Izvēlies dīvu ar vainadziņu un uzzini, kāds maģiskais spēks slēpjas tevī!

Ziedu burvība dos spēku jebkurai sievietei. Reiz es pastaigājos ar vecu draudzeni. Pēkšņi viņa apstājās blakus sirmai vecai sievietei, kas tirgū tirgoja ziedus. Draudzene izvēlējās skaistāko rudens pušķi un gudri to iegādājās.

Mēs turpinājām nesteidzīgi staigāt, un draudzene paskaidroja, ka viņa bieži pērk sev ziedus. Izrādās, ka šī rīcība var stiprināt laulības attiecības! Viņas vīrs pamanīja, kā viņa skraida ar svaigu pušķi, kā viņa sievas garastāvoklis pacēlās, ieraugot mīļos augus. Viņš, būdams gudrs cilvēks, bez īpaša iemesla sāka dāvināt viņai ziedus. Pāra dzīve mainījās neatgriezeniski. Absolūta savstarpēja sapratne un labklājība ģimenē bija sievišķās enerģijas pieauguma rezultāts.

Tagad mēs pārbaudīsim, cik augsts ir jūsu enerģijas līmenis un kāds spēks slēpjas tevī. Vienkārši izvēlieties vienu no meitenēm, divreiz nedomājot. Kura uz tevi skatās?

KĀDS MAĢISKS SPĒKS SLĒPJAS TEVĪ?

Lasi arī: Izvēlies rozi un uzzini, kāds noslēpums slēpjas tevī!

Lasi arī: Novietojiet šo augli pie savas gultas, bezmiegs pāries tajā pašā naktī

Blondīne ar baltu rožu vainagu

Šo iespēju izvēlas cilvēki, kuriem ir daudz enerģijas. Tik daudz, ka viņi ir gatavi ar to dalīties! Pat visgrūtākajos laikos šādi cilvēki uzlādē citus ar labu garastāvokli un nekad nezaudē drosmi. Kāds ir viņu noslēpums? Fakts ir tāds, ka cilvēks var brīvi izvēlēties, uz ko koncentrēt savu uzmanību. Smejošas un dzīvespriecīgas dāmas un vīrieši koncentrējas uz pozitīvo un visus notikumus interpretē pozitīvi. Tādā veidā viņi saglabā savu resursu un vienmēr ir pievilcīgi un interesanti citiem.

Jūsu iekšējais spēks slēpjas spējā uz jebkuru situāciju paskatīties ar humoru. Biežāk joko, un būsi pārsteigts, cik dzīve ir kļuvusi vieglāka un patīkamāka.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment