmīlība. Šis aspekts norāda arī uz spēju citus ietekmēt, iespaidot, tāpēc tie, kam tāds darbs- super, savukārt pārējiem- padomājiet divreiz pirms kaut kam piekrītat. Arī Mēness un Neptūna savienojums palīdzēs kļūt sapņainiem un nonākt fantāziju varā. Emocijas būs grūti kontrolēt arī dēļ Merkura un Neptūna savienojuma, savukārt jūtas- viegli ievainojamas. Ļoti liela iespējamība nelaimes gadījumu notikšanai, tāpēc jābūt patiešām uzmanīgiem!

Šodienas ieteikums- lēnāk brauksi, tālāk tiksi! Šis teiciens jāsaprot gan burtiski, gan pārnestā nozīmē attiecībā uz visām dzīves jomām.

Ceturtdiena 19.03.

Ceturtdien Merkura un Mēness savienojums sola labus panākumus tirdzniecības darījumiem, kā arī, iespējams, radīsies kāda tiešām laba ideja. Šodien labi ir biedroties un tikties ar cilvēkiem, būs jautrs noskaņojums un kopības sajūta. Veiksmīgāka būs dienas otrā puse, kad pulksten 15:18 beigsies 29. mēness diennakts un sāksies 30., kas ir daudz labvēlīgāka. Jaunas lietas nevajadzētu uzsākt, taču labi būs pabeigt jau iesākto. Harmoniskais Saules un Saturna trigons palīdzēs ar nopietnību izturēties pret savu ķermeni un garu- gribēsies domāt labas domas un palutināt sevi, piemēram, ar svaigi spiestu sulu vai sporta zāles apmeklējumu. Salīdzinot ar pārējām nedēļas dienām, šī ir kā atslodze no iekšējā saspringuma, taču nevarētu teikt, ka viņš būtu kaut kur pazudis, vienkārši, ir drusciņ vieglāk.

Šodienas ieteikums- Satikties ar draugiem un/vai vakarā iziet ārpus mājas- uz kino, teātri vai kafejnīcu.

Piektdiena 20.03.

Šodien pulksten 11:35 sāksies jauna mēness fāze, kas nozīmē, ka cilvēki var kļūt neuzmanīgāki un vieglāk aizkaitināmi.Tā kā kopā ar jaunu Mēnesi sākies arī 1. mēness diena, tad šodien ir ļoti labi plānot un uzstādīt mērķus, apņemties kaut ko.  Tā kā kopā ar pilnmēnesi sākies arī 1. mēness diena, tad šodien ir ļoti labi plānot un uzstādīt mērķus, apņemties kaut ko. Arī Veneras un Neptūna sekstils palīdzēs saglabāt vakardienas labo noskaņojumu, atgriezīs aizrautību ar darbu un dzīvi. Šis aspekts ir ļoti labvēlīgs mākslas un kultūras pasākumiem, gan to apmeklēšanai, gan organizēšanai. Ja vēlies iepazīstināt savu otro pusīti ar sev tuviem cilvēkiem, tad šodien ir īstā diena, lai viss noritētu veiksmīgi! Arī Mēness un Saturna trigons veicinās peļņu un atzinību, ja būs nopietna attieksme un atbildības sajūta pret saviem pienākumiem. Vinnētāji ir tie, kuriem darījumos ir kārtība, kā arī, ja ir labi sagatavots brauciens vai ceļojums- tas noteikti būs veiksmīgs.

Šodienas ieteikums- 1. mēness dienas laikā (no pulksten. 11.36-08.02) pierakstīt savas vēlmes un mērķus! Arī šajā dienā nodomātais var piepildīties, tāpēc esiet uzmanīgi ar savām vēlmēm un izteikumiem. Visspēcīgākā enerģija būs pulksten 0:45, kad Saule ieies Auna zīmē, kas nozīmē pavasara saulgriežus jeb ļoti spēcīgu kardinālo enerģiju (šī enerģija ir visu lietu pirmsākums), taču, ja nāk miegs- to var darīt arī līdz pulksten 08:00, kad Saule joprojām būs 0 grādos Aunā un būs arī 1. mēness diena. Šis komplekts- 1. mēness diena un pavasara saulgrieži, ir salīdzinoši reta parādība, tāpēc izmantojiet šo maģisko laiku!

Sestdiena 21.03.

Šodien svinam pavasara saulgriežus! Šī diena ir īpaši maģiska, kad vēlēties, plānot un domāt labas domas. Viss plaukst un saņem dzīvības enerģiju- tiek iedzīvināti nodomi, darbi, vēlmes. Dalieties ar savu mīlestību, dāvājiet to saviem tuvajiem un mīļajiem! Pateicoties Mēness un Jupitera trigonam, ļoti labvēlīga diena biznesam, instinktīvi veidojas pareizi spriedumi un vērtējumi. Kā arī, šis trigons rada pacilājošu svētku noskaņu. Līdz ar to, ir lielisks komplekts, lai tiešām svinētu un priecātos! Šodien var pirkt loterijas biļeti, daudz lielāka iespējamība laimēt, kā citās dienās.

Šodienas ieteikums- Svinēt dzīvi! Priecāties un līksmot par to, ka Tu šeit esi un vari pilnveidot savu jau tā skaisto dvēseli.

Svētdiena 22.03.

Šodien, pulksten 10:04 izveidosies ļoti harmonisks Mēness un Venēras savienojums, kas turpinās pēdējo dienu patīkamo noskaņojumu. Šis aspekts piešķir dvēseles mieru, jūtu harmoniju, mīlestību pret tuvāko. Arī šodien ir laba diena biznesam. Tā kā šī ir 3. mēness diena, tad pasivitāte nav ieteicama, labāk kaut ko darīt, rosīties pa māju vai tam līdzīgi. Ikdienas darbi ies no rokas. Ja tev kas jānokārto, jāsarunā, droši ķeries vērsim pie ragiem. Spēcīga seksuālās enerģijas diena. Vairies ar mīļoto izskaidrot attiecības. Veiksmīga būs ceļojumu uzsākšana, dāvanu pasniegšana un gaidāma arī veiksme azartspēlēs.

Šodienas ieteikums- Ir pienācis laiks, kad ieteicams ir nevis gatavoties, bet gan rīkoties! Rīkojies un dari- jo vairāk dara, jo vēl vairāk var padarīt.

Sagatavoja Zvaigžņu Tulks

nm_13362735

COMMENTS

Leave a Comment