Nepatīkams pasažieris: komponists Igors Nikolajevs pārsteidza stjuarti ar augstprātīgu izturēšanos lidmašīnā

Tiklīdz rodas konflikts, viņa sieva Jūlija Proskurjakova steidzas pievienoties: “Tiklīdz viņš sāka izteikt pretenzijas, viņa sieva nekavējoties pievienojās un sāka no sevis parādīt baigo dāmu. Nepatīkami cilvēki, izturas pret citiem kā pret vergiem, ”savos iespaidos dalījās stjuarte.

Ne visi uzvedas tik izaicinoši. Stjuarte atgādina, ka, piemēram, Stass Mihailovs vienmēr uzvedas ļoti labi un netraucē lidmašīnā strādājošās meitenes ar savām kaprīzēm: “Mēs ar viņu lidojām divreiz. Uzvedas brīnišķīgi un klusām. Ienāk kopā ar visiem, sveicina. Nemēģina slēpties no citiem pasažieriem, kā to dara dažas citas zvaigznes. Tauta mēģina pajokot: “Vai Stass mums dziedās?”

Lasi arī: 61 gadu vecais Aleksandrs Maļiņins pēc plastiskās operācijas ir neatpazīstams un kļuvis teju par precīzu sievas Emmas kopiju

Bet Nikolajs Fomenko pat palīdzēja stjuartēm pikantā situācijā: “Parasti kā ēdiens tiek pasniegts liellopu gaļa un griķi vai vistas gaļa un rīsi. Šoreiz rīsu vietā bija grūbas Šī ir mūsu kļūda, mēs neapskatījām informācijas lapu, ka nomainīti produkti. Un tāpēc mēs sākām visiem piedāvāt vistu ar rīsiem. Saņēmuši ēdienu, pasažieri sāka skaļi žēloties, prasot, kur ir rīsi?

Tajā brīdī nogurušais Fomenko teica: “Jūs ko, vai neesat ēduši rīsus? Aizbrauksiet mājās un pagatavosiet! ” Visi uzreiz nomierinājās” – atceras stjuarte.

Leave a Comment