Nepalaidiet garām 8. janvāri, naudas vēlmju diena dos jums iespēju piesaistīt bagātību

Ko jūs varat darīt šajā dienā, lai aktivizētu naudas plūsmu?” – tu jautā. Nu, atbildot, es dalīšos ar draudzenes padomu. Vispirms jebkuras rokas plaukstas iekšpusē uzzīmējiet skaitli 8. Varat to uzzīmēt zaļā vai sarkanā krāsā. Zīmēšanas procesā mēs sakām: “Es kodēju sevi naudai. Steidzami! “

Var domāt par konkrētu summu, bet var iztikt arī bez tā. Iesācējiem iesaku sākt ar nelielām summām treniņiem. Šis ir naudas rituāls, kas darbojas. Nepieciešamā summa tiek saņemta mēneša laikā.

Otrkārt, kad grasāties tērēt naudu (pirkt pārtikas preces, nomaksāt kredītu, aizdot draugam), šajā dienā izlasi burvestību: “Kad cilvēki atgriežas savās mājās, tu, mana nauda, ​​seko man!Ej un esi auglīga, atgriezies manā mājā! Atslēga, slēdzene, mēle. Āmen!”

Jūs varat pateikt šos vārdus pirms iziešanas no mājām, vai arī varat to izlasīt tieši veikalā (pie sevis). Un, protams, ir vērts pēc iespējas biežāk atkārtot šo maģisko formulu: “Dievs ir bagāts, un es esmu bagāts!”

Lasi arī: Izvēlies dīvu ar vainadziņu un uzzini, kāds maģiskais spēks slēpjas tevī!

Lasi arī: Izvēlies rozi un uzzini, kāds noslēpums slēpjas tevī!

Izveidojiet ieradumu to atkārtot pa ceļam uz darbu vai veikalu, aizmigot un pamostoties. Mēģiniet noskaņoties uz pārpilnības vilni. It īpaši, ja kādam sūdzējāties par naudas trūkumu vai ar skaudību tenkojāt par citu cilvēku ienākumiem: nekavējoties pievelciet sevi un sakiet: “Dievs ir bagāts, un es esmu bagāts!”

Burvji saka, ka šī formula ir jāskaita 30 000 reižu mēnesī. Saskaitīt, protams, ir nereāli. Taču uzrakstīt sev atgādinājumu ir labi.

Es arī iesaku jums iepazīties ar vienkāršu rituālu, kas palīdzēs jums piesaistīt bagātību jūsu dzīvē. Tāpēc monētas vienmēr jāglabā uz palodzes!

Tāpēc nepalaid garām 8. janvāri, naudas vēlmju diena dos iespēju piesaistīt bagātību. Kā jums patīk šāda naudas maģija? Vai mēģināsiet to izmantot?

Leave a Comment