Izvēlies rozi un uzzini, kāds noslēpums slēpjas tevī!

Vai jums patīk rozes? Tās ir grūti nemīlēt: samtaini smaržīgās ziedlapiņas un neieņemamie kāti ar ērkšķiem aizrauj ar savu skaistumu. Šo ziedu tik ļoti mīl visas pasaules tautas, ka par rozi ir vairāk mītu un leģendu nekā par citiem ziediem. Saskaņā ar vienu no sengrieķu mītiem roze radās no jūras putām uz Afrodītes ķermeņa, un Dionīss to apveltīja ar unikālu aromātu.

Ziedu karaliene roze var kļūt par cilvēka personības atspulgu. Ir daudz rožu šķirņu, un tās visas atšķiras pēc ziedlapu smaržas un krāsas. Apskatiet attēlu un izvēlieties rozi, kas jums patīk. Izvēlētais zieds ir jūsu rakstura atspoguļojums.

Smalkas rozes

Roze tiek uzskatīta par mīlestības un kaislības simbolu. Kad partneris sievietei dāvina smalku rožu pušķi, vārdi nav vajadzīgi: paši ziedi jums visu pateiks. Uzmanīgi apskatiet pasniegtos ziedus, un jūs sapratīsit, kāds cilvēks ir jūsu priekšā.

1.Godīgs, atklāts cilvēks izvēlēsies šādu ziedu. Tas ir drosmīgs, mērķtiecīgs cilvēks ar labu intuīciju. Sarkano rožu mīļotājiem nav attaisnojumu, viņi zina, ko vēlas, un sasniedz savus mērķus.

Šādus cilvēkus bieži var pārņemt stress, jo viņi vienmēr steidzas un aizmirst atpūsties. Ik pa laikam jāiemācās atpūsties: staigāt pa parku, skatīties kādu labu filmu, atpūsties uz dīvāna ar mīļāko grāmatu rokās.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment