Kā izdzīvot sabiedrībā, kas pielūdz nepatiesību

Mēs visi zinām, kā tas izskatās. Mēs visi zinām, kas tas ir. Tie ir viltoti smaidi. Tie ir smiekli un ķildās. Tās ir sāpīgi saldas vai pārmērīgas mačo personības. Tās rada un patīk sociālajos tīklos. Šīs mencas lūpas fotogrāfijās un pārsteiguma izteiksmes. Tā ir perversa un demonstrācija cilvēkiem par savu dzīvesveidu, kas nav pilnīgi patiesa. Esmu pārliecināts, ka jūs varat atcerēties pusmiljonu citu piemēru.

Un tā ir: neviens no mums nav nevainīgs. Mēs visi esam vainīgi izliekoties par cilvēkiem, kas neesam. Neatkarīgi no tā, vai tās ir bailes, pašapziņas trūkums vai vēlme tikt pieņemtiem, maskas valkāšana dažreiz ir mūsu vienīgā izvēle. Patiesībā, dažās dzīves situācijās (piemēram, strādājot ar briesmīgu priekšnieku) mums ir nepieciešams vilkt noteiktu masku. Un tas ir normāli – kamēr mēs apzināmies, ko darām.

LASI ARĪ: 16 patiesības, kas katrai sievietei ir jāzina! Lai nav jāglābj laulība no šķiršanās.

Briesmas nāk, kad mēs tik ilgi valkājam masku, ka mēs to aizmirstam. Un mēs aizmirstam, kas mēs esam. Šis briesmīgais filmas skripts notiek visu laiku. Sevis amnēzija ir briesmīgs dzīves veids. Esmu pārliecināts, ka tas ir noticis ar jums kādā brīdī.

Ja esat noguris, ka jūs neesat pats; ja esat noguris, ļaujot citiem diktēt, kam jums ir jābūt, tagad ir laiks atrast savu patieso sevi!

1. Attīstīt pašapziņu, tas ir, kas jūs esat, kas jums patīk, kas jums nepatīk, ko jūs vērtējat, kā jūs jūtaties, kas jums šķiet dabiskākais?

2. Saprotiet, kas jūs tiešām esat, ieskaitot visas jūsu dīvainās, „apkaunojošās” sastāvdaļas.

3. Pārtrauciet izlikties vai atdarināt citus cilvēkus, nesaprotot, ko jūs darāt.

4. Pieņemiet savu nepilnību un aizmirstiet, ka kāds var būt ideāls.

5. Ļaujiet sev izteikt savas emocijas un jūtas.

6. Neuzticieties citiem, vērtējot kaut ko vai pat pašcieņu – ko ir vieglāk pateikt nekā izdarīt! Bet saprotiet, ka jūs nekad nebūsiet „pietiekami labs” ikvienam, tāpēc pārtrauciet mēģināt būt tādā veidā un pārorientēt šo enerģiju uz to, kas jūs esat.

LASI ARĪ: Ideālie Zodiaka zīmju pāri, kas būs kopā uz mūžu

7. Pat ja jebkura situācija ir neiespējama (piemēram, to ieskauj jūsu priekšnieks), ziniet, kad jums jāizvairās no situācijām, kas liek jums būt kādam citam. Pastāv atšķirība starp apzinātu maskas valkāšanu, jo jūsu maize un sviests ir apdraudēta, un to valkā vienkārši ar sociālo ieradumu vai konvenciju.

8. Atbrīvojieties no nepatiesām un nepatīkamām draudzībām vai attiecībām, kas nepalīdz jums augt.

9. Saglabājiet dienasgrāmatu, kas ļaus jums labāk izprast jūsu domas, jūtas, sapņus un vērtības.

10. Runājiet, ko jūs domājat. Esiet tik vienkārši, cik vien iespējams.

avots: esotericblog

Leave a Comment