Nesauc šo kūku par izgāšanos, līdz nezini stāstu, kas slēpjas aiz tās

Liza, saņemot kūku, vienam no darbiniekiem palūgusi uzrakstīt uz tās dzimšanas dienas vēlējumu – kad ieraudzīja to pabeigtu, viņa divreiz nedomāja. Kā izrādās, konditorejas darbiniecei, kura to uzrakstīja, ir autisms, un viņai netiek dota iespēja šādas lietas darīt – tas, ka klientei nebija ne mazākās domas nepieņemt izveidoto kūku, uzlaboja darbinieces dienu.

“Man patiesībā bija vienalga, ka kūka izskatījās slikti,” Liza raksta savā Facebook profilā. Viņa domāja, ka cilvēkiem tas liksies smieklīgi:

Tomēr kasierei gan tas nešķita uzjautrinoši, viņa pasauca citas kasieres un konditorejas menedžeri, lai viņi paskatītos uz kūku – pat uzņēma bildes. Par pārsteigumu man, pēc kūkas apskatīšanas, uzlika roku uz mana pleca un teica: “Meitenei, kura to rakstīja, ir autisms. Paldies, ka pasmaidījāt un pateicāt viņai paldies – lai arī viņai nav atļauts rakstīt uz kūkām, jūs noteikti uzlabojāt viņas dienu.”

Lielākā daļa komentāru pauž pozitīvismu par to, ka Liza esot pieņēmusi kūku. Konditorejas menedžere arī sazinājusies vēlāk ar Lizu, lai pateiktu, ka nepatikšanās darbiniece kūkas dēļ nav iekļuvusi. 

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment