Nepatīkams pasažieris: komponists Igors Nikolajevs pārsteidza stjuarti ar augstprātīgu izturēšanos lidmašīnā

Daudzi mākslinieki turneju laikā daudz ceļo, izmantojot lidmašīnu. Stjuartes viņus redz diezgan bieži un ir gatavas pastāstīt daudz interesantu stāstu. Nesen lidmašīnā izcēlās skandāls: publikas iemīļotais Igors Nikolajevs sarīkoja histēriju un atteicās no brokastīm.

“Nepatīkami cilvēki, pret citiem izturas kā pret vergiem,” savos iespaidos dalījās stjuarte.

Pēc apkalpes teiktā, Igors Nikolajevs, kuru publika ir pieradusi redzēt ar mierīgu smaidu uz sejas, dzīvē ne vienmēr ir draudzīgs un mīl pazīmēties citu pasažieru priekšā: “Viņš vienmēr ienāk pēdējais, pēc pārējiem pasažieriem. Tādējādi viņš mēģina panākt, lai visi redz, ar ko viņiem laimējies kopā lidot. Bieži lidojumu laikā viņš pieceļas, nostājas ejā, stiepjas,” intervijā portālam ridus.ru sacīja stjuarte. Pēc viņas teiktā, viņa bieži lidojusi kopā ar mūziķi.

Lasi arī: 61 gadu vecais Aleksandrs Maļiņins pēc plastiskās operācijas ir neatpazīstams un kļuvis teju par precīzu sievas Emmas kopiju

Igors Nikolajevs nekautrējas būt arī skandalozs. Pēc stjuartes teiktā, viņam nepatika brokastis un viņš patiešām bija dusmīgs: “Reiz mēs vienu rītu lidojām no Ņižņijnovgorodas. Lidojums ir ļoti īss, taču pienākas nelielas brokastis. Kad apkalpes locekļi viņam atnesa ēdienu, viņš bija sašutis: “Ko jūs man piedāvājat? Es apzināti neēdu brokastis, bet šeit ir tik maza porcija. Savāciet!” – atceras stjuarte.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk (tai skaitā par Nikolajeva sievas attieksmi) 

Leave a Comment