Nelabojami vaimanātāji saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kura no zvaigžņu zīmēm spēj nožņaugt jebkuru ar savu vaimanāšanu vai garlaicību, un kura, gluži pretēji, ir jebkuras kompānijas dvēsele.

12. Dvīņi

Pēdējā vieta šajā reitingā ierindojās Dvīņiem. Ir pat grūti tos nosaukt par “toksisku” zīmi, jo ar viņiem vienmēr ir ļoti viegli. Viņi ir neuzkrītoši un ar tiem ir viegli sazināties. Var teikt, ka tie nemaz nesmacē, bet, gluži pretēji, piepilda visu apkārt ar smieklu skābekli.

11. Auns

Garlaicība nav saistīta ar Aunu. Pēc savas būtības viņi, pateicoties savam ugunīgajam temperamentam, vienkārši neļaus sev vai kādam citam sevi piespiest. Un, ja jūs sākat, jūs saņemsiet pirmo numuru no Auna.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuri ciena kārtību un tie, kuri mīl bardaku. Tas ir iedzimts. Kā ir ar tevi?

Lasi arī: Mīlestība un enerģija: 6 negaidīti iemesli mūsu neveiksmēm mīlas lietās

10. Strēlnieks

Izklaidēties un dzīvot savam priekam – tāds ir Strēlnieka dzīves kredo . Šī zīme izceļas ar savu neprātīgo enerģiju. Strēlnieki pastāvīgi cenšas iekarot jaunas virsotnes, paveikt neiespējamo un iet tikai uz priekšu. Nu kur ir vieta garlaicībai?

9. Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir mūžīgi ideju ģeneratori. Viņi ir ļoti aktīvi un daiļrunīgi, pat zīmes ar zemākām vietām mūsu reitingā apskaudīs viņu vitalitāti. Vienīgā bēda ir tā, ka Ūdensvīri cenšas nemitīgi demonstrēt savu dzīves pozīciju – tas izpaužas viņu “stulbajā” pusē.
Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment