Nesanāk nomest lieko svaru? Šis paņēmiens mainīs jūsu uzskatus par tievēšanu!

Pirmais vingrinājums

37

Novietojiet kājas plecu platumā, ievelciet vēderu, tad salieciet vienu kāju un piespiediet to pie otras kājas iekšstilba. Celi velciet pēc iespējas vairāk uz āru un sāniem un paceliet rokas virs galvas, savienojot tās kopā, izveidojot ko līdzīgu mājiņai. Šādā pozā vajag nostāvēt vidēji 30 sekundes, pēc tam atkārtot šo pašu ar otru kāju.

Otrais vingrinājums

38

Ar labo kāju veiciet izklupienu un mēģiniet uz tās piesēst, tad paceliet rokas augšā un savienojiet tās kopā. Šādā pozā jānostāv ne mazāk par 30 sekundēm, pēc tam atkārtojot to pašu ar otru kāju.

Trešais vingrinājums

39

Vingrinājumu jāsāk pildīt no sēdus pozīcijas, kājas izstiepjot sev priekšā. Ir nepieciešams izstiept rokas aiz muguras un pacelt iegurni uz augšu, cik vien iespējams, lai tikai kāju pirksti skartos pie grīdas. Vingrinājuma izpildes laiks – ne mazāk par 3 minūtēm.

Ceturtais vingrinājums

40

Vingrinājumu pilda no sēdus stāvokļa, saliecot ceļus. Rokas jāizstiepj aiz muguras un jāpieceļ savs ķermeni augšup. Vingrinājumu izpildīt ne mazāk kā 15 reizes.

Piektais vingrinājums

41

Sēdiet uz paklāja un sakrustojiet kājas, uzlieciet plaukstas uz vēdera, neaizmirstot turēt muguru taisnu. Izelpojiet, maksimāli izgāžot kuņģi, pēc tam strauji ieelpojiet caur degunu, maksimāli ievelkot vēderu. Vingrinājuma izpildes laikā nekādā gadījumā nedrīkst aizturēt elpu! Atkārtojiet šo vingrinājumu vismaz 11 reizes, pakāpeniski paātrinot tempu.

Maksimāla efekta iegūšanai, vingrošanas laikā izmantojiet arī tievēšanas mantru. Tām piemīt enerģētiskas vibrācijas, kuras palīdz ātrāk notievēt.

Dalieties šajā informācijā ar draugiem – viņi būs Jums pateicīgi!

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment