Neparastākie un dīvainākie slavenību hobiji #9– nevarētu iedomāties!

unnamed1

1# Džonijs Deps (Johnny Depp) izjūt lielu mīlestību pret kolekcionēšanu – viņš kolekcionē ģitāras, lelles Bārbijas, dīvainas cepures, kurās arī mēdz parādīties visos publiskajos pasākumos, psihopātu – Slep**vu zīmējumus, klaunu figūriņas, no kurām viņš nāvīgi baidās, kaltētas vaboles, skeletus, un tas noteikti nav viss dīvaino lietu saraksts. Pēdējais aktiera hobijs ir daivings baseinā pie haizivīm, kura laikā reiz viena no haizivīm nokoda instruktoram roku – lūk, sagribējās cilvēkam asas izjūtas!

image

2# Leonardo Di Kaprio (Leonardo DiCaprio) nekādā ziņā neatpaliek no sava kolēģa un nodarbojas ar visu to, kas dvēselei tīk. Īsta aktiera kaislība ir pokers uz naudu. Atdodas viņš šim azartiskajam hobijam gan brīvajā laikā, gan filmēšanās laikā. Tāpat Leo aizraujas ar izpletņlēkšanu no dažādām augstceltnēm. Par nesankcionētu iekļūšanu tajās viņu vairākkārt ir aizturējusi Pol***ja. 

Screen-Shot-2015-04-23-at-12.59.36-PM

#3 Sāra Džesika Pārkere (Sarah Jessica Parker) jau daudzus gadus aizraujas ar dejām, jogu, karatē un velobraukšanu, taču īpašu mīlestību aktrise izjūt pret kādu ļoti nemūsdienīgu hobiju – adīšanu. Pārsvarā viņa ada to, ko pēc tam arī pati velk mugurā. 

DavidLynch

#4 Deivids Linčs ( David Lynch) uzņem mistiskas filmas, taču šausmu viņam pietiek arī reālajā dzīvē. Jau no bērnības viņu ir piesaistījuši miruši dzīvnieki un mušas, kurus viņš turpina vākt vēl joprojām. Universitātes laikā viņš bieži vien apmeklēja morgu, kurā strādāja kāds viņa paziņa, lai novērotu līķus, bet pēc tam viņš naktīs mēdza zīmēt mirušus cilvēkus.

7-top-films-by-the-hottest-redheaded-actress-nicole-kidman-708478

#5 Nikola Kidmena (Nicole Kidman), kura vienmēr ir tik ieturēta un aristokrātiska, arī piekopj nedaudz ekstrēma, ik pa laikam nodarbojoties ar izpletņlēkšanu no lidmašīnas. Pārējā laikā aktrise raksta stāstus un krāj senās indiešu monētas, uz kurām var stundām ilgi lūkoties filmēšanu starplaikos. 

252629.660xp

#6 Toms Henkss (Tom Hanks) izjūt kaisli pret senām rakstāmmašīnām. Viņa kolekcijā ir rakstāmmašīnas ar latīņu, krievu un pat arābu burtiem. Runā, ka katrā savā braucienā, viņš ņem līdzi vienu no rakstāmmašīnām, kuru viņam jau ir vairāk kā 200. 

ARCHIV - Der britische Sänger und Musiker Elton John tritt zum Start seiner Tournee in Wetzlar anlässlich des Hessentages auf (Archivbild vom 01.06.2012). Z wie Zeremonie zum Schluss: Bei der Schlusszeremonie der Olympischen Spiele in London wird mit Popmusik, einem der größten britischen Exporterfolge, nochmals richtig gefeiert. Foto: Emily Wabitsch dpa (zu dpa 0250 vom 11.08.2012)  +++(c) dpa - Bildfunk+++

#7 Eltons Džons (Elton John) izjūt īpašu mīlestību pret brillēm. Uz šo savu hobiju viņš tērē milzīgu naudu. Viņa kolekcijā ir tik daudz neparastu briļļu eksemplāru, ka reizēm tās spēj publiku samulsināt, taču slavenais dziedātājs absolūti nekautrējas šīs brilles nēsāt cilvēkos. 

5

#8 Penelope Krūza (Penelope Cruz) pasauli pārsteidza, atzīstoties, ka viņa kolekcionē drēbju pakaramos. Uz doto bridi viņas garderobē ir ap 500 drēbju pakaramajiem. 

6

#9 Andželīna Džollija (Angelina Jolie) no 12 gadu vecuma kolekcionē ļoti nesievišķīgas lietas – nažus. Pirmo savas kolekcijas eksponātu aktrise saņēma no savas mātes, bet tagad šo savu kaislību pret aukstajiem ieročiem ir nodevusi arī savam vecākajam dēlam. 

1880807_original

#10 Rods Stjuarts (Rod Stewart) visu savu brīvo laiku pavada ar vilcieniem, spēlējoties ar tiem un dažus pat ņemot līdzi savās turnejās. Viņa mājas trešajā stāvā ir vesels dzelzceļa muzejs. Tas atveido Čikāgu 1940. gados ar vilcienu termināļiem, parkiem, noliktavām un daudz ko citu. 

Leave a Comment