61 gadu vecais Aleksandrs Maļiņins pēc plastiskās operācijas ir neatpazīstams un kļuvis teju par precīzu sievas Emmas kopiju

Lūk cik labi dziedātājs izskatījās vēl pavisam nesen… Tagad botokss viņu ir izmainījis līdz nepazīšanai…

Sākumā Maļiņina sekotāji nevarēja noteikt, kas tieši noticies ar viņa seju, un kāpēc viņu iemīļotais mākslinieks pārvērties līdz nepazīšanai.

Sekojot daudzu krievu zvaigžņu piemēram, Aleksandrs Maļiņins devies no aukstuma un drēgnās Maskavas uz siltāku vietu. Populārais mākslinieks brīvdienas pavadīja Taizemē.

Atpūtā viņš devās kopā ar sievu Emmu, kā arī jaunākajiem bērniem Ustinu un Frolu. Un tagad dziedātāja sekotājiem sociālajos tīklos ir iespēja apbrīnot fotogrāfijas, kas uzņemtas uz tropiskās dabas fona. Tomēr paši vērīgākie sekotāji pievērsa uzmanību nevis eksotiskām ainavām, bet gan Maļiņina sejai, kas bija mainījusies līdz nepazīšanai.

Vētrainas diskusijas sociālajos tīklos izraisīja dziedātāja fotoattēls, kurā viņš pozē kopā ar sievu Emmu. Komentētāji atzīmēja, ka abi izskatās ļoti līdzīgs viens otram. Sākumā Maļinina sekotāji nevarēja noteikt, kas tieši noticies ar viņa seju, un kāpēc viņu iemīļotais mākslinieks kļuvis neatpazīstams. Un tad viņi nonāca pie vispārēja secinājuma, ka viņš pēc palīdzības vērsies pie plastikas ķirurgiem.

Pēc ekspertu domām, Aleksandrs Maļinins pats sev injicēja botoksu un pildvielas. Tas ne tikai izlīdzinājis grumbas, bet mainījis arī sejas proporcijas. Pēc dažu fanu domām, iemīļotais izpildītājs acīmredzami ir aizgājis pārāk tālu ar anti-novecošanās procedūrām. Daudzi atzīmēja, ka, cenšoties sasniegt jaunību un skaistumu, Maļīnins zaudējis mēra sajūtu.

Lasi arī: Sieviete atklāti izstāsta, kā tas ir dzīvot ar bagātu vīrieti; Tā nav tāda pasaka kā šķiet

“Maļīnins kļuvis līdzīgs vecai sievietei”, “Mums ir aizdomas, ka mākslinieks un viņa sieva apmeklē vienu un to pašu meistaru. Un, ja Emmai ir grūti noteikt pārvērtības, tad pašam Maļininam izskatās, ka parādījies jauns hobijs”, “Pēc sejas redzams, ka veikta sejas savilkšanas operācija. Tagad visi dara. Ikviens vēlas palikt tāds, kāds bija jaunībā. Ja pastāv iespēja sevi šādā veidā savest kārtībā, lai dara, tā ir katra personīgā darīšana”, – ar viedokļiem dalījās sociālo tīkla lietotāji.

Šķir otru lapu, lai apskatītu FOTO

COMMENTS

Leave a Comment