Nosaukti gļēvākie vīrieši saskaņā ar zvaigžņu zīmi. Vai tu zini tādu?

Zvaigžņu eksperti uzskata, ka pie iekšējā spēka un mērķtiecības trūkuma vīrietī vainojams ne viņš – vainīgas ir zvaigznes.

Ir vīrieši, kuri ir kā aiz akmens sienas. Viņi ne vienmēr ir gari un muskuļoti, bagāti un lietišķi. Šāds puisis var strādāt par automehāniķi savam priekam un vienlaikus būt visdrošākā aizsardzība un atbalsts savai sievietei. Bet ir tādi, kuri pēc dabas nespēj pieņemt lēmumus un vēl jo vairāk uzņemties atbildību par citiem.

Svari

Šīs zvaigžņu zīmes pārstāvjiem nevajag palātu, bet gan priekšnieku, tad viņu ģimenē miers un saticība būs ikdiena. Viņi ir romantiski un mīļi, mīl skaistus žestus, dāvina dāvanas un parasti ir ļoti gādīgi. Bet, lai apprecētu Svarus, jums tas viņiem pašiem jāpiedāvā. Lai izvēlētais sāktu pelnīt labu naudu, jums būs jāiegūst viņam darbs. Un lai viņš savāc no grīdas izkaisītās zeķes – jums arī jāatgādina.

Zivis

Zivis parasti neizceļas ar spēju veikt vismaz dažas darbības. Viņi iet līdzi straumei, dod priekšroku atrasties savā komforta zonā un, ja apstākļi pēkšņi mainās, dodas meklēt jaunus. Viņi nav gatavi risināt problēmas un veidot attiecības, pārvarēt konfliktus. Zivis nekad nemainīsies un neaugs cita cilvēka dēļ – tās jau ir labas.

Vēzis

Vēža vīrieši ir pārāk neaizsargāti un jutīgi, lai viņus uzskatītu par vairogu pret dzīves grūtībām. Viņi paši ir jāsargā un jāpažēlo, ja kāds aizskar. Un apvainot šos puišus ir vieglāk nekā tvaicētu rāceņu. Vēža problēmas tiek risinātas pēc strausa principa – paslēpjot galvu smiltīs. Bet gultā viņi ir tik labi, un ikdienā tie ir tik ērti, ka dažas dāmas ir gatavas parūpēties par pārējo.

Vērsis

Vēršos ir zemnieku dzīsla – viņi ir ļoti dedzīgi saimnieki. Tajā pašā laikā jebkura sieviete var kontrolēt Vērsi, vismaz nedaudz jauka pret viņu. Pirmā no tām ir māte, kura izvēlas skolu, koledžu un darbu, otrā un tālāk – sieva, kas noteiks, ar ko draudzēties un cik bērnus laist pasaulē. Vērsis darīs visu, lai arī ar ļoti bargu skatienu.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment