Nekad nepiekrītiet sliktai kafijai, sliktai draudzībai un sliktiem partneriem!

Jūs izlemjat, kā jūs dzīvosiet, ar ko būsiet draugi un ko mīlēt.

Dzīvē vienmēr ir cilvēki, kas jums pateiks, lai jūs īpaši neņemat visu pie sirds, atpūtieties un ejat ar plūsmu, pieņemot visu, kā tas ir.

Jā, tas noteikti ir labs padoms, jo jūs neuztrauksieties par katru mākoni, kas peld pāri debesīm. Bet ir dažas lietas, kuras nekādā gadījumā nevar “atmest”: “Bet tas būs, kā tas būs!” Galu galā, mūsu laime un spēja pilnībā dzīvot ir atkarīga no tām.

„Padomdevēji”, kas jums saka, ka ir nepieciešams dzīvot viegli un negaidīt neko no dzīves, patiešām dara kādu pakalpojumu. Nevienam nav tiesību pateikt, kā jums dzīvot vai nosodīt saskaņā ar saviem standartiem.

Vienīgo, ko jums vajadzētu klausīties, ir jūsu pašu sirds. Tikai tas var nepārprotami ieteikt, kas dos jums laimi, un ka – otrādi.

LASI ARĪ: 3 lietas, kuras jūs nekad nepanesat attiecībās, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Ja jūs dzīvojat, pastāvīgi klausāties un uztraucaties par to, ko citi cilvēki domā vai saka par jums, tad tiek gaidīts tikai stress un uztraukums.

Ja jūsu aizrautīgā daba aizskāra kādu, un viņi vēlas atstāt jūs. Jums nav nepieciešami daudz cilvēku, kas neatbilst jūsu enerģijai. Vissvarīgākais ir vienmēr būt godīgam pret sevi: ar kuru jūs gribat iet cauri dzīvei, ko jūs sagaidāt no cilvēkiem, kurus tu ielaid savā dzīvē.

Jūsu dzīvei jābūt piepildītai ar to, ko tu mīli un kas nes laimi. Nebaidieties pateikt to skaļi.

Protams, jūs, tāpat kā visi cilvēki, neatdodaties ar laimi kopā ar viltotiem un viduvējiem cilvēkiem.

Bet, ja jūs rīkotos tā, it kā jums nerūpētu, uzminiet, kas notiks? Tas ir labi, dzīve “dos” jums cilvēkus, kuri būs tieši tādi paši – nē. Lūk, kā tas darbojas.

Protams, daudzas lietas dzīvē jūs nevarat kontrolēt. Tas galvenokārt attiecas uz citu cilvēku vārdiem un rīcību. Un jūs nevarat tos mainīt, ne pārliecināt par kaut ko.

Vienīgā persona, kuru jūs kontrolējat, esat jūs. Jūs un tikai jūs izlemjat, kā jūs dzīvojat, ar kuru būt draugiem un mīlēt.

Tāpēc nekad nepiekrītiet dzert sliktu kafiju. Nepiekrītiet sliktiem draugiem, kas nodod grūtos laikos. Viņi jūs atceras tikai tad, kad viņiem ir kaut kas vajadzīgs. Un nekad neapmierinieties ar attiecībām ar sliktiem cilvēkiem. Tās dara jūsu dzīvi indīgu, nevis iedvesmo un palīdz augt.

avots: esotericblog

Leave a Comment