Neizlejiet šķidrumu no konservētu zirņu kārbām. No tā var pagatavot izcilu majonēzi

Kā pagatavot majonēzi no akvafabas

Jums vajadzēs:

Šķidrums no burkas

Puse tējkarotes sinepes

Šķipsniņa cukurs

Šķipsniņa sāls

100 mililitri olīveļļas

Puse tējkarotes citrona sulas

Lai pagatavotu šo majonēzi, jāsaputo akvafaba, sinepes, sāli un cukuru līdz gludai, viendabīgai masai. Pēc tam pakāpeniski pievienojiet olīveļļu. Lai šāda majonēze būtu viendabīga, to vajadzētu kult vidējā ātrumā.

Kad maisījums sāk pielipt pie putotāja, majonēze ir gatava. Lai mērce nebūtu pārāk balta, pievienojiet nelielu daudzumu citrona sulas vai balzamiko etiķa.

 

Leave a Comment